(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
記著,溝女有個時限: 兩個月
唔得既暫時擺低 move on第二個
如果條女識左一,兩個月可以開始chur下佢
寧願chur佢都唔好比人fd zone
佢一當你係好朋友,你就玩撚完
真心想問下 最近溝緊個同事 識左兩個月到 溝左半個月多啲 呢排熟左好多
上次本身諗住約佢黎我樓下食野佢又話好 仲要單獨
但我又覺佢好似靜係為左食野先黎咁 同埋個陣佢同個ex散左兩個禮拜到

有一次佢出夜街我擔心佢 佢又係咁秒回我whatsapp 我就直接打左過去 點知一傾就傾左兩個鐘 跟住有幾次都係咁傾左兩個鐘三個鐘咁 但次次都係我冇啦啦打過去咁

聽日又約左佢收工之後去食野 佢又話好 因為佢之前整親 所以係佢去旅行前(就去)諗住送枝去印既野比佢 諗住咁樣會唔會加分

真心好驚比人fd zone左 有冇師兄可以指一指點我 因為佢都幾靚 識好多人 對自己冇信心

慢慢黎 你好有機

真既 ?之前有一兩次就係chur條女失敗左 今次好想成功

急得濟你會後悔架 每日壓住自己個心態先啦
慢慢表現自己優點
FDZONE呢樣野真係唔好怕 佢欣賞你既你幾HEA佢都唔會FDZONE你
唔中意你既你幾CHUR都唔中意你

因為一開始我真係當佢friend咁傾計 傾傾下先鐘意左佢 好驚比first impression咁當左我係fd先同我出街個啲

全世界都係由FD開始架啦 你話你超靚仔咁唔計啦 明你個心十五十六咁
但你真心唔好急 慢慢入左佢個生活入面
我條女識個陣仲話 我地一定會做到好好既朋友
最後咪又KO
真心想問下 最近溝緊個同事 識左兩個月到 溝左半個月多啲 呢排熟左好多
但我又覺佢好似靜係為左食野先黎咁 同埋個陣佢同個ex散左兩個禮拜到

有一次佢出夜街我擔心佢 佢又係咁秒回我whatsapp 我就直接打左過去 點知一傾就傾左兩個鐘 跟住有幾次都係咁傾左兩個鐘三個鐘咁 但次次都係我冇啦啦打過去咁

聽日又約左佢收工之後去食野 佢又話好 因為佢之前整親 所以係佢去旅行前(就去)諗住送枝去印既野比佢 諗住咁樣會唔會加分

真心好驚比人fd zone左 有冇師兄可以指一指點我 因為佢都幾靚 識好多人 對自己冇信心

慢慢黎 你好有機

咁今次咪唔好chur
平平常常咁親近佢
到機會黎個陣表佢老母白囉

搭單問點樣平平常常親近佢
淨係約出街?唔使點what's app?
Sorry 我真係好廢

先唔講見面
由交流開始第一步whatsapp tg fb ig之類啦
傾下佢啲野傾下你啲野
引起佢興趣關注你
咁咪延伸話題
好啦 傾耐左 咪試下約出黎
如果佢話唔想出 一係你就搵過個 一係磨
呢啲都係常識黎姐

4個月內啦 中意就中意 唔中意就唔中意架啦

4個月內啦 中意就中意 唔中意就唔中意架啦

我識左佢一個月了 每日都係幾句whatsapp only
不過攝時間嘅野
冇乜所謂
心態上唔沉船好似乜都得

慢慢黎 你好有機

咁今次咪唔好chur
平平常常咁親近佢

Sorry 我真係好廢

先唔講見面
傾下佢啲野傾下你啲野
引起佢興趣關注你
咁咪延伸話題
呢啲都係常識黎姐

慢慢黎 你好有機

咁今次咪唔好chur
平平常常咁親近佢

Sorry 我真係好廢

先唔講見面
傾下佢啲野傾下你啲野
引起佢興趣關注你
咁咪延伸話題
呢啲都係常識黎姐

fdzone好過block
有得傾算好
你唔好成日圍住佢
你講下你自己野啦

慢慢黎 你好有機

咁今次咪唔好chur
平平常常咁親近佢

Sorry 我真係好廢

先唔講見面
傾下佢啲野傾下你啲野
引起佢興趣關注你
咁咪延伸話題
呢啲都係常識黎姐

fdzone好過block
有得傾算好
你唔好成日圍住佢
你講下你自己野啦

Fdzone 比 block 更難受
而家諗翻真係好好彩
當初佢身邊啲人都叫佢唔好再同我溝通
但係佢就冇去到盡
仲肯覆我

慢慢黎 你好有機

慢慢表現自己優點
FDZONE呢樣野真係唔好怕 佢欣賞你既你幾HEA佢都唔會FDZONE你

因為一開始我真係當佢friend咁傾計 傾傾下先鐘意左佢 好驚比first impression咁當左我係fd先同我出街個啲

全世界都係由FD開始架啦 你話你超靚仔咁唔計啦 明你個心十五十六咁
最後咪又KO

屌仆街真係 我一開始個陣都係咁
佢話佢個星座同我個星座好襯 好多好朋友都係我個星座 個陣已經一直擔心緊佢係咪fd zone左我

慢慢黎 你好有機

慢慢表現自己優點

最後咪又KO

佢話佢個星座同我個星座好襯 好多好朋友都係我個星座 個陣已經一直擔心緊佢係咪fd zone左我

所以急唔黎 你用平常心咁面對啦
唔好日日係到諗 不過可以試下比D TIPS 佢 等佢知你係追緊佢 佢知左你先放慢返 佢冷淡左既姐係你無機 佢無HEA左既即係你有機可以慢慢黎 收兵既話都唔會係好女仔# bye#

慢慢黎 你好有機

慢慢表現自己優點

最後咪又KO

唔好日日係到諗 不過可以試下比D TIPS 佢 等佢知你係追緊佢 佢知左你先放慢返 佢冷淡左既姐係你無機 佢無HEA左既即係你有機可以慢慢黎 收兵既話都唔會係好女仔# bye#

新人 如果比左tips佢無覆機咁可以點
(佢一直知我鐘意佢)
申利一路都有傾計 主要係我搵佢先
然後佢有時會share返d野比我知
依家暗示完無覆2日 可以點做

無覆既話都好大機會收皮
你想死得眼閉D既可以直接問佢
BTW你點暗示 點識同識左幾耐
而家諗翻真係好好彩
但係佢就冇去到盡
仲肯覆我

就係因為你chur得太盡?

係 影響到佢身邊啲人

唔一定
條女可能身邊無男友無兵悶姐
btw 覺得約得密係真係有機

約兩三次拖得手架喇
唔好撚晒時間

你約炮友定正經追好女仔

我拍幾次拖都速戰速決
有feel唔使耐
無feel搞咁耐更加無用

所以再拍多幾次啦

咁你又點呀死毒撚
溝女同拍拖根本兩回事
廢又唔認仲以為自己好有道理

冇話你溝唔到女
速戰速決 長拍長有 拍多幾次
食到更多唔同女添啦,都唔係批評你,做咩起晒鋼咁

只係呢到有啲毒撚係想同人地長長久久,就唔啱你呢套

速戰速決都可以長長久久

都係既

慢慢表現自己優點

最後咪又KO

新人 如果比左tips佢無覆機咁可以點
(佢一直知我鐘意佢)
申利一路都有傾計 主要係我搵佢先
然後佢有時會share返d野比我知
依家暗示完無覆2日 可以點做

無覆既話都好大機會收皮
你想死得眼閉D既可以直接問佢
BTW你點暗示 點識同識左幾耐

返工識 2個月都無 近呢半個月先追
我暗示同佢講野好舒服 之後返工見到都有傾計交流 但whatsapp就無覆

D暗示都廢下
開返話題先啦 你慢慢傾先
而家諗翻真係好好彩
但係佢就冇去到盡
仲肯覆我

就係因為你chur得太盡?

係 影響到佢身邊啲人

最後你點樣調節?

Mute咗佢
等自己記得先開Chat
相信佢
唔好再諗啲唔等洗嘅嘢
理解佢
唔好再用香港價值觀諗佢

不如你問你自己做左啲咩先啦

冇乜特別喎 正常溝通咁
不過多數佢主動
呢排到我主動 因為佢開始冷淡
唔識比signal

佢有無約過你出街而你又唔出先
講真 有時女方無表示好令人心灰意冷

如果女方太被動就好無癮

佢約親我我都有出去
身體接觸冇反抗
點先叫有表示

不如你問你自己做左啲咩先啦

冇乜特別喎 正常溝通咁
不過多數佢主動
呢排到我主動 因為佢開始冷淡
唔識比signal

佢有無約過你出街而你又唔出先
講真 有時女方無表示好令人心灰意冷

如果女方太被動就好無癮

佢約親我我都有出去
身體接觸冇反抗
點先叫有表示

咁講真 如果男方都冇咩表示就由佢啦
除非你都中意人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞