鄺囝好似抄襲左我份小說比賽參賽作品...

1001 回覆
2803 Like 264 Dislike
樓豬幾時出黎講o下做乜抄完人仲屈人抄你?
到底文字何價? 創作何價?

0$
其實句野中學生都寫到啦,得果句一樣就小題大作
公道自在人心
本身以為鄺俊宇抄你成段,點知睇真啲原來得一句短句 仲要係個個都寫得出嘅小學生作文水平
睇到後,即刻拉到最尾幾頁,原來真係炒車
就嚟2000正 呢場車幾時炒完

唔可以咁睇既,我都係知道班友炒左車先正評
推到鄺俊宇收皮,屌你老母,民主黨賣香港
連登炒車何奇多
就嚟2000正 呢場車幾時炒完

唔可以咁睇既,我都係知道班友炒左車先正評

就好似提摩啲菇咁
其實呢句野真係唔係好特別...
樓主死撚左?
咁撚on9都有
唔係想幫鄺囝,但呢啲句子好多人寫

而且你都話你因爲鄺囝所以轉寫愛情文,你篇文同鄺平時嘅文同其他愛情文都可以好多似嘅地方⋯⋯

是但CAP出黎⋯⋯

(唔知PO唔PO到連登好似傻左)
絲打可否同我做愛
但樓主話佢入決賽
雖然樓主柒左 但唔等於我支持鄺生
樓主有心就繼續寫啦
正評引炒車
唔係想幫鄺囝,但呢啲句子好多人寫

而且你都話你因爲鄺囝所以轉寫愛情文,你篇文同鄺平時嘅文同其他愛情文都可以好多似嘅地方⋯⋯

是但CAP出黎⋯⋯

(唔知PO唔PO到連登好似傻左)

死圖
樓主連facebook page都delete埋
想出名變過街老鼠
樓主連facebook page都delete埋
想出名變過街老鼠

未打完就send左...

依家連個儲左好耐先儲到1000個like既page都唔要得喇
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞