(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
肯出街都知對你有啲意思
冇謂chur到人地有feel變冇feel

唔一定
條女可能身邊無男友無兵悶姐
btw 覺得約得密係真係有機

約兩三次拖得手架喇
唔好撚晒時間

中間如何升溫到可以拖手

至少都要msg flirt下 睇下佢show唔show你先
見面嗰陣 可以行近d佢 類似手貼手咁 睇下佢會唔俾你入到佢personal zone先

感謝大大 但突然拖佢手會唔會好怪?定有啲契機/藉口好啲
肯出街都知對你有啲意思
冇謂chur到人地有feel變冇feel

唔一定
條女可能身邊無男友無兵悶姐
btw 覺得約得密係真係有機

約兩三次拖得手架喇
唔好撚晒時間

中間如何升溫到可以拖手

至少都要msg flirt下 睇下佢show唔show你先
見面嗰陣 可以行近d佢 類似手貼手咁 睇下佢會唔俾你入到佢personal zone先

唉屌
諗起之前冬天同個女仔係河邊散步
大家行到好埋 手貼手 行緊會成日hi到 佢都冇縮
但係我始終冇guts進一步 我係辣殺
坦白講 chur人呢d事好多人都試過
我有時係度諗
Chur人係因為覺得自己付出咗應該要有回報
唔滿意對方個反應/同自己心中不符先chur
定係因為你真係中意人呢

其實我地最中意ge始終係自己 以自己感受行先
中意人係因為想佢中意自己令自己happy
而唔係企係佢角度想令大家/at least 佢開心
慢慢就變成chur 因為你冇重佢感受 只計較自己得失

慢慢嚟 順其自然 係我依加ge原則
一唔會十分專登取悦個女仔
大家應該都明十分係咩意思
二 只會表現出一個真正ge我 自然ge我
嘗試去等待一個真正相處得舒服ge人

我知緣份ge野好難講 不過我得返呢個方法

Agree

呢個真
平常心
咁如果對方已讀不回 就唔好再sd野比佢?
咁如果對方已讀不回 就唔好再sd野比佢?

試下轉下話題
再不回你都知咩事啦
曖昧緊既巴打 唔好以為又送禮物又接佢翻工放工係好warm

你啲死仆街成鳩日做爛市
啲女見你做狗公嗰陣都已經做咁多嘢
到真係做咗佢男朋友時,自然要求更多

我祝你哋第時溝到女都性無能,醫返好都派報紙
做到漫不經心咁,平時吹下水又加下暗示,吹水開左個頭但又唔急住覆返佢,好感度高左就成功一大步

不過你的樣子如何
勸得好
真係好煩 完全扣曬分
咁搞法d好感都比佢chur到無曬
利申:比人chur緊

嘩 屌你老母女神呀 Pmed
你都係想我咁講姐
將你chur人既時間花番係增值自己到
天下間好既(唔靚)女仔都想自己男朋友係有目標有自己一套
Chur嘅我會擔心你係咪咁急想屌我個西
如果識得慢慢嚟 唔覺意透露你嘅才華好性格就好
唔好太自大話自己乜乜乜又迫人出街
我好慢熱

Chur同唔chur的男人都係想屌你個靚西咋 傻西 唔係以為呢個世界有純情好男人呀
勸得好
真係好煩 完全扣曬分
咁搞法d好感都比佢chur到無曬
利申:比人chur緊

嘩 屌你老母女神呀 Pmed
你都係想我咁講姐

調轉係男咁講
你地實話男神啊教我溝女
坦白講 chur人呢d事好多人都試過
我有時係度諗
Chur人係因為覺得自己付出咗應該要有回報
唔滿意對方個反應/同自己心中不符先chur
定係因為你真係中意人呢

其實我地最中意ge始終係自己 以自己感受行先
中意人係因為想佢中意自己令自己happy
而唔係企係佢角度想令大家/at least 佢開心
慢慢就變成chur 因為你冇重佢感受 只計較自己得失

慢慢嚟 順其自然 係我依加ge原則
一唔會十分專登取悦個女仔
大家應該都明十分係咩意思
二 只會表現出一個真正ge我 自然ge我
嘗試去等待一個真正相處得舒服ge人

我知緣份ge野好難講 不過我得返呢個方法

其實重點係表現一個自然既自已 如果唔係拍左拖都會覺得你變左
勸喻各位溝緊女既巴打或者有冇女既你地都好 千奇唔好chur一個你鐘意既女仔
我知道係依個競爭咁激烈同埋咁多狗公既香港 你想搶先一步同佢更加close係人之常情 但唔好急進 係你既始終都係你 佢鐘意既遲早都係你

仲有d巴打會覺得自己用好多時間關心個女仔 不斷搵個女仔傾計 唔係講緊有來有回既傾計 係你自己單方面sd比人 個女仔見到咁多信息會好煩嫁 仲有佢e家仲未係你女朋友 你就唔好管住曬佢既生活 比多d私人空間人 等佢回你 你先再覆佢

曖昧緊既巴打 唔好以為又送禮物又接佢翻工放工係好warm 你又錯曬 如果你地係拍左拖 冇問題 問題係你地自己成隻狗公咁 曖昧緊既你地 得閒傾下電話 約出街 就可以進展得好快 切忌太過進取

其實講咁多都係唔想各位巴打犯我同一樣既錯 一個你好鐘意既女仔就因為你太急太chur冇左 係件幾咁不智既事 如果可以我真係想重頭黎過 可以既話我想你比多次機會我 對唔住

全部認同除左呢part
有時適當帶有管束語氣既說話係需要
當然唔可以多 但適當時候用帶有管束語氣既說話會令個女仔更容易跌入你既懷抱
令我諗起溝我女朋友啲低質狗公
永遠都係得呢句:
做緊咩啊?😊

煩到女朋友直接爆粗鬧佢
問關佢撚事
對住呢啲技窮狗公
我都笑埋出黎
9成女仔唔撚鍾意被人問做緊乜
除左佢個寶貝男朋友之外
想我嬲?

想搵返個post

笑死
柒到唔敢睇返
令我諗起溝我女朋友啲低質狗公
永遠都係得呢句:
做緊咩啊?😊

煩到女朋友直接爆粗鬧佢
問關佢撚事
對住呢啲技窮狗公
我都笑埋出黎

又係你啊絲打 你仲燥緊
岩岩識 平時冇見面機會 有whatsapp 點做好?

都真係睇佢肯唔肯比機會你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞