[D7] 抗俄衛國 75:Slava Ukraini / 轟炸連日 Mariupol'苦戰 故都新市 一朝粉碎

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
更何謂, 依家個形勢好清楚, 西方世界唔會俾普京實現到佢呢個白日夢, 我哋冇義務去接受一個精神病人的無理要求.

所以到最後, 佢非常有可能會用核平呢個手段.

呢個係我的沙盤推演, 基於普京已經痴撚佐線, 為佐復興大斯拉夫甚至不惜滅世....咪住, 點解普京同艾撚想法一模一樣, 我非常懷疑普京睇佐進巨結局之後, 好學唔學學艾撚
幾時先開始第二輪談判?
唔係話今日朝早咩
唔怕啦
到時有國民黨開路
支台戰爭唔需要歐洲太多援助,有美澳英幫就好。歐洲制裁已經幫到手
用屍海黎做橋?
你唔係覺得美國真係賣垃圾比台灣掛
正常國家應該都會有不正當使用電腦罪之類
wiki資料唔係太多,不過見到有1個係掉返轉俄羅斯hack美國銀行被判罪嘅案例
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kristina_Svechinskaya
普京唔係話射就射
下面應該至少有四五條友先去到核彈粒掣到
入面有一個正常人都唔會去玩核平

支那應該都唔想普京玩核
乜野黎
係俄國眼中已經算參戰啦
超級有方向感
金帳汗國建立個陣元國仲未建立,仲有元國係從蒙古帝國獨立出去。

要講「自古以來」同「顛覆等同繼承」既話,中國全境應該併入返俄羅斯。莫斯科公國「繼承」咗金帳汗國,日後成為今日既俄羅斯,而中國如果認為元國屬於自己既歷史,咁中國根本就係中獨分子,理應要回歸俄羅斯母親既懷抱
我係想支那送晒十三億人去死
淨化地球啫
咦自膠,佢犯案果時好似都係喺美國
https://www.map.army/?ShareID=1009214&UserType=RO-8gvc7X3i
This map is very clear explain what happen now
白痴道德撚 講俄妹唔得 成個連登屌緊俄羅斯人又得 乜俄羅斯全國都一齊攻緊烏克蘭咩 你唔叫佢地收下把口
梗係啦, 核子大戰真係陷球鏟
其實蒙古佬都幾撚勁,真係打到過去
最怕比人偷龍轉鳳姐
https://www.ettoday.net/news/20220209/2185244.htm
仲有拉法葉軍購案呢D
台灣班軍頭貪污無下限
呢個應該放落 post 頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞