(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
我自己經歷緊一單 btw tldr
好彩係接近chur嘅漩渦之前自己醒覺左
不過有啲野都想睇下你地意見

話說早排網上識左個女仔(兩星期左右)
我地好快都有講有笑 啲計由朝早傾到夜晚
甚至有時會傾電話
之後我開始有少少chur 會好在意佢嘅動向
有時可能會話返屋企小心啲之類嘅說話去睇佢返到未
甚至會直接問佢今日返工返幾至幾/收工有咩搞
但佢都會話我知佢嘅行程
到我發現自己好似有啲過份個時我開始少左問(依然有問)
但佢都會主動話我知佢某啲行程/影相我睇

到前幾日我地第一次見面 因為佢飲得有少少多酒
佢清醒但係好hyper
雖然冇醉但我擔心佢所以去送佢返屋企
見面開頭其實我好驚有身體接觸 怕壞印象
不過佢好快打破左 我地係巴士上面係咁鬥嘴同打下對方
啲身體接觸以第一次見黎講係極多 同平時啲異性朋友都唔會咁

不過我乘機拖佢行個時行左幾步佢都有縮到
送佢返屋企嘅過程之間我地對手都有keep住掂到

其實我想嘅係去到好了解對方/對方好了解我先至再決定發唔發展
但無奈毒撚心態好易投入感情
你地覺得我之後應該個心態要點調整

唔洗刻意變 順其自然 同平時一樣就得 唔好俾佢覺得你心虛同好在意

我真係心虛
同埋好驚維繫唔到呢種好玩得嘅狀態
其實我幾鍾意咁樣

佢記得你講既野 肯主動打比你
得左米架啦 慢慢發展就得

其實相距只係五分鐘

然後我十分鐘前我覆緊你個時佢突然又打俾我

我自己經歷緊一單 btw tldr
好彩係接近chur嘅漩渦之前自己醒覺左
不過有啲野都想睇下你地意見

話說早排網上識左個女仔(兩星期左右)
我地好快都有講有笑 啲計由朝早傾到夜晚
甚至有時會傾電話
之後我開始有少少chur 會好在意佢嘅動向
有時可能會話返屋企小心啲之類嘅說話去睇佢返到未
甚至會直接問佢今日返工返幾至幾/收工有咩搞
但佢都會話我知佢嘅行程
到我發現自己好似有啲過份個時我開始少左問(依然有問)
但佢都會主動話我知佢某啲行程/影相我睇

到前幾日我地第一次見面 因為佢飲得有少少多酒
佢清醒但係好hyper
雖然冇醉但我擔心佢所以去送佢返屋企
見面開頭其實我好驚有身體接觸 怕壞印象
不過佢好快打破左 我地係巴士上面係咁鬥嘴同打下對方
啲身體接觸以第一次見黎講係極多 同平時啲異性朋友都唔會咁

不過我乘機拖佢行個時行左幾步佢都有縮到
送佢返屋企嘅過程之間我地對手都有keep住掂到

其實我想嘅係去到好了解對方/對方好了解我先至再決定發唔發展
但無奈毒撚心態好易投入感情
你地覺得我之後應該個心態要點調整

唔洗刻意變 順其自然 同平時一樣就得 唔好俾佢覺得你心虛同好在意

我真係心虛
其實我幾鍾意咁樣

其實相距只係五分鐘

得米架啦已經

我真係心虛
其實我幾鍾意咁樣

其實相距只係五分鐘

得米架啦已經

我真係心虛
其實我幾鍾意咁樣

其實相距只係五分鐘

得米架啦已經

屌我啲錯字

其實相距只係五分鐘

得米架啦已經

屌我啲錯字

船頭驚鬼船尾驚賊就咪撚溝女啦屌
佢做到咁明顯明俾位你入啦

利申:我仲驚過你
唔小心㩒錯負皮比樓主
唯有推下po等多d人見到
反而想知可以點樣係唔傷害到對方嘅情況下 比對方知無機會?無覆果啲佢會自己再搵野講 唔想吊住佢 又唔想搞到咁難睇
反而想知可以點樣係唔傷害到對方嘅情況下 比對方知無機會?無覆果啲佢會自己再搵野講 唔想吊住佢 又唔想搞到咁難睇

暗示有人追/沉左船/收到禮物好開心
咁多數就收皮

其實相距只係五分鐘

得米架啦已經

屌我啲錯字

船頭驚鬼船尾驚賊就咪撚溝女啦屌
佢做到咁明顯明俾位你入啦

利申:我仲驚過你

其實真係唔駛驚
我唔明重有咩咁驚
條女本身都唔係你
追唔到你冇蝕底
個個成日ff條女一定係自己 咪驚輸囉
屌好後悔無早一星期睇到個post 我最近兩日開始chur條女 雖然條女都會覆返我兩三句長長地,但係我知再咁落去我遲早chur到人走 發誓今日起平常心面對
屌好後悔無早一星期睇到個post 我最近兩日開始chur條女 雖然條女都會覆返我兩三句長長地,但係我知再咁落去我遲早chur到人走 發誓今日起平常心面對

你如果唔明點解要以平常心面對 而逼自己既話 你遲早破功收埋皮

你如果唔明點解要以平常心面對 而逼自己既話 你遲早破功收埋皮

想學野 利申小毒撚
其實我唔sure嘅原因係因為我flirt 佢佢都冇咩反應
有次我話佢唔係香港我可能會掛住佢
佢話佢覺得尷尬
甚至有時係skip左我句flirty野
如果同個女仔曖昧過但無聯絡一段時間
仲有無機會

聯絡返再暖昧返先講野啦

咁多數就收皮

暗示過我有鐘意其他人 或者係佢面對呻感情野 但佢好似無咩野 傾左半個月都無 佢就擺明車馬追/不斷有表示果啲
咁玩法好難培養到感情 想禮貌地比佢知難而退 可以點

咁多數就收皮

暗示過我有鐘意其他人 或者係佢面對呻感情野 但佢好似無咩野 傾左半個月都無 佢就擺明車馬追/不斷有表示果啲

佢點樣擺明去追妳/示好
有冇啲句式睇下

咁多數就收皮

明確啲拒絕啦 我既對象都有分享過佢點樣直接強硬咁拒絕人

咁多數就收皮

佢點樣擺明去追妳/示好
有冇啲句式睇下

我想追你呀。你受唔受媾呀?

咁多數就收皮

佢點樣擺明去追妳/示好
有冇啲句式睇下

示好果啲說話都係講啲flirty 野啦 而且仲要比我知佢有目的咁去識我 其實最怕佢講啲野好抬舉我咁 好有壓力

咁多數就收皮

佢點樣擺明去追妳/示好
有冇啲句式睇下

示好果啲說話都係講啲flirty 野啦 而且仲要比我知佢有目的咁去識我 其實最怕佢講啲野好抬舉我咁 好有壓力

咁講真 好多時想識異性都係因為有興趣嫁啦
唔通我3唔識7周圍亂9咁搭訕識人咩

咁多數就收皮

佢點樣擺明去追妳/示好
有冇啲句式睇下

我想追你呀。你受唔受媾呀?

佢一日未正式表白我都好難無啦啦同佢講我唔受 好奇怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞