(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
如果調番轉 女追男又應該點

毒撚無人理

女追男隔層紗
我覺得反而chur成件事會簡單啲
佢受妳嘅會俾妳chur
佢唔受妳嘅妳都可以提早收皮

不過如果自問係外表較差嘅女都係小心行事好啲

真係咩 宜家追緊個男仔
好驚chur親佢 成日隔幾粒鐘先回
但有時又秒回
利申外表唔係差

女追男 真係隔層紗
唔好驚 chur佢 約佢出街 表白

你教壞我
佢在線不回

再chur下佢 佢唔回你 你就真係可以收皮

毒撚無人理

女追男隔層紗
佢受妳嘅會俾妳chur

真係咩 宜家追緊個男仔
但有時又秒回
利申外表唔係差

女追男 真係隔層紗

你教壞我
佢在線不回

佢覆左啦 之後我又覆左 之後應該又等幾個鐘佢先覆
痛苦不斷輪迴
唔chur咪輸埋囉
唔chur咪輸埋囉

咁睇黎你係咪都會輸

毒撚無人理

女追男隔層紗
佢受妳嘅會俾妳chur

真係咩 宜家追緊個男仔
但有時又秒回
利申外表唔係差

女追男 真係隔層紗

你教壞我
佢在線不回

痛苦不斷輪迴

佢都睇左呢個post
唔想chur你
D人係咁講早d出po就唔洗搞到點點點 屌你 連登早排大把教溝女既post 你冇睇就唔好怪個po出得慢
而且你睇左就未必溝撚到

其實依d月經post成日有 都係睇巴打自己受唔受勸

女追男隔層紗
佢受妳嘅會俾妳chur

真係咩 宜家追緊個男仔
但有時又秒回
利申外表唔係差

女追男 真係隔層紗

你教壞我
佢在線不回

痛苦不斷輪迴

佢都睇左呢個post
唔想chur你

係就好
但佢應該係唔想理我
而我就不斷幫佢搵藉口話佢忙
覺得自己好犯賤

佢都同你講到係忙嘛 男人就大大方方
感覺對方只當我朋友一樣

其實對方講得出呢句唔係好事
一來佢有壓力覆你
二來你俾佢知道左自己日日等人覆

分分鐘俾人耍

一來佢有壓力覆你

分分鐘俾人耍

可以對方都係在意佢點諗先會咁講嫁姐 唔好諗到咁負面
咁溝仔又應該點
lm
感覺對方只當我朋友一樣

未一齊緊係好似朋友咁架啦
點樣作為朋友 令到對方對你有好感先係關鍵
如果你令到對方鐘意同你傾計
而雙方又keep 住傾 冇乜冷場
咁好大機會條女會受你溝
呢個時候就搵啲位俾FF 既空間對方
等對方諗你係咪對佢有意思
你再read 下佢態度變化
有足夠signal 咪試下flirt一兩句
得咪繼續
唔得咪扮唔care 再試過
女人好多都怕尷尬
一步一步咁去好緊要

毒撚:佢覆左我兩日喇,等我煲個湯俾佢表明心意先
條女:屌,諗住傾下計,點知原來係傻既
I know that feel bro..我已經返唔到轉頭 好希望佢可以比我同佢重新開始

一來佢有壓力覆你

分分鐘俾人耍

可以對方都係在意佢點諗先會咁講嫁姐 唔好諗到咁負面

一個等一個覆多數唔係好事
人地忙最好自己都要扮下唔太在意/自己都忙
咁樣先最自然
如果唔係 人地同你講sorry 我遲覆
你又驚俾壓力佢
佢又有壓力

咁具體情況就唔知啦

毒撚無人理

女追男隔層紗
佢受妳嘅會俾妳chur

點樣為之chur 可以做啲咩比signal
其實我覺得自己都算係做得好出面
例如打啲曖昧既歌詞係whatsapp status度
我都feel到佢對我一定唔係朋友咁簡單
但唔肯定係中意我定當我係女兵
有時可能出街反而佢會主動翹住我手行 我又冇話特別去反抗 角色調轉左好似
但我唔知佢係咪淨係對我會咁樣
定佢同時flirt緊好多個女女
有時佢又會成日話我多仔個啲 話我ig好多狗公like 但其實我私底下男仔frd冇乜邊幾個熟 都係hi bye frd多 唔知佢係講下定呷醋定點樣
我又唔敢開口 人地又話進可攻退可守
我又唔覺得退可守 都傾左2-3個月左右
仲話一齊去旅行玩 究竟當我係乜野
利申:佢a0 我a1

毒撚無人理

女追男隔層紗
佢受妳嘅會俾妳chur

有時可能出街反而佢會主動翹住我手行 我又冇話特別去反抗 角色調轉左好似
有時佢又會成日話我多仔個啲 話我ig好多狗公like 但其實我私底下男仔frd冇乜邊幾個熟 都係hi bye frd多 唔知佢係講下定呷醋定點樣

下 聽落似食得啦喎
一係佢係gay

毒撚無人理

女追男隔層紗
佢受妳嘅會俾妳chur

下 聽落似食得啦喎
一係佢係gay

唉我應該等佢開口定點好
開口驚冇朋友做 唔想連呢個關係都冇埋
等既話我驚其實佢都係同我一樣咁諗😞
有d人未拍拖就好似做左佢條女咁
例如
:你做緊咩?
:食緊m記
:m記唔健康啊以後唔準食咁多啊知唔知?

真係唔知做乜鳩
最怕係追緊果陣
條友付出勁多錢銀/時間整啲唔知乜
乜事 你放左心機 我就一定要接受你當回禮回饋?
我有無話過要?

唔收,你一片心機無左=我錯
收左,你就以為我接受你,但事實係無,於是又係我錯。

對住一個對得到自己自在必得咁款既人
我係驚到仆街
即block

仲諗住請佢去旅行tim
立即打消左念頭
多謝巴/絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞