鄺囝好似抄襲左我份小說比賽參賽作品...

1001 回覆
2803 Like 264 Dislike
句嘢又唔見得有幾獨創, 姓鄺嘅寫開濫情作品諗到都唔出奇, 講唔上抄啩

我諗個重點係時間吻合

agger
幫推
幫推
告撚死佢
擺明抄啦 太明顯啦
留名幫推
可能睇完之後唔覺意影響左到某d事發生就突然好似靈感到咁
我試過去旅行唔夠褲著唔覺意揀左條同我爸同一樣既褲之後返到屋企先知

但佢係評審
咁佢一定睇過珀篇參賽作品
有合理懷疑佢係睇完再偷橋喎
幫推
可能睇完之後唔覺意影響左到某d事發生就突然好似靈感到咁
我試過去旅行唔夠褲著唔覺意揀左條同我爸同一樣既褲之後返到屋企先知

有乜撚野事可以發生

重要野利申左先:唔係幫鄺囝條撚樣
呢個世界日日發生緊咁多事,請問咩叫有乜撚野事可以發生
尤其依家人地假假地都立法會議員,人面廣左不在話下,身邊發生既事更加多不勝數,就算幾唔想點都要準備一堆資料同文件同埋處理某d希望得到幫助既案件,再加上佢自己既私人生活所發生既事,所以突然間發生左d能夠勾返起佢"靈感"既事係一d都唔奇
個個人好似你咁生活平平無奇活係自己世界入面當然係你所講既"有乜撚野事可以發生啦"
PUSH
推到佢身敗名裂
香港就係咁
句嘢又唔見得有幾獨創, 姓鄺嘅寫開濫情作品諗到都唔出奇, 講唔上抄啩

我諗個重點係時間吻合

agger

佢同睇完答案抄返出嚟有咩分別

跟手話係自己作
推到佢仆街
仆街仔黎,珀珀你一定要力爭公道呀

叫得我呢個名 你應該係我讀者

係舊登由大食故開始追睇,不過後尾好多野做住,同埋話哂珀珀你都有幫過我,所以我一定支持你打倒抄襲狗

知我邊個嘅話勿起底
Push
推上報
唔覺句野有乜特別
錯在時間上太近
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞