(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
除左wtsapp轟炸,仲有無d咩巴打絲打們覺得係chur

好睇你地識左幾耐

兩個星期
好犯賤,以前唔care求其媾就媾到
好鍾意好想同佢一齊就企左係度乜都唔識做
講得幾好 我而家就係呢個狀態

識左兩個禮拜 覺得自己痴左線
佢一開始勁熱情跟住又勁冷 搞到佢一hea我就瘋狂chur佢

之前果d都係朋友心態反而溝到 但唔知點解今次會咁

因為你今次真係好鐘意佢

但只係識左兩個禮拜 搞乜鳩

好睇你地識左幾耐

兩個星期

覺得佢對你有冇感覺?

好睇你地識左幾耐

兩個星期

覺得佢對你有冇感覺?

因為唔chur,唔想做狗公所以21歲仔仲係A0

好睇你地識左幾耐

兩個星期

覺得佢對你有冇感覺?

另外有時在線上係會唔覆的

好睇你地識左幾耐

兩個星期

覺得佢對你有冇感覺?

摺乜鬼星你又當左佢係你女朋友 你平時同fd相處會唔會咁做? 慢慢黎啦 同佢多陣計 出多幾次街就知道

好睇你地識左幾耐

兩個星期

覺得佢對你有冇感覺?

星星累事 (我估)

好睇你地識左幾耐

兩個星期

覺得佢對你有冇感覺?

摺乜鬼星你又當左佢係你女朋友 你平時同fd相處會唔會咁做? 慢慢黎啦 同佢多陣計 出多幾次街就知道

我其實摺左幾樽嚟送人 可能會因為呢份禮物而諗多左?算唔算係一個比佢既息勞?btw,傾多陣,出多幾次街會有乜息勞比我係正面既?

好睇你地識左幾耐

兩個星期

覺得佢對你有冇感覺?

星星累事 (我估)

諗住實無死,今次大大穫

好睇你地識左幾耐

兩個星期

覺得佢對你有冇感覺?

星星累事 (我估)

諗住實無死,今次大大穫

請問累事既點係?

好睇你地識左幾耐

兩個星期

覺得佢對你有冇感覺?

星星累事 (我估)

諗住實無死,今次大大穫

請問累事既點係?

我估佢真係當你朋友未諗住同你發展住
我估佢收到你D星星會覺得你同佢有FEEL
因為正常朋友係唔會送星星
巴打
佢啲friend話我一定冇可能同佢一齊 放唔放棄好
講得幾好 我而家就係呢個狀態

識左兩個禮拜 覺得自己痴左線
佢一開始勁熱情跟住又勁冷 搞到佢一hea我就瘋狂chur佢

之前果d都係朋友心態反而溝到 但唔知點解今次會咁

沈左落去好難抽身 巴打要分散注意力呀.....chur真係會扣分

屌 好想做到wfc既心態
唔知點解咁迷佢
唔通成年無拍拖太dry

巴打

搵晒人放風叫你收皮都仲。。
巴打

搵晒人放風叫你收皮都仲。。

佢冇幫我收 佢覺得啫
我想問下如果約一個男仔出街,對方話要睇下時間,我話等佢有時間再話我知,係咪已經唔洗諗
平時whatsapp都係我主動,佢通常都只會覆重點同問正經事,因為佢話自己唔會成日check whatsapp,同埋習慣手機靜音
但係見面通常都係對方主動講野
有無巴打講下 係咪已經fdzone左
咁要點先可以令到人覺得可以同你發展?
我想問下如果約一個男仔出街,對方話要睇下時間,我話等佢有時間再話我知,係咪已經唔洗諗
平時whatsapp都係我主動,佢通常都只會覆重點同問正經事,因為佢話自己唔會成日check whatsapp,同埋習慣手機靜音
但係見面通常都係對方主動講野
有無巴打講下 係咪已經fdzone左

無野喎 肯同你出街
咁人地都講左唔係成日用whatsapp
佢就係驚你以爲佢唔應你
有feel自然就一齊到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞