鄺囝好似抄襲左我份小說比賽參賽作品...

1001 回覆
2803 Like 264 Dislike
轉個頭返黎已經過千正評
我明呀樓主
依家比我都潛水啦

你話自己柒左深潛係理解既,但而家唔係自己柒左咁簡單,係你指控人地抄你野,某程度係抵毀緊鄺囝(雖然我都唔鐘意佢 ),至少應該講番聲搞錯左道個歉

支持樓主cap圖sorry順便踢爆鄺囝幸福無限loop

講真呢啲濕鳩叫春文咪又係個個loop黎loop去
過一排又回帶係基本啦

但鄺囝無話過比人抄,而家樓主話鄺囝抄佢,柒左又唔回應下
嘩,有樓主腳圖,d風應該調轉屌番鄺囝?
我明呀樓主
依家比我都潛水啦

你話自己柒左深潛係理解既,但而家唔係自己柒左咁簡單,係你指控人地抄你野,某程度係抵毀緊鄺囝(雖然我都唔鐘意佢 ),至少應該講番聲搞錯左道個歉

支持樓主cap圖sorry順便踢爆鄺囝幸福無限loop

講真呢啲濕鳩叫春文咪又係個個loop黎loop去
過一排又回帶係基本啦

但鄺囝無話過比人抄,而家樓主話鄺囝抄佢,柒左又唔回應下

起碼say句sor啦大佬,以為自己好砌就大哂咩
佢不嬲都on9同串 告佢啦
而家係推到邊個仆街?
嘩,有樓主腳圖,d風應該調轉屌番鄺囝?

睇背影係幾正
樓主應該出黎道歉下先潛啦
屌你

圖More
樓主貼多d腳圖la
原來炒咗車
點解仲咁多正皮咁少負皮

樓主唔好咁快潛好喎 人地咁多年來都出過同幸福有關嘅文章,綜觀黎睇抄你嘅可能性真係微乎其微喎

有好多都係正皮引伏

仆街中伏
不過我覺得就算係樓主出先,都唔構成抄襲
呢啲句子真係好common,好似以前msn拎黎做status咁款
而家係推到邊個仆街?

why not both
講句公道說話
樓主都叫有合理懷疑既 始終時間吻合同評審問題
不推不是人
https://m.facebook.com/18809502474/photos/pb.18809502474.-2207520000.1456817934./10153434036187475/?type=3

秒?

訓左無睇 今次幾多車連環相撞?

屌 食緊飯笑撚佐出聲
原來炒咗車
點解仲咁多正皮咁少負皮

樓主唔好咁快潛好喎 人地咁多年來都出過同幸福有關嘅文章,綜觀黎睇抄你嘅可能性真係微乎其微喎

有好多都係正皮引伏

仆街中伏
不過我覺得就算係樓主出先,都唔構成抄襲
呢啲句子真係好common,好似以前msn拎黎做status咁款

樓豬呢d mk妹諗到呢句已經好叻好威
唔怪得樓主會輸,就係因為鄺囝見到你炒佢

笑撚左
聽講遲d會有聲明

你地講得岩,的確係d好大路既野,好難話係咪真係抄
令我咁樣覺得既原因,就係我參加比賽、佢評審同佢出文個時間太接近

依家有人搵到佢舊link,證明佢一早已經寫過,甚至仲可以掉返轉話我抄佢先岩

而出版社方面,就一定會話佢冇份睇我份稿

最終,其實都只能講一句「公道自在人心」

相信我支持我既人,好多謝你地

我相信之後既發展,會係鄺囝果邊話返係我抄佢

樓主就咁走左去?
唔怪得樓主會輸,就係因為鄺囝見到你炒佢

笑撚左

聽講遲d會有聲明

你地講得岩,的確係d好大路既野,好難話係咪真係抄
令我咁樣覺得既原因,就係我參加比賽、佢評審同佢出文個時間太接近

依家有人搵到佢舊link,證明佢一早已經寫過,甚至仲可以掉返轉話我抄佢先岩

而出版社方面,就一定會話佢冇份睇我份稿

最終,其實都只能講一句「公道自在人心」

相信我支持我既人,好多謝你地

我相信之後既發展,會係鄺囝果邊話返係我抄佢

樓主就咁走左去?

「公道自在人心」
根本無諗住認錯

樓豬

more

摩牙
條友成日寫垃圾文 係時候report 佢
笑撚死人咩 樓主連開post想表達自己俾人抄都講到1999 仲想出書
肯定係以為自己諗到一句半句金句好撚醒
鄺囝廢極都叫做專業寫飛機文 痾屎嗰陣都諗到哩啲所謂金句啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞