[D7] 抗俄衛國 75:Slava Ukraini / 轟炸連日 Mariupol'苦戰 故都新市 一朝粉碎

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
幾粒就無太大件事
我開
其實聯合國維和部隊係有咩用? 咩時候用?
如果幾粒戰術核彈
都未冚球鏟嘅
俄羅斯同中國都同意嘅時候用

2003 bombing of Baghdad 黎
加入post頭
你搞錯咗民族主義同自古以來
佢哋係認為金帳汗國入侵咗羅斯民族
莫斯科公國統一返成個羅絲帝國
中國係外族唔關事
唔可以用正常思維去諗個癲佬諗咩
執行安理會決議去對有戰亂問題國家派遣部隊維持和平或協助當地NGO去做人道主義事情
到時撐死唔撐又死
大家都咁多針
可能契弟支針收到風會同雪糕佬講
希望俄內部頂唔順佢咁喪 自己友搞掂佢先

布甸狗就話咁老啫
其他人仲成世人流流長
又制裁又戰敗國(核平完被人核番)
啲權貴點捱
[D8]抗俄衛國 76: WINTER ON FIRE/天助烏克蘭
https://lih.kg/2911567
所以歐美做既制裁 係逼緊俄羅斯國內既人反普京

但普京獨裁到咁 好難推翻佢
成日覺得好勁
Fing到咁唔暈咩

利申 搭巴士都嘔既廢柴
當然睇到就最好
唔啦, 我就直接準備兩個plan:
1. 核平地球後西方世界文明重建計劃.
2. 核平地球後追殺普京9條街計劃.

然後講俾條白卡普京聽, 我哋已經準備好, 同你呢個大魔頭同歸於盡, 你要玩核攬炒我哋西方世界未驚過, 即管放馬過來, 吊佢老未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞