[D7] 抗俄衛國 75:Slava Ukraini / 轟炸連日 Mariupol'苦戰 故都新市 一朝粉碎

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
搶糧都合理, 補給出問題就地搶都仲講得通
搶錢應該搶唔到幾個錢先係
俄羅斯坦克現已有售
https://lih.kg/2911213
擔心澤仔身體
加油 要捱住打倒布丁狗
呢到都有巴打追po瞓小左

你覺得佢會點
仲有所謂“去納粹化”
即係要你組返個親俄政府
一親歐就“新納粹”架啦

跟本就無得傾
驚暈低
比俄狗搶左幾個大城好似未算大搶掠?
唔見有平民講?

不過好似幾單case都話俄狗連平民照射殺
唔排除都係想搶野食/值錢野
eg. 有單2父子坐架黑色Benz直播,中途比俄狗開槍殺死
之後有另一個網民影番架車+2父子條屍
#Russia #Ukraine 🇷🇺🇺🇦: "Dmytro Korchynsky Brotherhood Battalion" has recently released a new video of their weaponry (likely in #Kyiv).

A rare M240 LMG with Dedal 450 night vision, AK-74 rifles, RPG-26 single-use AT weapons and RPG-7 Launchers with PG-7VM rounds can be seen.

https://twitter.com/war_noir/status/1499224355196313601
佢正直壯年, 其實唔洗太擔心
其實搶只能解一時所需,長遠睇,需要發散開部隊收集物資,好易被人伏擊,同埋令烏克蘭人更仇恨俄軍,令更加多烏克蘭人參軍
CNN講緊美國 Justice Department查緊係美國晚俄國超級有錢佬。 搵到佢地同布丁既交易,就會收晒佢地既資產,如樓,遊艇,飛機等。

迫佢地係俄國拉布丁落台。

🇷🇺🇺🇦BILD journalist Julian Ropcke’s map of the Russian invasion of Ukraine - Day 1 vs day 7
其實想講普京癲得嚟其實係知道自己做乜
佢呢D其實應該叫發老脾
好似D老人家老咗變到好似小朋友咁樣扭計
你見佢玩戰機侵入領空, 都專登揀D一定只會咀炮嘅地方
成個小學雞發脾氣咁
烏軍長矛兵都係得幾隻
大部份係強化村民渣
應該唔會咁柒直接俾普京掛
十成九仲有多一浸白手套

同時,在敖德薩防空洞進行婚姻登記
俄羅斯D有錢佬好似去英國同瑞士多D
差唔多
所以基輔想脫離呢個定位令佢更加想快啲攞返
因為一旦入北約即係永遠脫俄,佢會覺得係佢任內發生係一種恥辱
岩,偽政權親俄+俄狗大量駐軍
咁樣咪唔需要烏雞有自己既軍隊
咁既政治語言偽術
其實烏克蘭
退少少
拉長俄羅斯條戰線
拖鳩俄佬
係咪會好啲?
有好幾個平時成日po資料既user都未浦頭
肯定唔會啦
就算係都係暫時停戰回氣
俄軍再調動同埋運多d補給去烏國前線
一準備好就會繼續打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞