[D7] 抗俄衛國 75:Slava Ukraini / 轟炸連日 Mariupol'苦戰 故都新市 一朝粉碎

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
香港而家都算係戒嚴
兩者無關係
烏克蘭失守唔等於俄羅斯唔會解體
國內自身都難保
烏克蘭比佢打到爛哂 個個都國仇家恨 管得掂先算
一百年亡三次國
似烏失先 俄似想要克里米亞開翻水喉同搞到烏雞唔得閒/冇資源搞天然氣同石油 宜家都達成左基本目的 係睇吓可以lam多幾多
曾經差少少 可惜炸佢個陣唔係度
CCTVB引述烏克蘭嘅傷亡數字嘅時候,早兩日都係用「XXX名平民被殺」,今日突然改做「XXX名平民遇害」
瑞典唔係nato成員
想淡化?
仲睇CCTVB
最尾都係曲終人散
😭
有冇好消息?
https://zozo.jp/ouen/
ZOZO都幾識做 全額捐款
不過件衫5月先收到貨
仆街普京搞到世界賽自由滑冇得再睇俄國三嬌
其實同犯聚令差唔多
希望啲人唔好集會
兩個大城市收皮
其中一個由軍政府接手
普京仲全力可以鎮壓自己人 幫政權續命
佢都食左咁多制裁 唔差在繼續食
Hunger Game
https://news.ebc.net.tw/news/world/305015

前蘇聯國家喬治亞(Georgia)的執政黨「喬治亞之夢」(Georgian Dream)宣布,喬治亞將立即申請加入歐洲聯盟(EU)。

根據外媒報導,烏克蘭和俄羅斯將在當地時間週四(3日)舉行第二輪談判,談判地點是在白俄羅斯、波蘭邊境的別洛韋日森林(Belovezhskaya Forest)

烏克蘭首都基輔傳出兩聲大爆炸, 根據了解, 地點應該是在一座火車站, 目前死傷不明。
俄佬挨唔到三個月.

其實俄國已經注定要輸, 而家係北約拖, 只係想擴大戰果.
家下轉返用WW2打法,下下都用炮炸完再推進,唔理中唔中平民,都預咗大城市失守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞