(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
其實個男仔唔主動開話題,係咪代表佢對你冇興趣?

可能個男仔諗唔到呢
下下都佢開你唔開佢反而覺得你對佢冇興趣

唔通下下喂到落咀邊你先食咩

但好似次次都係我開

約出黎睇下點

傾都傾唔掂約出黎咪等於自殺

但我同佢上網識,又未算hea覆,但傾得唔深入

我傾左3個月都未試過深入傾 出左幾次街 琴日表白搞掂左

一開始算傾得最密 跟住勁慢覆 差唔多成粒鐘先瓊1次 交換相又密返 見左面又密dd 但整體成日勁慢回 搞到無得傾得深少少其實一開始已經好中意佢終於得米

但好似次次都係我開

約出黎睇下點

一開始算傾得最密 跟住勁慢覆 差唔多成粒鐘先瓊1次 交換相又密返 見左面又密dd 但整體成日勁慢回 搞到無得傾得深少少其實一開始已經好中意佢終於得米

羨慕
好chur好進取
最後一齊左

人帥真好

其實係大家本身好好傾
都追左幾年先接受左
臨尾仲要好chur 唔好學
利申唔靚仔
黎緊約左個女仔去睇戲食飯 小弟冇乜經驗 其實約出黎係咪要flirt多d /試下身體接觸咁樣先會令大家曖昧d

暫時同佢傾左兩星期whatsapp左右 都係傾閒計咁樣

文字傾計有冇flirt過?
如果冇一嚟就身體接觸好似快左小小

未敢flirt住 同埋唔知點樣傾傾下計flirt佢 我都係諗住好輕度既接觸jar一開始

未敢flirt 你都夠膽出黎flirt/接觸?
正正常常約出黎睇套戲食個飯啦
基本上冇咩伏野而且可以認識多啲對方
好彩嘅話睇戲個時咪有得拖下挨下囉
好chur好進取
最後一齊左

人帥真好

其實係大家本身好好傾
都追左幾年先接受左
臨尾仲要好chur 唔好學
利申唔靚仔

咁你投資幾年時間而佢又冇係期間趕走你咪冇事囉
呢啲情況我覺得好少有
啲女一係收兵 一係試緊你係咪認真同試緊個感覺
前者就...
黎緊約左個女仔去睇戲食飯 小弟冇乜經驗 其實約出黎係咪要flirt多d /試下身體接觸咁樣先會令大家曖昧d

未敢flirt住 同埋唔知點樣傾傾下計flirt佢 我都係諗住好輕度既接觸jar一開始

你唔係高手就唔好亂咁flirt啦 一陣佢仲反感
正正常常睇場戲 食下飯 傾下計 睇下點先啦

太正常又驚fd zone
媽好難捉摸呀

太正常又驚fd zone
媽好難捉摸呀

其實點都會有D位入 試下段關係係唔係曖昧緊既

約出黎睇下點

羨慕

絲打唔洗羨慕喎
女追男 隔層紗呀

傾左幾耐?

二十日左右

廿日咁耐個進展仲係傾計
Fd zone左你喎
交換左相未?

交換左,不過我張相個樣唔算差
個時都傾得密
不過宜家傾得比以前少

張相個樣唔算差
即係真人柒過上鏡

未有柒過咁誇張
不過要睇下有冇打扮

照騙呢家野

未到照騙咁誇張

試下比多D提示個男仔 睇佢會唔會主動約你出街 佢肯約你既 咁成件事就簡單曬
冇約你既可能佢係一個毒L或者佢對你冇感覺

約出黎睇下點

羨慕

絲打唔洗羨慕喎
女追男 隔層紗呀

其實乜野隔層紗 男人跟本就好易落tum 只要絲你識玩 肥婆都食到靚仔

廿日咁耐個進展仲係傾計
Fd zone左你喎
交換左相未?

個時都傾得密
不過宜家傾得比以前少

張相個樣唔算差
即係真人柒過上鏡

未有柒過咁誇張
不過要睇下有冇打扮

照騙呢家野

未到照騙咁誇張

試下比多D提示個男仔 睇佢會唔會主動約你出街 佢肯約你既 咁成件事就簡單曬

佢之前話過會出
不過要識耐啲先

廿日咁耐個進展仲係傾計
Fd zone左你喎
交換左相未?

個時都傾得密
不過宜家傾得比以前少

張相個樣唔算差
即係真人柒過上鏡

未有柒過咁誇張
不過要睇下有冇打扮

照騙呢家野

未到照騙咁誇張

佢之前話過會出
不過要識耐啲先

如果有女女約我出街
除非真係好樣衰/有野忙
唔係通常都會出

個時都傾得密
不過宜家傾得比以前少

張相個樣唔算差
即係真人柒過上鏡

未有柒過咁誇張
不過要睇下有冇打扮

照騙呢家野

未到照騙咁誇張

佢之前話過會出
不過要識耐啲先

絲打咁主動
個男仔真係走寶

張相個樣唔算差
即係真人柒過上鏡

未有柒過咁誇張
不過要睇下有冇打扮

照騙呢家野

未到照騙咁誇張

佢之前話過會出
不過要識耐啲先

如果有女女約我出街
除非真係好樣衰/有野忙
唔係通常都會出

Agger
但毒丁冇女女約
我比個女仔chur 過
同佢識左冇耐,佢撩我先嘅
咁我冇乜所謂,未大家了解下先lo
咁啱個期我忙緊,跟住佢有時會發我脾氣
咁我心諗,大家識得個兩星期,見過面幾日姐,憑咩chur 我
之後因爲一d意外,佢chur 我攤牌,就收左皮,而家變左普通朋友(佢同左另一個人一起)
我之後都承認我自己處理感情事都幾差,我都有同個個女仔道歉

我只係想講,你chur 人都要睇timing,我個排真係忙都冇辦法,反而你如果真係愛佢,係咪應該有d耐性,我本身就諗住比d時間大家,如果你等唔切,咁我都冇辦法,只可以講個timing 錯左

我同你一樣咁濟
只係我冇同另一個一齊度
頭先我以為係佢打呢段野
佢去uk交流同intern
轉左電話號碼都冇俾到我
仲用緊個濕鳩ig同我講野
話自己intern忙到連訓教時間都冇
我都唔敢chur佢了
轉左電話號碼都冇俾到我
我都唔敢chur佢了

忙只係頭盔黎
當自己唔想應你嘅時候嘅借口
冧你嘅幾忙都覆你啦
再唔係加句
我忙緊,轉頭食飯覆你

兩者有好大分別
呢個真係警世post黎
轉左電話號碼都冇俾到我
我都唔敢chur佢了

忙只係頭盔黎
冧你嘅幾忙都覆你啦
再唔係加句
我忙緊,轉頭食飯覆你

兩者有好大分別

忙真係最垃圾既藉口
我就唔撚信真係忙到咁
轉左電話號碼都冇俾到我
我都唔敢chur佢了

忙只係頭盔黎
冧你嘅幾忙都覆你啦
再唔係加句
我忙緊,轉頭食飯覆你

兩者有好大分別

忙真係最垃圾既藉口
我就唔撚信真係忙到咁

唔俾電話你就醒水啦
我同女朋友網上識
佢pm我
開頭普通傾計
發覺佢成日秒回佢
次次都主動搵我傾
仲約我出街
第一次出街就拖個手
搞掂
我無flirt過佢,無曖昧過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞