(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
而家我果個每晚一到左8點幾9點就已經唔覆
第2日先至覆返
但係每次一諗住放棄唔理佢,佢又主動chur番我話我唔覆佢轉頭
同埋每次曖昧聽佢笑得好甜真係好想擁有佢
第2日先至覆返
但係每次一諗住放棄唔理佢,佢又主動chur番我話我唔覆佢轉頭

咁你咪旁敲側擊下點解9點後唔覆囉
第2日先至覆返

佢話好攰或者溫書有時就話瞓咗
每次聽完我都唔信已經唔想理佢
間唔中幾次就話姐但佢真係每一晚都係咁 雖然佢第二朝好早又會覆返我日頭應得ok快
不過日日去到八點幾九點唔覆真係好冇癮
而家諗翻真係好好彩
當初佢身邊啲人都叫佢唔好再同我溝通
但係佢就冇去到盡
仲肯覆我

就係因為你chur得太盡?

係 影響到佢身邊啲人

最後你點樣調節?

Mute咗佢
等自己記得先開Chat
相信佢
唔好再諗啲唔等洗嘅嘢
理解佢
唔好再用香港價值觀諗佢

同埋好早佢已經知道我鐘意佢
好多時都唔覆,or得單字⋯,好sad
真心想問下 最近溝緊個同事 識左兩個月到 溝左半個月多啲 呢排熟左好多
上次本身諗住約佢黎我樓下食野佢又話好 仲要單獨
但我又覺佢好似靜係為左食野先黎咁 同埋個陣佢同個ex散左兩個禮拜到

有一次佢出夜街我擔心佢 佢又係咁秒回我whatsapp 我就直接打左過去 點知一傾就傾左兩個鐘 跟住有幾次都係咁傾左兩個鐘三個鐘咁 但次次都係我冇啦啦打過去咁

聽日又約左佢收工之後去食野 佢又話好 因為佢之前整親 所以係佢去旅行前(就去)諗住送枝去印既野比佢 諗住咁樣會唔會加分

真心好驚比人fd zone左 有冇師兄可以指一指點我 因為佢都幾靚 識好多人 對自己冇信心

慢慢黎 你好有機

咪撚玩人啦,大把女仔純粹想搵人hea時間搵人陪,唔好話咩「唔係喎 佢番左屋企都特登出黎」果d廢話,大把女仔鍾意躝街,唔好睇得自己咁高,如果你仲未feel到佢對你有野,即係佢對你真係冇野,如果有,一撚定feel到

紅字認同
太chur 真係想block 佢
明明有上連登 希望佢有睇呢個post 啦

分分鐘前面啲cm就係佢留

係就好 佢瘋狂chur 我
就快頂唔順,想block佢
根本未正式一齊唔應該做好sweet好warm嘅野 flirty啲至啱
第2日先至覆返

間唔中幾次就話姐但佢真係每一晚都係咁 雖然佢第二朝好早又會覆返我日頭應得ok快

咁又係 咁早就唔覆好冇癮
但係佢會唔會真係咁早訓先
佢9點後有冇online?
好多時都唔覆,or得單字⋯,好sad

咁就收皮啦 要醒啦

其實去到依一步 你應該對佢冇晒好感啦下話?
根本未正式一齊唔應該做好sweet好warm嘅野 flirty啲至啱

當然啦不過間唔中做一件sweet都好既
記著,溝女有個時限: 兩個月
唔得既暫時擺低 move on第二個
如果條女識左一,兩個月可以開始chur下佢
寧願chur佢都唔好比人fd zone
佢一當你係好朋友,你就玩撚完

我d女朋友大約3份2都識超過兩個月
而家個個識左一年先溝

條女覺得你有得發展就ok
兩個月係for A0練習用
fd zone有時係解不考慮發展對像
記著,溝女有個時限: 兩個月
唔得既暫時擺低 move on第二個
如果條女識左一,兩個月可以開始chur下佢
寧願chur佢都唔好比人fd zone
佢一當你係好朋友,你就玩撚完

我d女朋友大約3份2都識超過兩個月
而家個個識左一年先溝

條女覺得你有得發展就ok
兩個月係for A0練習用
fd zone有時係解不考慮發展對像

人地費事講咁白 等大家都好做
第2日先至覆返

我哋用snapchat傾計所以唔知佢有冇on
不過佢八點幾九點之後就真係冇再po過野
第2日先至覆返

我哋用snapchat傾計所以唔知佢有冇on
不過佢八點幾九點之後就真係冇再po過野

我以為你地一直wtsapp傾開
sc好冇癮 成日del晒睇唔番傾過啲咩 好撚on9

本身已經冇特別好感。
我覆佢已經勁hea ,長期得emojis 或幾個字。
但佢好似唔識收手。
但如果我block 人好似好衰,我應該點做好?
點解個女仔會淨係覆ig既dm 而唔係whatsapp
成件事好奇怪
但ig 傾計又係正正常常唔係hea 覆我咁

本身已經冇特別好感。
但佢好似唔識收手。

我已經叫過佢識其他女仔,唔知佢會唔會明白 我對佢冇興趣。

本身已經冇特別好感。
但佢好似唔識收手。

絲打你點為止將人列入fd zone?
我同個女仔傾計 佢會問我po邊張相好 又會sd同其他人嘅對話 話呢條友好煩咁 又會有時自拍比我咁
識咗唔耐 半個月都冇 有出過兩次街咁 過程有講有笑咁 但我想flirt下佢 佢會拒絕 例如話冇啦啦想見下你咁 佢會話唔撚好咁掛住我啦 咁 佢是粗魯型

本身已經冇特別好感。
但佢好似唔識收手。

絲打你點為止將人列入fd zone?
我同個女仔傾計 佢會問我po邊張相好 又會sd同其他人嘅對話 話呢條友好煩咁 又會有時自拍比我咁
識咗唔耐 半個月都冇 有出過兩次街咁 過程有講有笑咁 但我想flirt下佢 佢會拒絕 例如話冇啦啦想見下你咁 佢會話唔撚好咁掛住我啦 咁 佢是粗魯型

我好少講自己野,以上呢啲行為我都唔會對佢做。
但是我真係對佢冇興趣,唔想令佢誤會。
之前有留過言話約唔到個男仔出來
然後我發現佢好奇怪 我fb打親status
佢永遠都會隔兩三日先至like
永遠都係最後一個like 唔只一次係咁
但佢wtsapp又唔會搵我
令我好好奇 係咪忙先會兩三日後click like?
佢成功係我想放棄個陣又引起我注意力

本身已經冇特別好感。
但佢好似唔識收手。

好似叫左你幾次決絕啲反正依段關係 依個人都wfc
點解個女仔會淨係覆ig既dm 而唔係whatsapp
成件事好奇怪
但ig 傾計又係正正常常唔係hea 覆我咁

用黎曬命比人睇 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞