(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
我同女朋友網上識
佢pm我
開頭普通傾計
發覺佢成日秒回佢
次次都主動搵我傾
仲約我出街
第一次出街就拖個手
搞掂
我無flirt過佢,無曖昧過

同一個鍾意你既人拍拖開心好多
唔chur 啦 唔chur 啦,直接除褲屌算啦,認承你:屌完一定唔再chur 咩空間都比晒你,ok?
唉 我已經藍剔左佢 唔知點開返個頭好

再開話題囉柒頭
鬼叫你咁小氣 以自己角度出發呀
又要發人脾氣 依家又藍剔人
不過應該都死9成

唉 好驚佢唔理我

你話你係咪柒頭呀你
到依家都重係諗住自己 驚自己柒

唉屌燒賣就燒賣

咪係囉 你本身都半死 重駛咩咁擔心

又睇到佢上線唔覆我 好慘

咁就睇開啲啦 都未係你既 就已經咁慘
佢去uk交流同intern
轉左電話號碼都冇俾到我
仲用緊個濕鳩ig同我講野
話自己intern忙到連訓教時間都冇
我都唔敢chur佢了

忙只係頭盔黎
當自己唔想應你嘅時候嘅借口
冧你嘅幾忙都覆你啦
再唔係加句
我忙緊,轉頭食飯覆你

兩者有好大分別

佢有時話 覆埋你 我就去食飯
人地覆你係禮貌黎咋
你地咪鬼咁上心啦
黎緊約左個女仔去睇戲食飯 小弟冇乜經驗 其實約出黎係咪要flirt多d /試下身體接觸咁樣先會令大家曖昧d

暫時同佢傾左兩星期whatsapp左右 都係傾閒計咁樣

唔知頭唔知路又flirt又掂人你等收皮都似 你會feel到有野嫁如果人地對你有好感 唔好亂黎
我想問一樣野

就係係公司睇中左個人 而唔同部門

間唔時係lift 口撞到會吹兩句

我想問佢拎電話係咪唔係咁好 同我點問佢拎好
人地覆你係禮貌黎咋
你地咪鬼咁上心啦

一野打沉人
我想問一樣野

直接問啦 不過通常都會好緊張唔敢問
人地覆你係禮貌黎咋
你地咪鬼咁上心啦

一野打沉人

因為我都面對緊同樣問題
咁諗好似冇咁傷
我想問一樣野

直接去佢個位拎又唔係咁好 怕嚇親人
但又唔係成日撞到佢 加上我就嚟唔做

都唔知點好
問絲打
其實女仔同你傾心事係代表咩?
Fd zone?

我想問一樣野

都唔知點好

我想問一樣野

睇下撞唔撞到其他相處時間先 佢連你咩名都唔知 好難會想同你contact 除非你係好靚仔好大隻啦 搵到位同佢傾下計 傾得開心既先試下再問人拎電話啦
我想問一樣野

都唔知點好

人地覆你係禮貌黎咋
你地咪鬼咁上心啦

一野打沉人

因為我都面對緊同樣問題
咁諗好似冇咁傷

你自己feel到有冇可能既講真
我想問一樣野

都唔知點好

搵機會撞下佢再話 我就黎轉工啦 幾時見面都唔知 同我交換電話啦
人地覆你係禮貌黎咋
你地咪鬼咁上心啦

一野打沉人

因為我都面對緊同樣問題
咁諗好似冇咁傷

最慘係,我冇問佢野,想唔理佢啦
佢又無啦啦send一句過黎
到我覆佢,佢又消失
我唔識玩
我想問一樣野

都唔知點好

你做咩唔食住上 就嫁啦 係呢 你電話幾多呀? 咪撚咁怕醜啦男人老狗就
人地覆你係禮貌黎咋
你地咪鬼咁上心啦

一野打沉人

因為我都面對緊同樣問題
咁諗好似冇咁傷

到我覆佢,佢又消失
我唔識玩

當由0再開始 試多排唔得就撚就
人地覆你係禮貌黎咋
你地咪鬼咁上心啦

一野打沉人

因為我都面對緊同樣問題
咁諗好似冇咁傷

到我覆佢,佢又消失
我唔識玩

當由0再開始 試多排唔得就撚就

其實我已經想走,我唔想理佢意思就係放棄
但佢又會拉一句返黎
有次佢10個鐘冇覆,我打句hi?
佢過好忙覆唔到
先唔好講佢有冇已讀不回
我唔信現代人用smartphone, 會唔睇手機
咪日撚日諗住溝女,不如諗吓點搵錢仲好啦,就算有錢冇女,你都大把錢可以叫雞買車買玩具。女之嘛,算得係D 咩,俾你溝到屌十次之後都厭想飛啦,咪浪費青春
我想問一樣野

都唔知點好

你做咩唔食住上 就嫁啦 係呢 你電話幾多呀? 咪撚咁怕醜啦男人老狗就

我柒左 都唔知幾時可以再撞到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞