(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
想問下點由傾whatsapp 進展到去傾電話 ?

自己早幾日經歷
傾whatsapp 個時雙方都秒回緊對方
之後又係咁互串 講到啲我 嘅野 之後就打過去串佢 小學雞

其實都要對方係鍾意講電話嘅人黎 而且佢好得閒
你再諗定有咩話題就可以打過去架啦我覺得

如果對方唔係是但一樣 你打過去都冇意思
再者傾唔到電話唔代表增進唔到感情架姐

Whatsapp岩傾就約
唔好晒時間講電話
錄下音都ok既

有時覺得傾電話真係好撚晒時間同精神
明明可以一心幾用 因為傾電話就要停晒手頭上野
睇左咁耐 po 我又分享下
fd搭fd識嘅 識左後有wtsapp開 好似有chur過佢 但傾傾下我發覺唔太啱傾 無搵佢
幾個月後佢搵返我 反而調整心態同埋做返自己後好舒服 自己仲開心左

咁幾後果幾個月之後點 交代埋啦

搵返我之後就出過街 而家都有繼續wtsapp 認識佢多左 我想順其自然
fd搭fd識嘅 識左後有wtsapp開 好似有chur過佢 但傾傾下我發覺唔太啱傾 無搵佢
幾個月後佢搵返我 反而調整心態同埋做返自己後好舒服 自己仲開心左

搵返我之後就出過街 而家都有繼續wtsapp 認識佢多左 我想順其自然

大定都繼續單身有聯絡咁好?

不如你問你自己做左啲咩先啦

冇乜特別喎 正常溝通咁
不過多數佢主動
呢排到我主動 因為佢開始冷淡
唔識比signal
毒撚們
你地係咪三幾句就想同人傾得好深入
想知人地基本資料果陣就查家宅咁呢
傾左兩個月 咩都傾過晒 街又出過。 但最近開始無應得咁密。但我藍剔佢佢又會搵我 係我扮唔上心既時候又搵我講多幾句
心理上既強悍最重要

點樣做到呀

我想了解多啲先 先前有兩個chur完都GG左

佢係單身
以前Chur佢得好犀利
之後佢Block曬我其他Social Media
得翻一個Text Apps
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

巴打有冇得講detail d
唔識點順其自然
驚順順下冇咩flirt 會變翻fd
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

佢係單身

咁就記得慢慢黎啦 不過都要掌握下個節奏
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

咁你都算幾好彩
唉 想搵個女朋友都咁難
唉 想搵個女朋友都咁難

好難咩
唉 想搵個女朋友都咁難

好難咩

好難

佢係單身

咁就記得慢慢黎啦 不過都要掌握下個節奏

要用陰力
講咩都假 真人見最有用
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

唉順其自然咪即係冷卻, 冷去熱容易, 但熱返返去冷就好難頂

忍下啦 我都喊咗好多晚
留名學嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞