鄺囝好似抄襲左我份小說比賽參賽作品...

1001 回覆
2803 Like 264 Dislike
我明呀樓主
依家比我都潛水啦

你話自己柒左深潛係理解既,但而家唔係自己柒左咁簡單,係你指控人地抄你野,某程度係抵毀緊鄺囝(雖然我都唔鐘意佢 ),至少應該講番聲搞錯左道個歉

支持樓主cap圖sorry順便踢爆鄺囝幸福無限loop
樓主引到咁多人炒車

其實咁普通既意念...都唔知幾多百個愛情小說用過啦....咁都有得炒
原來炒咗車
點解仲咁多正皮咁少負皮

樓主唔好咁快潛好喎 人地咁多年來都出過同幸福有關嘅文章,綜觀黎睇抄你嘅可能性真係微乎其微喎
樓主我係你就del 你fb d留言先啦

link呢

人地光明正大,公道自在人心呀
del左咪姐係佢自己都認柒

屌而家先見到樓主個facebook
仆街樓主根本就係曲線上位,話鄺囝洗唔洗放自己facebook呀?
媽呀好柒
連登仔
推到佢仆街
http://n.yam.com/Article/20121204025538
「只有自己才能為幸福量度溫度,因為幸福與否,不是旁人來定義,而是自己去感受。」
2012年12年

12年

年年都Loop一次 做作家都幾好賺 咁又有稿費

我都覺得做愛情作家好好揾
一個概念可以唔同文字去演繹同寫出黎,寫到2046都仲寫到

BTW, 支持樓主既創作,但想睇下篇作品再決定係唔係抄,我覺得個故事係相似先可以係抄,愛情既概念好難話邊個炒邊個
原來炒咗車
點解仲咁多正皮咁少負皮

樓主唔好咁快潛好喎 人地咁多年來都出過同幸福有關嘅文章,綜觀黎睇抄你嘅可能性真係微乎其微喎

有好多都係正皮引伏

1000了
我明呀樓主
依家比我都潛水啦

你話自己柒左深潛係理解既,但而家唔係自己柒左咁簡單,係你指控人地抄你野,某程度係抵毀緊鄺囝(雖然我都唔鐘意佢 ),至少應該講番聲搞錯左道個歉

支持樓主cap圖sorry順便踢爆鄺囝幸福無限loop

講真呢啲濕鳩叫春文咪又係個個loop黎loop去
過一排又回帶係基本啦
推到鄺囝仆街

樓豬
http://n.yam.com/Article/20121204025538
「只有自己才能為幸福量度溫度,因為幸福與否,不是旁人來定義,而是自己去感受。」
2012年12年

12年

呢個 po 可以學術研究

暫時發現鄺囝12年,15年,16年,17年都有出過呢個主題嘅文
仲有冇其他

鄺囝真係好搵
叫下春就有稿費
仲要內容都差唔多
加埋立法會議員份糧
佢就爽啦
原來炒咗車
點解仲咁多正皮咁少負皮

有好多都係正皮引伏

樓主誤導左成千人 點收科呀
2012年12年

12年

呢個 po 可以學術研究

暫時發現鄺囝12年,15年,16年,17年都有出過呢個主題嘅文
仲有冇其他

鄺囝真係好搵
叫下春就有稿費
仲要內容都差唔多
加埋立法會議員份糧
佢就爽啦

個堆網絡紅人kof都係咁上下
原來炒咗車
點解仲咁多正皮咁少負皮

而家係樓主抄人
屌你老母鄺囝

年年都食老本昆人水

樓豬

more

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞