[D7] 抗俄衛國 75:Slava Ukraini / 轟炸連日 Mariupol'苦戰 故都新市 一朝粉碎

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
國內反戰聲音越嚟越大,今日嘅俄國冇支那洗腦洗得咁徹底,佢都驚會有革命嘅可能
核彈要掉番落自己國家
全個俄羅斯唔明點解要打自己親兄弟,仲要比人制裁到食草,全部有錢佬一夜間揸廢紙,運動員無哂目標,都唔係時候?
問題係佢即使打贏咗烏克蘭,啲嚴厲制裁都唔會消失,甚至可以再重手啲,你俄國一樣磨死,普京宜家係打贏又死,打輸又死,至少佢自己必死,成個俄國嘅國運又俾佢累死都係嗰句,橫掂佢自己都係死,最怕佢真係射得出核彈
天下賤狗一撚樣

Rigid detention of a girl in Yekaterinburg.
https://twitter.com/kolezev/status/1499036728270757892
東南至南部,差 Mykolaiv 同 扎波兩大城
扎波有大核電廠都幾頭痕
kherson?
納粹去到最後都冇人成功推翻希特拉
明顯講緊葉卡捷琳堡反戰示威,有俄羅斯民眾被黑狗拉啦
一星期啦
極權好難由民眾推翻
反而啲半自由化 開始有堆中產嗰啲先危
好多人有西方民主盲點
但放落極權唔太岩用
老毛壞事做盡一樣風光大葬
如果你睇過獨裁者手冊呢本書
佢就會話比你聽點解民眾推返唔到

只要人民極窮+啲錢維穩軍警公務員
革命就失敗
第8日了
俄國人民身家一夜蒸發,做生意既一舖清袋

真心想知國內仲有咩人支持布甸狗
可能學希魔咁,吞槍自轟太陽穴自殺呢
可能學希魔咁,吞槍自轟太陽穴自殺呢
NBC says the U.S. has delivered several hundreds of FIM-92 Stinger units to Ukraine 🔥🔥🔥
lm
唔使擔心, 南方都差唔多到佐極限. 另外外國志願軍已經開始上場.

此消彼長, 失去佐的地方唔使好耐就可以攞得番. 仲有, 俄軍唔會知道喺咁撚大的佔領區土地, 埋伏佐幾多烏軍的游擊小隊(唔好睇少咁細塊紅色, 睇番scale講緊以百公里為單位計算)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞