[D7] 抗俄衛國 75:Slava Ukraini / 轟炸連日 Mariupol'苦戰 故都新市 一朝粉碎

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
正常就應該幾時都會俾人拉
但今次咁樣啲政府都應該會隻眼開隻眼閉
今次仲要有毒l最想有嘅俠盜光環
今次有契哥示範,已9縮
架戰機炒先->派直升機搜救->能見度低,天氣差-> 直升機都炒埋
I mean 如果我係美國hack入中國俄羅斯國防部咁樣會比美國拉?
距羅馬尼亞北約基地11公里開外有架米格機失聯,其後再派一個救援直昇機去,失聯埋。總共7名軍兵現下落不明。

睇Twitter當地新聞報咗話係"crashed due to bad weather",然後美軍一架偵察機晌該地上空盤旋緊。

https://twitter.com/visegrad24/status/1499111496965836800?s=20&t=JJTQRtw9X4ckzhHRbHTNKQ
蛾羅支又少幾億
中國AVIC玩曬咁濟喎
支那仲有堆屍戰法
堆晒十三億上去有冇機
你唔好斷章取義, 我無話淨係sanction唔做其他野.

打台灣, 美軍自然會出手, 但歐洲太遠,
唔係個個都可以參戰, 只能sanction, 割蓆.
基輔爛哂未
法律上係
歐洲今次都冇參戰
如果control tower完全唔知咩事,
咁個意外係好突然,
突然到機師都黎唔切報告.

等進一步消息.
剩係先睇硬實力
Cls電影特效咁
張相

個駕駛員係咪跳傘?
入到俄捉普京 當你贏
啲兵器天跌落黎既, 啲補給品係神蹟變出黎既.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞