(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
頂 啱
唔好再煩住我啊

男神 無啦

等下個囉唔駛急

難得有一個中晒我理想型條件

我平時都係咁對 娘娘
(利申:我叫佢娘娘 唔係真係當佢娘娘 自嘲咋 希望佢睇唔到)
耐唔耐做主動搵[娘娘]
會好留意娘娘啲野 - IG 通常秒like
間唔中又flirt下娘娘 耐唔耐約[佢]入迪士尼玩
娘娘我就唔敢喇 怕死

佢只會見面個陣主動
wtsapp基本上唔會 fb就頭先講左喇
重點係約都唔出
到底我有幾失敗

好失敗 (講笑
佢係咪毒毒性格 我以前都係咁
所以初戀果個都廢事約我出街
放學直接拉我上佢屋企瞓教
果陣純情如我竟然無對佢出手
雖則都唔見得我家陣會出手

有上莊仲要係P……
我覺得唔算毒……
應該係睇我唔上眼……

咁我自問其實就算上左莊做幹事 我都係毒毒

男神 無啦

等下個囉唔駛急

我平時都係咁對 娘娘
(利申:我叫佢娘娘 唔係真係當佢娘娘 自嘲咋 希望佢睇唔到)
耐唔耐做主動搵[娘娘]
娘娘我就唔敢喇 怕死

佢只會見面個陣主動
重點係約都唔出
到底我有幾失敗

好失敗 (講笑

有上莊仲要係P……
我覺得唔算毒……
應該係睇我唔上眼……

如果我唔想放棄係咪好不智

我平時都係咁對 娘娘
耐唔耐做主動搵[娘娘]
娘娘我就唔敢喇 怕死

佢只會見面個陣主動
重點係約都唔出
到底我有幾失敗

好失敗 (講笑

有上莊仲要係P……
我覺得唔算毒……
應該係睇我唔上眼……

唔係 鹹魚青菜 各有所愛
除非你係情痴 好似我咁 比啲fd 問我係咪現代人

我平時都係咁對 娘娘
耐唔耐做主動搵[娘娘]
娘娘我就唔敢喇 怕死

佢只會見面個陣主動
重點係約都唔出
到底我有幾失敗

好失敗 (講笑

有上莊仲要係P……
我覺得唔算毒……
應該係睇我唔上眼……

除非你係情痴 好似我咁 比啲fd 問我係咪現代人

淨係約左一次都約唔到
我想再試多一次
我同個女仔傾計 佢會問我po邊張相好 又會sd同其他人嘅對話 話呢條友好煩咁 又會有時自拍比我咁
識咗唔耐 半個月都冇 有出過兩次街咁 過程有講有笑咁 但我想flirt下佢 佢會拒絕 例如話冇啦啦想見下你咁 佢會話唔撚好咁掛住我啦 咁 佢是粗魯型

呢個係點 平常心先?有冇fd zone我

我覺得sd 得自拍
起碼都好朋友以上啦

佢只會見面個陣主動
重點係約都唔出
到底我有幾失敗

好失敗 (講笑

有上莊仲要係P……
我覺得唔算毒……
應該係睇我唔上眼……

除非你係情痴 好似我咁
比啲fd 問我係咪現代人

淨係約左一次都約唔到
我想再試多一次

佢鍾意啲喵 試下食著佢果條路上
或者你知到佢果日無野做就拉佢去
必殺手段 我想今日 同你去xxx 咋
唔要其他人 此時此刻
我同個女仔傾計 佢會問我po邊張相好 又會sd同其他人嘅對話 話呢條友好煩咁 又會有時自拍比我咁
識咗唔耐 半個月都冇 有出過兩次街咁 過程有講有笑咁 但我想flirt下佢 佢會拒絕 例如話冇啦啦想見下你咁 佢會話唔撚好咁掛住我啦 咁 佢是粗魯型

我覺得sd 得自拍
起碼都好朋友以上啦

我娘娘比過佢細過啲相我睇

佢只會見面個陣主動
重點係約都唔出
到底我有幾失敗

好失敗 (講笑

有上莊仲要係P……
我覺得唔算毒……
應該係睇我唔上眼……

除非你係情痴 好似我咁

淨係約左一次都約唔到
我想再試多一次

唔要其他人 此時此刻

let me try 雖然覺得佢會reject我

有上莊仲要係P……
我覺得唔算毒……
應該係睇我唔上眼……

除非你係情痴 好似我咁

淨係約左一次都約唔到
我想再試多一次

唔要其他人 此時此刻

加油

有上莊仲要係P……
我覺得唔算毒……
應該係睇我唔上眼……

除非你係情痴 好似我咁

淨係約左一次都約唔到
我想再試多一次

唔要其他人 此時此刻

加油

祝我地早日成功

除非你係情痴 好似我咁

淨係約左一次都約唔到
我想再試多一次

唔要其他人 此時此刻

加油

祝我地早日成功

共勉之

我覺得sd 得自拍
起碼都好朋友以上啦

我之前傾果個夠成日畀自拍同細個d相, 仲有佢試衫同做體操既片, 而家咪又唔撚柒理我
話冇mood同我傾 我忍住直情佢主動搵返我之前都唔撚理佢

唔做主動死症 床上例外啦我諗
真心想問下 最近溝緊個同事 識左兩個月到 溝左半個月多啲 呢排熟左好多
上次本身諗住約佢黎我樓下食野佢又話好 仲要單獨
但我又覺佢好似靜係為左食野先黎咁 同埋個陣佢同個ex散左兩個禮拜到

有一次佢出夜街我擔心佢 佢又係咁秒回我whatsapp 我就直接打左過去 點知一傾就傾左兩個鐘 跟住有幾次都係咁傾左兩個鐘三個鐘咁 但次次都係我冇啦啦打過去咁

聽日又約左佢收工之後去食野 佢又話好 因為佢之前整親 所以係佢去旅行前(就去)諗住送枝去印既野比佢 諗住咁樣會唔會加分

真心好驚比人fd zone左 有冇師兄可以指一指點我 因為佢都幾靚 識好多人 對自己冇信心

慢慢黎 你好有機

咪撚玩人啦,大把女仔純粹想搵人hea時間搵人陪,唔好話咩「唔係喎 佢番左屋企都特登出黎」果d廢話,大把女仔鍾意躝街,唔好睇得自己咁高,如果你仲未feel到佢對你有野,即係佢對你真係冇野,如果有,一撚定feel到

唔係呀嘛
真心想問下 最近溝緊個同事 識左兩個月到 溝左半個月多啲 呢排熟左好多
上次本身諗住約佢黎我樓下食野佢又話好 仲要單獨
但我又覺佢好似靜係為左食野先黎咁 同埋個陣佢同個ex散左兩個禮拜到

有一次佢出夜街我擔心佢 佢又係咁秒回我whatsapp 我就直接打左過去 點知一傾就傾左兩個鐘 跟住有幾次都係咁傾左兩個鐘三個鐘咁 但次次都係我冇啦啦打過去咁

聽日又約左佢收工之後去食野 佢又話好 因為佢之前整親 所以係佢去旅行前(就去)諗住送枝去印既野比佢 諗住咁樣會唔會加分

真心好驚比人fd zone左 有冇師兄可以指一指點我 因為佢都幾靚 識好多人 對自己冇信心

慢慢黎 你好有機

咪撚玩人啦,大把女仔純粹想搵人hea時間搵人陪,唔好話咩「唔係喎 佢番左屋企都特登出黎」果d廢話,大把女仔鍾意躝街,唔好睇得自己咁高,如果你仲未feel到佢對你有野,即係佢對你真係冇野,如果有,一撚定feel到

唔係呀嘛

啱呀曖昧你睇唔到 旁人都見到
點解個女仔會淨係覆ig既dm 而唔係whatsapp
成件事好奇怪
但ig 傾計又係正正常常唔係hea 覆我咁

有d人係唔鐘意on wts嫁

我覺得sd 得自拍
起碼都好朋友以上啦

我之前傾果個夠成日畀自拍同細個d相, 仲有佢試衫同做體操既片, 而家咪又唔撚柒理我
話冇mood同我傾 我忍住直情佢主動搵返我之前都唔撚理佢

唔做主動死症 床上例外啦我諗

我同佢唔係識咗好耐 佢都話佢有啲野淨係同好朋友講 都有同我講 會唔會係fd zone咗
太chur 真係想block 佢
明明有上連登 希望佢有睇呢個post 啦

分分鐘前面啲cm就係佢留

係就好 佢瘋狂chur 我
就快頂唔順,想block佢

其實去到依一步 你應該對佢冇晒好感啦下話?

本身已經冇特別好感。
我覆佢已經勁hea ,長期得emojis 或幾個字。
但佢好似唔識收手。
但如果我block 人好似好衰,我應該點做好?

好似叫左你幾次決絕啲反正依段關係 依個人都wfc

前面個啲都唔係我
我應該要block佢?

佢點chur 你先 你有冇d 咩野俾人誤會先

分分鐘前面啲cm就係佢留

本身已經冇特別好感。
但佢好似唔識收手。

前面個啲都唔係我
我應該要block佢?

秒回 又係咁R話題 有次仲問我點解咁耐唔覆,但是我個時好忙
不過一定冇野可以誤會

本身已經冇特別好感。
但佢好似唔識收手。

前面個啲都唔係我
我應該要block佢?

不過一定冇野可以誤會

你地有冇見過先?
冇就直接block la
之前有留過言話約唔到個男仔出來
然後我發現佢好奇怪 我fb打親status
佢永遠都會隔兩三日先至like
永遠都係最後一個like 唔只一次係咁
但佢wtsapp又唔會搵我
令我好好奇 係咪忙先會兩三日後click like?
佢成功係我想放棄個陣又引起我注意力

唔好ff咁多啦

完了吧 如無意外

唔好嘗試係啲minor位搵假希望
男仔對你有興趣既自然會主動出手

順便學下野 如果男仔對女仔有興趣會點

經常做主動搵你 會好留意你啲野
間唔中又flirt下你串下你咁

男神 無啦

等下個囉唔駛急

神女有心呀唯有等下啦

本身已經冇特別好感。
但佢好似唔識收手。

前面個啲都唔係我
我應該要block佢?

不過一定冇野可以誤會

你地有冇見過先?

依啲人這女追到咁撚醜怪真係失禮死人

本身已經冇特別好感。
但佢好似唔識收手。

前面個啲都唔係我
我應該要block佢?

不過一定冇野可以誤會

你地有冇見過先?

依啲人這女追到咁撚醜怪真係失禮死人

如果係比女飛先死纏爛打都仲情有可原
但唔係就....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞