(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
一見到佢hea覆就眼火爆,又唔chur得
真係唔好chur 唔好急

同佢出咗兩次街
兩次表演都良好 有講有笑 (當然我覺得啦)
問啲兄弟都話有機
諗住呢次得米
但衰在太急
有約佢第三次 佢本來都應承咗 但前一日特然話唔得閒
諗住呢個約會同佢表白 所以真係好想佢黎
我就係咁叫佢 迫佢 係咁叫去黎 又話請佢食野 又話遲都唔緊要 狅追問點解黎唔到
可能我係咁chur 佢唔happy 之後就走下坡
而加都唔知friend有冇得做

P.S仲好愛佢

同佢出咗兩次街
問啲兄弟都話有機
諗住呢次得米
但衰在太急
我就係咁叫佢 迫佢 係咁叫去黎 又話請佢食野 又話遲都唔緊要 狅追問點解黎唔到

P.S仲好愛佢

你依d咁撚自私既男人就柄埋一二邊啦,唔好害人

同佢出咗兩次街
問啲兄弟都話有機
諗住呢次得米
但衰在太急

P.S仲好愛佢

第三次就表白..你話chur唔chur啦 不過我明真係鐘意一個人個陣 你自己都唔知自己做緊咩. 希望依個po可以話你知 追你下一個要比番d理性自己
正式玩撚完
早兩日可以夜晚傾電話傾通宵
今日已經唔撚理你

仆街 又搵返我
想玩乜鳩

同佢出咗兩次街
問啲兄弟都話有機
諗住呢次得米
但衰在太急

P.S仲好愛佢

on9
有外表啲女咪對你容忍度高啲,無樣就
靚仔就算chur都係會收皮
只係可以犯錯嘅次數比普通樣多d
chur比條女話煩,hea就太易比人friend zone
通常唔太著緊就會追到
正式玩撚完
今日已經唔撚理你

仆街 又搵返我
想玩乜鳩

詳情
留名學野

同佢出咗兩次街
問啲兄弟都話有機
諗住呢次得米
但衰在太急

P.S仲好愛佢

同佢出咗兩次街
問啲兄弟都話有機
諗住呢次得米
但衰在太急

P.S仲好愛佢

勸得好
真係好煩 完全扣曬分
咁搞法d好感都比佢chur到無曬
利申:比人chur緊

外國人同香港人既睇法又會唔會唔同呢?
有時唔係話想chur 佢

見佢己讀,成日都唔覆
心都痛

咁好心你就收皮啦
唔撚覆重要心痛
唔覆你姐係叫你收皮呀 收皮呀 收皮呀
因為好重要 怕你唔肯收皮 所以講3次

佢係唔即刻覆囉

我都知自己收左皮

果位巴打,我都知你係想屌醒我
但諗下人地心情啦

見佢己讀,成日都唔覆
心都痛

咁好心你就收皮啦
唔撚覆重要心痛

佢係唔即刻覆囉

我都知自己收左皮

但諗下人地心情啦

你熄左個last seen同已讀個d佢啦

見佢己讀,成日都唔覆
心都痛

咁好心你就收皮啦
唔撚覆重要心痛

佢係唔即刻覆囉

我都知自己收左皮

但諗下人地心情啦

岩呀
我為免傷心,一早熄左
哎‥‥‥
溝仔點計

見佢己讀,成日都唔覆
心都痛

咁好心你就收皮啦
唔撚覆重要心痛

佢係唔即刻覆囉

我都知自己收左皮

但諗下人地心情啦

岩呀
我為免傷心,一早熄左

我覺得咁樣仲衰 知佢藍剔你唔應你 就放棄。無得睇比假希望自己仲衰 不如搵下個仲好 咪撚嘥自己時間
正式玩撚完
今日已經唔撚理你

仆街 又搵返我
想玩乜鳩

詳情

明明一開始好似發展得幾好 晚晚秒回
有次唔小心打左比佢 佢聽左然後傾左成晚 第2晚都有傾
大家都唔主動收線 跟住可能就以為自己有機就太心急
我前晚問佢今晚再傾? 佢答我佢去睇戲
我就回佢一句 咁我訓教 之後就搞到好似好冷淡咁
跟住尋晚藍剔我 我已經諗住收皮算
而家搵返我都係大家HEA大家 已經唔知可以點發展落去
正式玩撚完
今日已經唔撚理你

仆街 又搵返我
想玩乜鳩

詳情

明明一開始好似發展得幾好 晚晚秒回
有次唔小心打左比佢 佢聽左然後傾左成晚 第2晚都有傾
大家都唔主動收線 跟住可能就以為自己有機就太心急
我前晚問佢今晚再傾? 佢答我佢去睇戲
我就回佢一句 咁我訓教 之後就搞到好似好冷淡咁
跟住尋晚藍剔我 我已經諗住收皮算
而家搵返我都係大家HEA大家 已經唔知可以點發展落去

約出黎啦直接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞