(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike

死狗公所為
唉 想搵個女朋友都咁難

好難咩

好難

順其自然啦 依句一定啱 急就一定冇
睇左咁耐 po 我又分享下
fd搭fd識嘅 識左後有wtsapp開 好似有chur過佢 但傾傾下我發覺唔太啱傾 無搵佢
幾個月後佢搵返我 反而調整心態同埋做返自己後好舒服 自己仲開心左

咁幾後果幾個月之後點 交代埋啦

搵返我之後就出過街 而家都有繼續wtsapp 認識佢多左 我想順其自然

大定都繼續單身有聯絡咁好?

我想了解多啲先 先前有兩個chur完都GG左

佢係單身

咁就記得慢慢黎啦 不過都要掌握下個節奏

要用陰力

入佢中路

死狗公所為

邊稱得上厹?戇撚狗咋佢想做厹佢差十世
以前Chur佢得好犀利
之後佢Block曬我其他Social Media
得翻一個Text Apps
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

唉順其自然咪即係冷卻, 冷去熱容易, 但熱返返去冷就好難頂

忍下啦 我都喊咗好多晚

忍左好耐啦, 忍到我自己都冷卻左, 已經去到我自己都WFC既地步

唔明點解要咁忍咁辛苦
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

忍下啦 我都喊咗好多晚

忍左好耐啦, 忍到我自己都冷卻左, 已經去到我自己都WFC既地步

唔明點解要咁忍咁辛苦

有時好矛盾
明知佢唔係成日覆你,但係又要唔chur得
然後你又要唔甘心咁同佢keep contact

不如你問你自己做左啲咩先啦

冇乜特別喎 正常溝通咁
不過多數佢主動
呢排到我主動 因為佢開始冷淡
唔識比signal

佢有無約過你出街而你又唔出先
講真 有時女方無表示好令人心灰意冷
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

忍下啦 我都喊咗好多晚

可能因為我對佢嘅決心好大 所以唔會冷卻
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

忍下啦 我都喊咗好多晚

唔明點解要咁忍咁辛苦

有時好矛盾

拿 我有個思維 就係當佢係你女朋友
依家未睇未覆都好 佢始終都會覆你
少少放置play 專心做下自己野重好啦
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

忍下啦 我都喊咗好多晚

決心大姐係好中意啦
好中意就唔該諗多幾步 做好自己啦
成日以自己出發chur人 好核突嫁

不如你問你自己做左啲咩先啦

冇乜特別喎 正常溝通咁
不過多數佢主動
呢排到我主動 因為佢開始冷淡
唔識比signal

佢有無約過你出街而你又唔出先
講真 有時女方無表示好令人心灰意冷

如果女方太被動就好無癮
唉 想搵個女朋友都咁難

好難咩

好難
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

忍下啦 我都喊咗好多晚

唔明點解要咁忍咁辛苦

有時好矛盾

我岩岩所講係我出事前嘅諗法
我出事後嘅諗法係放置play
話我自私都係咁講
自己都唔開心,點令人開心?
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

忍下啦 我都喊咗好多晚

唔明點解要咁忍咁辛苦

有時好矛盾

話我自私都係咁講

咁咪幾好 自己起碼知道成件事應該要點做 唔係一尾狗衝

忍下啦 我都喊咗好多晚

唔明點解要咁忍咁辛苦

有時好矛盾

話我自私都係咁講

咁咪幾好 自己起碼知道成件事應該要點做 唔係一尾狗衝

講就講 老撚都撞左先
但都要睇時機
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

忍下啦 我都喊咗好多晚

決心大姐係好中意啦

佢係唔鐘意人逼迫佢
以前Chur佢得好犀利
之後我慢慢學識順其自然
佢又原諒我
之後就得米

忍下啦 我都喊咗好多晚

決心大姐係好中意啦

佢係唔鐘意人逼迫佢

有邊個中意比人逼?

你都識講冇得見 又點相處耐啲
依啲情況都係試下由wtsapp入手嫁啦

一開始點r水吹先至冇咁odd 有冇d suggestion

交代下背景先
點識,年齡,性格
乜都冇點幫你

fd搭fd識 20歲左右 對方性格唔太知 算係乖果d 但都係識得幾個鐘咁樣 但就幾好傾 傾得都好熱情

有班common fd 但好小聚 一年最多3-4次左右 完全唔知點入手...

識左個幾鐘就話對人有興趣

我都唔知點解 好耐冇試過 諗緊點由whatsapp入手 但好似好odd咁 d common fd 基本上大家都唔係咁熟 要約都有難道

唔建議whatsapp
除非條女對你有意否則死梗
有冇佢fb

照wts啦
怕乜柒

但3唔識7 有咩講先得架

最共同話題咪公司 慢慢搵野講下
傾左兩個月 咩都傾過晒 街又出過。 但最近開始無應得咁密。但我藍剔佢佢又會搵我 係我扮唔上心既時候又搵我講多幾句

fd zone or收兵
唔好諗咁多
點解要刻意諗話題
想講咩就講咩啦
點解要刻意諗話題
想講咩就講咩啦

我想屌你呀
咁想復合呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞