(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
其實日日返工 點識女仔

試下諗點識朋友,不論男女
唔好諗係女仔
當你識到朋友自然就識到女仔

依個真 下下為左識女仔 最後乜都識唔到

係 都係順其自然

其實大左就唔會再咁chur嫁啦 個心態唔同左

我都唔係好明chur 做乜 lol情願抖下學下野好過

因為毒撚時期太撚得閒 乜柒時間都係on99咁過
自然最有野都focus係突然中意既野身上:條女
跟住又心急唔等得 係咁磨係咁催 最後咪fail

其實好攰 明明條女條件麻麻

我諗深一層

都係算 唔岩傾就算

有時毒起上黎一個人渴女就唔係咁講嫁啦
根本全部都係雞,邊有chur唔chur吖,你有錢靚仔chur唔chur都溝到架啦

柒少陣

一開始點r水吹先至冇咁odd 有冇d suggestion

交代下背景先
點識,年齡,性格
乜都冇點幫你

fd搭fd識 20歲左右 對方性格唔太知 算係乖果d 但都係識得幾個鐘咁樣 但就幾好傾 傾得都好熱情

有班common fd 但好小聚 一年最多3-4次左右 完全唔知點入手...

識左個幾鐘就話對人有興趣

我都唔知點解 好耐冇試過 諗緊點由whatsapp入手 但好似好odd咁 d common fd 基本上大家都唔係咁熟 要約都有難道

唔建議whatsapp
除非條女對你有意否則死梗
有冇佢fb

拎左ig only 係咪應該點都真人搵機會熟d 先好whatsapp?

反而ig 都好似唔太好
除非佢係public
毒撚既死症就係同人傾計果陣好似審犯咁

個個都fbi agent

係 都係順其自然

我諗深一層

都係算 唔岩傾就算

岩岩食米線 諗通左
唉 add左個中學師妹既snapchat ac 本身係唔識的
呢兩日係咁chur人
Chur到依家都唔覆了 都唔知下一步可以點做
但係又想同佢有進一步既發展
有無人可以屌醒我

收皮了
講得好岩
有次收夜 佢叫我放工番屋企打俾佢
但我番左成日工 好攰想快d沖涼先
屌 轉過頭 勁多句whatsapp 又打電話
最記得有一句:我叫左你做咩架?
心諗 我係你條女咩?
之後就唔理佢了
唉 add左個中學師妹既snapchat ac 本身係唔識的
呢兩日係咁chur人
Chur到依家都唔覆了 都唔知下一步可以點做
但係又想同佢有進一步既發展
有無人可以屌醒我

收皮了

下冇架喎
你都係貪人靚貪人得意咋嗎
咁上心做咩

下次想識一個完全唔識嘅人都係以同人地做朋友 認識對方嘅心態開始啦
唔好乜都諗識囡囡先

例如上網識人 skout又好 乜都好
你都要望下對方有冇興趣/性格吸引你識啦
單憑個樣...唔係唔得 不過講運氣同埋你嘅談吐囉
唔小心㩒錯負皮比樓主
唯有推下po等多d人見到

比番個負皮你
你早啲出post唔得嘅

學之前個巴打講 依d月經po成日有 教又教過 屌又屌過 係你地班毒L聽完就算
呢句真

果陣散咗想復合
死chur爛chur搞到佢覺得我好撚煩
完全驚咗同我接觸
搞到機會渺茫都變成無希望

我仲係好愛妳

其實你係巴定絲。點解你成日d角色一時巴一時絲 好撚恐怖

我都有fd一齊用ac
好似窮到一齊食飯咁款
睇左咁耐 po 我又分享下
fd搭fd識嘅 識左後有wtsapp開 好似有chur過佢 但傾傾下我發覺唔太啱傾 無搵佢
幾個月後佢搵返我 反而調整心態同埋做返自己後好舒服 自己仲開心左

係 都係順其自然

我諗深一層

都係算 唔岩傾就算

岩岩食米線 諗通左

唔好一陣痾完又塞撚左
講得好岩
有次收夜 佢叫我放工番屋企打俾佢
但我番左成日工 好攰想快d沖涼先
屌 轉過頭 勁多句whatsapp 又打電話
最記得有一句:我叫左你做咩架?
心諗 我係你條女咩?
之後就唔理佢了

痴撚線 毒撚真係好撚變態
睇左咁耐 po 我又分享下
fd搭fd識嘅 識左後有wtsapp開 好似有chur過佢 但傾傾下我發覺唔太啱傾 無搵佢
幾個月後佢搵返我 反而調整心態同埋做返自己後好舒服 自己仲開心左

咁幾後果幾個月之後點 交代埋啦
想問下點由傾whatsapp 進展到去傾電話 ?
識都識唔到

自己早幾日經歷
傾whatsapp 個時雙方都秒回緊對方
之後又係咁互串 講到啲我 嘅野 之後就打過去串佢 小學雞

其實都要對方係鍾意講電話嘅人黎 而且佢好得閒
你再諗定有咩話題就可以打過去架啦我覺得

如果對方唔係是但一樣 你打過去都冇意思
再者傾唔到電話唔代表增進唔到感情架姐

自己早幾日經歷
傾whatsapp 個時雙方都秒回緊對方
之後又係咁互串 講到啲我 嘅野 之後就打過去串佢 小學雞

其實都要對方係鍾意講電話嘅人黎 而且佢好得閒
你再諗定有咩話題就可以打過去架啦我覺得

如果對方唔係是但一樣 你打過去都冇意思
再者傾唔到電話唔代表增進唔到感情架姐

唔係個個都中意傾電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞