(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
其實日日返工 點識女仔

試下諗點識朋友,不論男女
唔好諗係女仔
當你識到朋友自然就識到女仔

依個真 下下為左識女仔 最後乜都識唔到
勸喻各位溝緊女既巴打或者有冇女既你地都好 千奇唔好chur一個你鐘意既女仔
我知道係依個競爭咁激烈同埋咁多狗公既香港 你想搶先一步同佢更加close係人之常情 但唔好急進 係你既始終都係你 佢鐘意既遲早都係你

仲有d巴打會覺得自己用好多時間關心個女仔 不斷搵個女仔傾計 唔係講緊有來有回既傾計 係你自己單方面sd比人 個女仔見到咁多信息會好煩嫁 仲有佢e家仲未係你女朋友 你就唔好管住曬佢既生活 比多d私人空間人 等佢回你 你先再覆佢

曖昧緊既巴打 唔好以為又送禮物又接佢翻工放工係好warm 你又錯曬 如果你地係拍左拖 冇問題 問題係你地自己成隻狗公咁 曖昧緊既你地 得閒傾下電話 約出街 就可以進展得好快 切忌太過進取

其實講咁多都係唔想各位巴打犯我同一樣既錯 一個你好鐘意既女仔就因為你太急太chur冇左 係件幾咁不智既事 如果可以我真係想重頭黎過 可以既話我想你比多次機會我 對唔住

我地結局一樣
佢有上連登
佢知我ac

你封哂我
如果你睇完依篇文明白我既
解返我啦好嗎

佢block 得你,證明你真係好chur,
其實一chur 就會開始反感,
女仔就會開始留意你係咪chur,
再發現多次就會一發不可收拾直頭唔想講野,
然後你仲繼續chur 就會開始懷疑你係狗公或有精神病,
block 你果下其實已經覺得你煩到仆街,
巴打可以死左條心

呢樣真
遇過癡線佬
每次send幾行野黎講緊幾件事 都唔知覆得邊樣
Hea應左句諗住end topic佢又send多幾行野黎
已讀不回 隔一兩粒鐘就打一大段野話其實我只係點點點/sorry呀係咪煩到你點點點
又對外講到我地一齊左咁
又下下管撚住哂
先生你邊位?
真心chur撚到好感變反感

溝女都要睇下對方俾咩signal
多次hea應/唔覆....不如慢慢黎/俾佢靜下先

而家d人當打怪升lv
以為做得多就好
打一大篇個d真係柒撚到喊

我次次都3字經 千字文咁同人傾計

咁究竟係三字經定千字文

千字三字經文
如果岩岩識 係咪應該真人相處耐d先搵個機會whatsapp r 吹好d

但如果大家平時冇得見又點做...

你都識講冇得見 又點相處耐啲
依啲情況都係試下由wtsapp入手嫁啦

一開始點r水吹先至冇咁odd 有冇d suggestion

人人情況都唔同喎 點比公式你尤其是你地真人都冇咩共同野做過
勸喻各位溝緊女既巴打或者有冇女既你地都好 千奇唔好chur一個你鐘意既女仔
我知道係依個競爭咁激烈同埋咁多狗公既香港 你想搶先一步同佢更加close係人之常情 但唔好急進 係你既始終都係你 佢鐘意既遲早都係你

仲有d巴打會覺得自己用好多時間關心個女仔 不斷搵個女仔傾計 唔係講緊有來有回既傾計 係你自己單方面sd比人 個女仔見到咁多信息會好煩嫁 仲有佢e家仲未係你女朋友 你就唔好管住曬佢既生活 比多d私人空間人 等佢回你 你先再覆佢

曖昧緊既巴打 唔好以為又送禮物又接佢翻工放工係好warm 你又錯曬 如果你地係拍左拖 冇問題 問題係你地自己成隻狗公咁 曖昧緊既你地 得閒傾下電話 約出街 就可以進展得好快 切忌太過進取

其實講咁多都係唔想各位巴打犯我同一樣既錯 一個你好鐘意既女仔就因為你太急太chur冇左 係件幾咁不智既事 如果可以我真係想重頭黎過 可以既話我想你比多次機會我 對唔住

我地結局一樣
佢有上連登
佢知我ac

你封哂我
解返我啦好嗎

巴打可以死左條心

好直好中
其實日日返工 點識女仔

唔好諗係女仔

係 都係順其自然
如果岩岩識 係咪應該真人相處耐d先搵個機會whatsapp r 吹好d

交代下背景先
點識,年齡,性格
乜都冇點幫你

fd搭fd識 20歲左右 對方性格唔太知 算係乖果d 但都係識得幾個鐘咁樣 但就幾好傾 傾得都好熱情

有班common fd 但好小聚 一年最多3-4次左右 完全唔知點入手...

有common fd 可以搵活動搞 收下風人地中意做咩先
其實日日返工 點識女仔

唔好諗係女仔

係 都係順其自然

其實大左就唔會再咁chur嫁啦 個心態唔同左

我地結局一樣
佢有上連登
佢知我ac

你封哂我
解返我啦好嗎

巴打可以死左條心

其實厹識溝女先唔會chur
死chur爛chur個d九成毒撚

以前想做自己
諗咩咪send 咩比佢
到兩年後既今日先發現自己原來成日send 句
「你係度做緊咩呀」 比人
有時鐘意人還鐘意人
你再鐘意都好都要壓抑下自己
當佢普通朋友咁傾計相處先
但又唔好想盡辦法去隱藏你想進一步認識既動機
專登講果d 我當你普通朋友架咋 你反而失敗率更高
好難去講
只不過如果你睇返你之前失敗既對話記錄
好大機會就係你chur 過人
冷靜d 調整下心態再上路啦

我地結局一樣
佢有上連登
佢知我ac

你封哂我
解返我啦好嗎

巴打可以死左條心

以前想做自己
諗咩咪send 咩比佢
有時鐘意人還鐘意人
好難去講

成日比人問做緊咩真係會好撚煩嫁
所以你做之前係人地角度諗下見到你打既野會有咩感覺先
其實日日返工 點識女仔

唔好諗係女仔

係 都係順其自然

我都唔係好明chur 做乜 lol情願抖下學下野好過
其實日日返工 點識女仔

唔好諗係女仔

係 都係順其自然

因為毒撚時期太撚得閒 乜柒時間都係on99咁過
自然最有野都focus係突然中意既野身上:條女
跟住又心急唔等得 係咁磨係咁催 最後咪fail

我地結局一樣
佢有上連登
佢知我ac

你封哂我
解返我啦好嗎

巴打可以死左條心

以前想做自己
諗咩咪send 咩比佢
有時鐘意人還鐘意人
好難去講

成日比人問做緊咩真係會好撚煩嫁
所以你做之前係人地角度諗下見到你打既野會有咩感覺先

做緊乜唔係唔問得
不過首先要睇你地咩關係
好撚熟ge問完之後r水吹
或者確認佢得閒之後約出街
咁冇問題
但係如果一般熟或以下
對方有三成會想理你
七成會心諗關你撚事

所以話好多野都睇情況睇進度 加上人人唔同 化學反應又唔同
好耐冇試過呢種心動既感覺 但係同時好唔開心
一識就好親近 曖昧 出黎食飯 去佢宿舍探佢 實在太快
未真正認識呢個人已經走到呢步 結果中途不順就chur佢
搞到而家感覺對方熱情不再
呢幾日就似坐過山車 而家好想做好多野分散注意力
因為諗起佢就食唔到野
因為一個人而搞到自己咁 覺得自己好有問題

交代下背景先
點識,年齡,性格
乜都冇點幫你

fd搭fd識 20歲左右 對方性格唔太知 算係乖果d 但都係識得幾個鐘咁樣 但就幾好傾 傾得都好熱情

有班common fd 但好小聚 一年最多3-4次左右 完全唔知點入手...

識左個幾鐘就話對人有興趣

我都唔知點解 好耐冇試過 諗緊點由whatsapp入手 但好似好odd咁 d common fd 基本上大家都唔係咁熟 要約都有難道

你咁既心態同情況 我覺得有機會前期就收皮
其實日日返工 點識女仔

唔好諗係女仔

係 都係順其自然

因為毒撚時期太撚得閒 乜柒時間都係on99咁過
自然最有野都focus係突然中意既野身上:條女
跟住又心急唔等得 係咁磨係咁催 最後咪fail

其實好攰 明明條女條件麻麻

我諗深一層

都係算 唔岩傾就算
根本全部都係雞,邊有chur唔chur吖,你有錢靚仔chur唔chur都溝到架啦
你早啲出post唔得嘅
毒撚既死症就係同人傾計果陣好似審犯咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞