(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
有d人未拍拖就好似做左佢條女咁
例如
:你做緊咩?
:食緊m記
:m記唔健康啊以後唔準食咁多啊知唔知?

真係唔知做乜鳩

當局者迷 好多人都當自己係佢女朋友

佢都同你講到係忙嘛 男人就大大方方

對唔住....冇講....我係絲

其實對方講得出呢句唔係好事
一來佢有壓力覆你
二來你俾佢知道左自己日日等人覆

分分鐘俾人耍

可以對方都係在意佢點諗先會咁講嫁姐 唔好諗到咁負面

最怕係追緊果陣
條友付出勁多錢銀/時間整啲唔知乜
乜事 你放左心機 我就一定要接受你當回禮回饋?
我有無話過要?

唔收,你一片心機無左=我錯
收左,你就以為我接受你,但事實係無,於是又係我錯。

對住一個對得到自己自在必得咁款既人
我係驚到仆街
即block

仲諗住請佢去旅行tim
立即打消左念頭
多謝巴/絲打

志在必得咁款.........真係會無名火起,好火滾
做到漫不經心咁,平時吹下水又加下暗示,吹水開左個頭但又唔急住覆返佢,好感度高左就成功一大步

不過你的樣子如何

Cannot agree more
已經由比人已讀不回變到我已讀不回
非必答 或 唔得閒 都唔撚理佢
利申:佢唔care
最怕係追緊果陣
我有無話過要?

我係驚到仆街
即block

仲諗住請佢去旅行tim
立即打消左念頭
多謝巴/絲打

戇鳩仔

咪臭系 成個on9純情小垃鴨咁 識玩一定係漁翁撒網 吊返轉頭佢癮
咁如果咁啱大家都在線上
應該即刻覆定係隔一隔先?
有d人未拍拖就好似做左佢條女咁
例如
:你做緊咩?
:食緊m記
:m記唔健康啊以後唔準食咁多啊知唔知?

真係唔知做乜鳩

當局者迷 好多人都當自己係佢女朋友

想我嬲?
最怕係追緊果陣
我有無話過要?

我係驚到仆街
即block

仲諗住請佢去旅行tim
立即打消左念頭
多謝巴/絲打

#

咁如果咁啱大家都在線上
應該即刻覆定係隔一隔先?

我會照覆...

利申 絲
其實好多時都想叫自己唔好咁chur 放開d

但真係忍唔到

好辛苦
最怕係追緊果陣
我有無話過要?

我係驚到仆街
即block

仲諗住請佢去旅行tim
立即打消左念頭
多謝巴/絲打

On9仔仲以為自己仲可以攞返咋沙
個女仔好慘
講得幾好 我而家就係呢個狀態

識左兩個禮拜 覺得自己痴左線
佢一開始勁熱情跟住又勁冷 搞到佢一hea我就瘋狂chur佢

之前果d都係朋友心態反而溝到 但唔知點解今次會咁

沈左落去好難抽身 巴打要分散注意力呀.....chur真係會扣分
揮手
又係本身有好感
Chur 到佢覺得我煩
未一齊已經限住佢唔可以同仔出街

沈左落去好難抽身 巴打要分散注意力呀.....chur真係會扣分

屌 好想做到wfc既心態
唔知點解咁迷佢
唔通成年無拍拖太dry
咁如果fd搭fd識 平時冇機會見 得個common fds whatsapp group 點樣可以唔chur?

chur 黎無意思架 一黎機會貴精不貴多 二黎佢有心/覺得你有趣 一定會覆返你

我同佢fd搭fd咁食飯都算幾好傾 之後大家一齊走(住附近)氣氛都幾好 之後第二日佢whatsapp我比左d日本旅遊資料我睇(我果晚話過黎緊去日本)但傾左幾句就收皮 佢講d野我接唔到落去...

好毒

因為你今次真係好鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞