鄺囝好似抄襲左我份小說比賽參賽作品...

1001 回覆
2803 Like 264 Dislike
推到佢身敗名裂
香港就係咁

推到佢坐監
唔好推啦,鄺囝好忙唔得閒寫文,又要服務讀者先借樓主個IDEA用下,比鄺囝抄樓主真係幾生修到啦!

BTW,曲線要講明
天下文章一大抄
佢抄小小 巴打好難話佢
珀珀你終於出現啦
唔怪得你消失咗咁耐
本來等住你5月出文,點知過咗成個5月都未見你
原來發生咗啲咁嘅事
老閪都撐你
可能睇完之後唔覺意影響左到某d事發生就突然好似靈感到咁
我試過去旅行唔夠褲著唔覺意揀左條同我爸同一樣既褲之後返到屋企先知

有乜撚野事可以發生

重要野利申左先:唔係幫鄺囝條撚樣
呢個世界日日發生緊咁多事,請問咩叫有乜撚野事可以發生
尤其依家人地假假地都立法會議員,人面廣左不在話下,身邊發生既事更加多不勝數,就算幾唔想點都要準備一堆資料同文件同埋處理某d希望得到幫助既案件,再加上佢自己既私人生活所發生既事,所以突然間發生左d能夠勾返起佢"靈感"既事係一d都唔奇
個個人好似你咁生活平平無奇活係自己世界入面當然係你所講既"有乜撚野事可以發生啦"

都話時間吻合 你係原作者你都一樣會覺得佢係抄你 因為真係合理懷疑嚟
點可以向依啲抄襲人嘅賤種低頭!
send去生果報、啲出名少少嘅facebook page到
唔係幫鄺囝

佢仆街死唔關我事

但我想問假如我係鄺囝,睇到你篇野,然後比你啟發到,有靈感,我係應該死控制住死都唔諗相關既野寫,定還是點?

做緊design,有試係街邊見到d 裙等等,好好睇

然後個腦幾個禮拜都會諗相似既裙

畫極發現最後都下果條裙既翻版

咁我想問點先忘記到
仆街仔黎,珀珀你一定要力爭公道呀

叫得我呢個名 你應該係我讀者

係舊登由大食故開始追睇,不過後尾好多野做住,同埋話哂珀珀你都有幫過我,所以我一定支持你打倒抄襲狗

知我邊個嘅話勿起底

諗緊 暫時心中有兩個人選
anyway好多謝你支持我 !!
就算佢係抄你你都冇足夠證據話佢

得果一句
正垃圾
我都係由大食故之後開始留意你
加油
唔係幫鄺囝

佢仆街死唔關我事

但我想問假如我係鄺囝,睇到你篇野,然後比你啟發到,有靈感,我係應該死控制住死都唔諗相關既野寫,定還是點?

咁我想問點先忘記到

忘記唔倒唔等於抄係合理
更何況佢係自己利用人地去令自己得益
唔係幫鄺囝

佢仆街死唔關我事

咁我想問點先忘記到

紅van出完之後大撚把文 都係搭交通工具去到異世界啦,咩野電車地鐵飛機都出齊
pizza係咪又要告鳩佢地呀
天下文章一大抄,不過睇唔出佢個人係咁,佢出既文章一篇都冇睇過。
推左先講
鍾意寫文同畫畫路過幫推
Lm睇交通意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞