(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
關咩事
你樣衰無錢臭毒 chur咪覺得你煩

你有錢靚仔 就唔洗chur人 係女chur你啦
Lm 進修
有無補底班
如果調番轉 女追男又應該點
我自己經歷緊一單 btw tldr
好彩係接近chur嘅漩渦之前自己醒覺左
不過有啲野都想睇下你地意見

話說早排網上識左個女仔(兩星期左右)
我地好快都有講有笑 啲計由朝早傾到夜晚
甚至有時會傾電話
之後我開始有少少chur 會好在意佢嘅動向
有時可能會話返屋企小心啲之類嘅說話去睇佢返到未
甚至會直接問佢今日返工返幾至幾/收工有咩搞
但佢都會話我知佢嘅行程
到我發現自己好似有啲過份個時我開始少左問(依然有問)
但佢都會主動話我知佢某啲行程/影相我睇

到前幾日我地第一次見面 因為佢飲得有少少多酒
佢清醒但係好hyper
雖然冇醉但我擔心佢所以去送佢返屋企
見面開頭其實我好驚有身體接觸 怕壞印象
不過佢好快打破左 我地係巴士上面係咁鬥嘴同打下對方
啲身體接觸以第一次見黎講係極多 同平時啲異性朋友都唔會咁

不過我乘機拖佢行個時行左幾步佢都有縮到
送佢返屋企嘅過程之間我地對手都有keep住掂到

其實我想嘅係去到好了解對方/對方好了解我先至再決定發唔發展
但無奈毒撚心態好易投入感情
你地覺得我之後應該個心態要點調整
想問下 點進一步

同個好偉約左出黎幾次,大致上個感覺都ok

但而家就卡左係朋友同戀人中間
想問下 點進一步

同個好偉約左出黎幾次,大致上個感覺都ok

但而家就卡左係朋友同戀人中間

*女仔

毒撚無人理
巴打講得好

毒撚無人理

女追男隔層紗
我覺得反而chur成件事會簡單啲
佢受妳嘅會俾妳chur
佢唔受妳嘅妳都可以提早收皮

不過如果自問係外表較差嘅女都係小心行事好啲
我條女表示
「果陣覺得你唔似係想溝我
對你無戒心同你傾耐左先有feel」

其實我一開始就謀住溝佢
跟住就好快一齊左

呢招先高招 利申以前識過幾條女都係令佢冇戒心就好易溝到

甚至有時會傾電話
但佢都會話我知佢嘅行程

佢清醒但係好hyper

唔洗刻意變 順其自然 同平時一樣就得 唔好俾佢覺得你心虛同好在意

甚至有時會傾電話
但佢都會話我知佢嘅行程

佢清醒但係好hyper

唔洗刻意變 順其自然 同平時一樣就得 唔好俾佢覺得你心虛同好在意

我真係心虛
同埋好驚維繫唔到呢種好玩得嘅狀態
其實我幾鍾意咁樣
其實我覺得溝三日就已經可以知道有冇得做情侶 畢竟好多case 都係取決一開始既第一印象 所以留意下佢反應 回既內容 密度 大概都知有冇機 根本唔需要去chur 人 因為人地可能連同你傾計既意願都冇 至於話一開始發展得幾好 好岩傾既 但去到依家冇咩傾又味溝到既Ching 其實都可以收皮 因為你地出手太慢 錯過左timing 就追唔番 女人係講feel動物 拖太耐就冇左果種激情 好影響個女人肯唔肯同你一齊 所以計我話 覺得自己有機既巴打 出手一定要快 機借只得一次 反正食到咪食 食唔到咪走囉 第時溝唔到條女都遲早冇frd做架啦 不如放手一博 可能又會有人話 我出手好快 已經係咁搵佢傾計,成日約佢 但係我指既快係早期就做一d超越朋友關係既野引導條女同你一齊 而唔係chur人覆 whatsapp 君子之交 或者增加友誼(包括同條女出街「聯誼」) 既低質招數 咁樣只會加速frd zone 過程 好多人就係衰在冇方法冇招數 搞到明明有機都變冇機 其實唔怪得人

如果有見到心儀女女有明顯綠燈訊號但係又唔知點溝好既巴打我會建議你地先諗下出街既目的係咩 想拖手 純出街增進友誼 定係點 個人唔太建議陣係出街吹水(好多人講所謂既「慢慢了解 」)我覺得一開始既約會除左了解對方之外 會有多d開玩笑同埋身體接觸既情況 咁先可以更全面營造到個熟悉感同埋有借口做一d超越朋友行為既行動去引導條女比你食
太多唔想講 總之食到就食 食唔到就算 唔好花太多時間落一條女身生 盡可能分解投資降低風險 青春有限 無謂浪費太多時間 同埋有時都要抵諗少少 溝唔成咪當練習囉 唔好咁多埋怨 對溝唔到既女仔要決絕 要狠狠咁降低佢既priority 唔好比咁多借口自己 都係果句青春有限 無謂晒咁多時間係d無謂人身上 當然呢個只係個方針 好多原則既野 守唔守就睇你點睇啦我個人就一定唔會搞有仔既女同埋拍拖後一定會專一 但係冇女既話就要覓食架啦 唔係點拍拖 總之冇做對唔住人既事 就唔係狗公啦

最後就係 溝女一定係自私架啦 溝女果陣陣係對一個女仔好 等於對自己殘忍 漁翁散網先係最保險最有效既方法 有人會話狗公 等覺得睇你技巧同埋態度 你做得好d女咪覺得你nice 唔好咪覺得你狗公囉 仲有就係專一只係拍拖之後既事 拍拖之前我完全唔提倡就專一去追一個女仔
因為唔chur,唔想做狗公所以21歲仔仲係A0

屌仲以為自己回左po

又唔係要chur 同狗公先有拖拍既

唔通好似你個廢柒毒一味真心以為打動到你女神 人地同Mk一路扑一路諗住點玩9你拎你d record做笑話咋 on9 仔 仲柒撚懵懵食甜筒咁

你講緊自己
識玩一定係引條女chur返你轉頭

傾左一段時間 有來有往之後突然唔覆一日/兩日

如果等左兩日條女都冇覆咁你就訓啦柒頭
如果等左一日條女chur返你轉頭 咁你準備去馬都得

禁様好博啵

有乜咁博?

可能未有果種感覺, 如果人地又吾係啲咩好主動既女仔

唔關事 傾左一段時間 突然之間你又冇搵佢 會好唔習慣 如果佢真係對你有興趣 就自然會搵你 問你係咪忙 做乜唔覆佢

試過 fdzone 埋
個女仔對你有好感/冧你, 你chur=一拍即合
個女仔對你無興趣嘅話, 你仲chur=咪撚煩啦死毒撚
LM

好似chur緊佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞