(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
八字真言:因人而異,順其自然

難過武林秘笈

依啲野其實本來就應該順其自然
只不過係實際情況時要有相應措施 快/慢啲
根據人生經驗 同埋Juno首歌奧瑪既內容

呢種就係所謂既悲劇遊戲
你最中意0既 永遠唔會中意你
你唔中意0既 反而又會搵你 結果最後 得返你自己

依啲係毒撚既悲歌同寫照
太多唔想講 總之食到就食 食唔到就算 唔好花太多時間落一條女身生 盡可能分解投資降低風險 青春有限 無謂浪費太多時間 同埋有時都要抵諗少少 溝唔成咪當練習囉 唔好咁多埋怨 對溝唔到既女仔要決絕 要狠狠咁降低佢既priority 唔好比咁多借口自己 都係果句青春有限 無謂晒咁多時間係d無謂人身上 當然呢個只係個方針 好多原則既野 守唔守就睇你點睇啦我個人就一定唔會搞有仔既女同埋拍拖後一定會專一 但係冇女既話就要覓食架啦 唔係點拍拖 總之冇做對唔住人既事 就唔係狗公啦

最後就係 溝女一定係自私架啦 溝女果陣陣係對一個女仔好 等於對自己殘忍 漁翁散網先係最保險最有效既方法 有人會話狗公 等覺得睇你技巧同埋態度 你做得好d女咪覺得你nice 唔好咪覺得你狗公囉 仲有就係專一只係拍拖之後既事 拍拖之前我完全唔提倡就專一去追一個女仔

你咁姐係叫啲毒撚自己練降龍十八掌有招式 無套路
毒撚中意一個都夠晒數 重要分散投資
對毒撚黎講簡直就係分身乏術
不過有樣野好啱 就係媾女唔駛allin
冇咪下個 追唔到證明唔係你既
唔駛傷心到天崩地裂咁
多嘢講又話chur
少嘢講又話唔主動
認真看不透
利申:已經chur到個女仔走左

你覺得有一本經書可以讀到老?
媾女有公式加減乘數就唔會咁多毒撚幾廿歲人都冇女啦
好多野都係要睇唔同人有唔同效果
當時情況又要再自己判斷
正如落場踢波 邊有一落場就死攻
差番幾腳 試下水溫再睇下用咩攻勢都唔遲啦 失敗左 咪自己反省下有咩做得唔好
又或者 根本人地都唔撚show你 姐係你根本唔係人地果杯茶/你冇野吸引到佢
D人係咁講早d出po就唔洗搞到點點點 屌你 連登早排大把教溝女既post 你冇睇就唔好怪個po出得慢
而且你睇左就未必溝撚到

毒撚係要有野賴下/自嘲下
D人係咁講早d出po就唔洗搞到點點點 屌你 連登早排大把教溝女既post 你冇睇就唔好怪個po出得慢
而且你睇左就未必溝撚到

撞下撞下就學到野
只要你唔係靚仔
你唔會一表白就成功
而且你睇左就未必溝撚到

撞下撞下就學到野
只要你唔係靚仔
你唔會一表白就成功

就算靚仔 都唔係必然
女同男唔同 唔係話靚仔一定得(當然成功率自然比較高) 但性格同待人接物更加睇重
啲毒撚真係好煩 諗下都覺得嘔心
自己以前chur過人,fail到核爆
而家一切都夠去,但我都想講聲對唔住...
唔係你既就唔係你既
啲毒撚真係好煩 諗下都覺得嘔心

唔係個個出世就情聖既
重要磨練下 但如果廿幾歲人 都重咁on9
咁自生自滅啦
留名正評
自己以前chur過人,fail到核爆
而家一切都夠去,但我都想講聲對唔住...

人總會on9過 老實講句
人地一早都唔撚記得左你乜水
係你就係你架啦
係你就係你架啦

無不勞而獲
有時唔係話想chur 佢

見佢己讀,成日都唔覆
心都痛
有時唔係話想chur 佢

見佢己讀,成日都唔覆
心都痛

咁好心你就收皮啦
唔撚覆重要心痛
唔覆你姐係叫你收皮呀 收皮呀 收皮呀
因為好重要 怕你唔肯收皮 所以講3次
其實最緊要係你有冇除左條件同條女對你有冇好感

如果兩者ok的話,即使你chur佢都會受
正式玩撚完
早兩日可以夜晚傾電話傾通宵
今日已經唔撚理你

早兩日出街臨走都會咀埋黎
之後就唔撚理電話都唔聽
正式玩撚完
今日已經唔撚理你

之後就唔撚理電話都唔聽

player
作為一個女仔都怕俾人chur
尤其是忙緊個陣會想睇完收工覆
點知就見到一大堆msg
你食咗飯未 今日有咩做 做咩唔覆我
唔會想chur自己鐘意嘅男仔
一諗到人哋都會覺得煩
其實咁多whatsapp都不如真人見面
眼神接觸 即時反應 無得避
學武功都要睇天資啦 溝女更加要睇樣
正式玩撚完
今日已經唔撚理你

之後就唔撚理電話都唔聽

player

之後我chur左佢3個禮拜都唔撚理
之後嬲起上黎串7佢 又俾佢屌翻轉頭
正式玩撚完
今日已經唔撚理你

之後就唔撚理電話都唔聽

player

之後我chur左佢3個禮拜都唔撚理
之後嬲起上黎串7佢 又俾佢屌翻轉頭

明顯係player
作為一個女仔都怕俾人chur
尤其是忙緊個陣會想睇完收工覆
點知就見到一大堆msg
你食咗飯未 今日有咩做 做咩唔覆我
唔會想chur自己鐘意嘅男仔
一諗到人哋都會覺得煩
其實咁多whatsapp都不如真人見面
眼神接觸 即時反應 無得避

講得出做咩唔覆我 已經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞