其實英國真係比香港人神化得好緊要!

696 回覆
1091 Like 916 Dislike
拎咗英國護照去邊度都方便
讀完書再申請畢業生visa
好似耐過加拿大好多
露底了
呢個係白人控制既世界
歧視你咪叔視你囉
點解要同你客氣
英國人睇黃種人(佢地未必會分大陸,香港,日本韓國)
就好似香港人睇大陸人南亞人一樣
可唔可咁理解?
駁到悶,講兩句算,香港好好呀,繼續防疫留喺屋企喇
出去自由世界一定有風險,留喺監倉入面最安全。
你睇下,大陸人唔鐘意你又封沙灘喇,你自己係幾多等公民
Bob 叔有錢,去到邊都係人上人
白人以外種族英國人≥英國黑人/華人

白人以外種族英國人即係中東印度人
係呢度唔好講呢啲嘢,就算係事實都唔好講
一嚟唔啱聽
二嚟會俾人當五毛
走難?

睇下烏克蘭個環境先啦,人地真係子彈大炮周圍飛都誓死捍衛家園啊~

你哋d班垃圾口講攬炒,點知一條國家法就嚇到尻都縮埋
London繁榮過其他兩個國家好多倍 香港人冇咁易嫌悶home sick
唔係香港太惡劣 係你窮同唔知足先會咁覺得
係比較耐
就算你去偏遠地區讀過Master都要五年先有籍

咁當然如果你而家後生到而家先入大學讀學士嘅話就梗係冇問題啦,到你攞籍嘅時候都未到30
呢啲比起澳洲啲蛇蟲鼠蟻根本濕濕碎
窮你老母咩 你估個個上連登就係窮
淨係識講錢上面既滿足
係囉 咁你咪返香港
你咁勁 個世界唔比你統治點得
要幾大筆錢先夠
分到又點?
點解成日幻想同d 白人平起平坐
白人主宰 黃種人係乜?
只係低端種族
日日發生?香港都有人係pacific place打到人重傷啦 啲廢老口吻唔睇新聞咁款 你洗唔洗移民呀?香港都有人比人打死呀
淨係特首無得選已經夠好笑 呢2年咁多笑料真係駁你都曬氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞