(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
9成女仔唔撚鍾意被人問做緊乜
除左佢個寶貝男朋友之外

追我女朋友嗰時都無問過
就算佢答你又點
格硬製造話題最多咪一句起兩句止
為左多收一兩封短迅自毀橋樑 值得咩
近排少左搵一條女, 跟住佢嬲左我, 話唔想同佢傾就講, 叫我同其他女慢慢傾
但到我哄返佢, 同佢傾返多d, 佢又唔係真係好覆得密同熱情

一條女
你同好多個女仔傾
除左佢個寶貝男朋友之外

追我女朋友嗰時都無問過
就算佢答你又點

試過畀同一條友幾乎日日都問做緊咩,心諗 又係你呀?
嚇到我見到面都唔敢同佢打招呼
肯出街都知對你有啲意思
冇謂chur到人地有feel變冇feel

唔一定
條女可能身邊無男友無兵悶姐
btw 覺得約得密係真係有機

約兩三次拖得手架喇
唔好撚晒時間

你約炮友定正經追好女仔

我拍幾次拖都速戰速決
有feel唔使耐
無feel搞咁耐更加無用

所以再拍多幾次啦
除左佢個寶貝男朋友之外

追我女朋友嗰時都無問過
就算佢答你又點

啱聽 真理
肯出街都知對你有啲意思
冇謂chur到人地有feel變冇feel

唔一定
條女可能身邊無男友無兵悶姐
btw 覺得約得密係真係有機

約兩三次拖得手架喇
唔好撚晒時間

你約炮友定正經追好女仔

我拍幾次拖都速戰速決
有feel唔使耐
無feel搞咁耐更加無用

所以再拍多幾次啦

咁你又點呀死毒撚
溝女同拍拖根本兩回事
廢又唔認仲以為自己好有道理

速食就係A0溝女入門第一步
擺耐少少都會比第二條仔溝走左
其實溝女好簡單, 漁翁撒網

點解你會死chur一條女?
點解你會心痛?
點解你無時無刻都想搵佢但又驚煩到人?
就係因為你心中只有一條女
而你將所有心血時間精神金錢都俾同一條女
點解決?
同時追幾十條女就得啦
你唔會因為一條女唔覆你msg而囉囉攣,
你唔會因為一條女唔搵你而輾轉反側,
我知一定好多女人會負評我,
但我想講,如果有一個冇feel既男人死纏爛打你一人,
會唔會欣賞佢既專一?
你會唔會有朝一日俾佢感動到?

答案係一世都唔會

有feel,岩timing,仲要兩情相悅,
唔係一試就有,而係要不停去試,
先有機會出現一個同你夾又互相鍾意既人,
所有溝女好簡單,擴大圈子,不停約人出街,
人地唔理你就放棄佢,
唔好死chur一人,咁先容易搵到個互相鍾意既人

點解你會心痛?
點解決?
同時追幾十條女就得啦
會唔會欣賞佢既專一?

答案係一世都唔會

人地唔理你就放棄佢,

呢樣我認同
聽起上黎漁翁撒網係狗公行為, 但係現實黎計, 你一個一個一個試
第一會容易忍唔住chur人, 自己又辛苦, 人地又煩
第二要好長好長時間先會遇到岩既人, 而且經驗又累積得慢
所以我而家都開始傾向咁做
利申A0

由一個A0黎認同有點兒

點解你會心痛?
點解決?
同時追幾十條女就得啦
會唔會欣賞佢既專一?

答案係一世都唔會

人地唔理你就放棄佢,

呢樣我認同
聽起上黎漁翁撒網係狗公行為, 但係現實黎計, 你一個一個一個試
利申A0

雖然我認同漁翁撒網係最好既方法
但我好少做
因為對d唔大興趣既女無咩動力

擴大個圈子啦
可能你眼中只有兩種女人
睇上眼 同 睇唔上眼
但其實可以分為唔同級
1睇上眼
2幾好傾
3同興趣
4普通樣
5熱情人
6睇唔上眼

咁你可以約頭五種人出街都得ga ma

點解你會心痛?
點解決?
同時追幾十條女就得啦
會唔會欣賞佢既專一?

答案係一世都唔會

人地唔理你就放棄佢,

呢樣我認同
利申A0

但我好少做

擴大個圈子啦
可能你眼中只有兩種女人
睇上眼 同 睇唔上眼
但其實可以分為唔同級
1睇上眼
2幾好傾
3同興趣
4普通樣
5熱情人
6睇唔上眼

頭5種又有幾多個受約又另一回事
當然 勇於嘗試係好事

點解你會心痛?
點解決?
同時追幾十條女就得啦
會唔會欣賞佢既專一?

答案係一世都唔會

人地唔理你就放棄佢,

呢樣我認同
利申A0

但我好少做

擴大個圈子啦
可能你眼中只有兩種女人
睇上眼 同 睇唔上眼
但其實可以分為唔同級
1睇上眼
2幾好傾
3同興趣
4普通樣
5熱情人
6睇唔上眼

當然 勇於嘗試係好事

就係因為唔係個個受約
所以重點個社交圈子要夠大
睇唔上眼咪當識fd囉
話唔定識落岩自己
同埋自己一開波唔想溝人
反而可以做番自己
隨時有意外收穫

點解你會心痛?
點解決?
同時追幾十條女就得啦
會唔會欣賞佢既專一?

答案係一世都唔會

人地唔理你就放棄佢,

呢樣我認同
利申A0

但我好少做

擴大個圈子啦
可能你眼中只有兩種女人
睇上眼 同 睇唔上眼
但其實可以分為唔同級
1睇上眼
2幾好傾
3同興趣
4普通樣
5熱情人
6睇唔上眼

當然 勇於嘗試係好事

就係因為唔係個個受約

其實想拍拖真係要圈子夠大/多
你日撚日都係果幾個圈到走黎走去
係有拖拍既一早拍左啦 重駛乜上黎叫春
人就係要不停踏入唔同圈子 識更多人
但同時唔好以為入到圈子=實有女媾
重睇好多因素 最緊要正正常常 咪成個柒頭毒撚咁 識埋堆 比啲自信出黎 自然會遇到
睇唔上眼咪當識fd囉
話唔定識落岩自己
同埋自己一開波唔想溝人
反而可以做番自己
隨時有意外收穫

無錯 下下扮到君子劍咁 遲早一日露餡就一舖清袋

擴大個圈子啦
可能你眼中只有兩種女人
睇上眼 同 睇唔上眼
但其實可以分為唔同級
1睇上眼
2幾好傾
3同興趣
4普通樣
5熱情人
6睇唔上眼

當然 勇於嘗試係好事

就係因為唔係個個受約

但好多時淨係想同一個係埋一齊

冇人叫你同時幾個咁散
依個唔得 爽脆啲走人 搵下個
講真 比4~5條女同時比你媾呀 你都媾唔撚黎啦
樓主講得好岩
以前我就係chur到一個女仔係學校發火
之後好長時間無傾過計

點解你會心痛?
點解決?
同時追幾十條女就得啦
會唔會欣賞佢既專一?

答案係一世都唔會

人地唔理你就放棄佢,

呢樣我認同
利申A0

但我好少做

擴大個圈子啦
可能你眼中只有兩種女人
睇上眼 同 睇唔上眼
但其實可以分為唔同級
1睇上眼
2幾好傾
3同興趣
4普通樣
5熱情人
6睇唔上眼

當然 勇於嘗試係好事

就係因為唔係個個受約

其實想拍拖真係要圈子夠大/多
你日撚日都係果幾個圈到走黎走去
係有拖拍既一早拍左啦 重駛乜上黎叫春
人就係要不停踏入唔同圈子 識更多人
但同時唔好以為入到圈子=實有女媾
重睇好多因素 最緊要正正常常 咪成個柒頭毒撚咁 識埋堆 比啲自信出黎 自然會遇到

讀大學係最多機會
而家出左黎做野淨係公司同義工
仲有d以前識落既人

之前都講過 網絡世界咁發達咁多渠道
搵個好少少 正經啲既渠道自然冇大把圈子等你入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞