(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
無睇comments, 根本無得一概而論
有女仔鍾意chur 覺得你緊張佢 願意分享自己 同埋有d女仔係被動
又有d女仔鍾意慢慢黎
其實係要見機行事

鐘意慢慢黎既女仔要點應對
忙到兩日唔覆人 ?
ig 亦無更新
前兩日出現左係佢ig 限時動態
之後佢個人就消失左
人地覆你係禮貌黎咋
你地咪鬼咁上心啦

一野打沉人

因為我都面對緊同樣問題
咁諗好似冇咁傷

你自己feel到有冇可能既講真

最慘係,我冇問佢野,想唔理佢啦
佢又無啦啦send一句過黎
到我覆佢,佢又消失
我唔識玩

當由0再開始 試多排唔得就撚就

其實我已經想走,我唔想理佢意思就係放棄
但佢又會拉一句返黎
有次佢10個鐘冇覆,我打句hi?
佢過好忙覆唔到
先唔好講佢有冇已讀不回
我唔信現代人用smartphone, 會唔睇手機

你最尾果句解釋晒所有野
就算再忙一樣可以望一望個電話 講一講句野 根本有冇心
我想問一樣野

就係係公司睇中左個人 而唔同部門

間唔時係lift 口撞到會吹兩句

我想問佢拎電話係咪唔係咁好 同我點問佢拎好

直接問啦 不過通常都會好緊張唔敢問

直接去佢個位拎又唔係咁好 怕嚇親人
但又唔係成日撞到佢 加上我就嚟唔做

都唔知點好

你做咩唔食住上 就嫁啦 係呢 你電話幾多呀? 咪撚咁怕醜啦男人老狗就

我柒左 都唔知幾時可以再撞到佢

機會依啲野可以人為

做乜春姐你
黎緊約左個女仔去睇戲食飯 小弟冇乜經驗 其實約出黎係咪要flirt多d /試下身體接觸咁樣先會令大家曖昧d

暫時同佢傾左兩星期whatsapp左右 都係傾閒計咁樣

唔知頭唔知路又flirt又掂人你等收皮都似 你會feel到有野嫁如果人地對你有好感 唔好亂黎

可以講下其實flirt人即係要講/做d乜? 之前試過好明顯個女仔對我有野 但唔知點flirt 同進一步 最後都收左皮

flirt依啲野 大把位入到要教好難教 依啲係隨機發揮 冇得照板煮碗

一野打沉人

因為我都面對緊同樣問題
咁諗好似冇咁傷

到我覆佢,佢又消失
我唔識玩

但佢又會拉一句返黎
佢過好忙覆唔到
先唔好講佢有冇已讀不回

你最尾果句解釋晒所有野

所以我放置play
佢覆咪覆,唔覆咪收皮

一野打沉人

因為我都面對緊同樣問題
咁諗好似冇咁傷

到我覆佢,佢又消失
我唔識玩

但佢又會拉一句返黎
佢過好忙覆唔到
先唔好講佢有冇已讀不回

你最尾果句解釋晒所有野

所以我放置play
佢覆咪覆,唔覆咪收皮

其實已經可以...............收............

到我覆佢,佢又消失
我唔識玩

但佢又會拉一句返黎
佢過好忙覆唔到
先唔好講佢有冇已讀不回

你最尾果句解釋晒所有野

所以我放置play
佢覆咪覆,唔覆咪收皮

其實已經可以...............收............

攝時間
平常心
睇氣氛做人

狗衝一直溝唔丁女
真係有少少煩
但無左佢煩既時候又太靜

一野打沉人

因為我都面對緊同樣問題
咁諗好似冇咁傷

到我覆佢,佢又消失
我唔識玩

但佢又會拉一句返黎
佢過好忙覆唔到
先唔好講佢有冇已讀不回

你最尾果句解釋晒所有野

所以我放置play
佢覆咪覆,唔覆咪收皮

都啱 唔駛咁上心
真係有少少煩
但無左佢煩既時候又太靜

姐係佢唔啱你囉
無奈而家有班拜金臭西受晒厹個套呢
我比個女仔chur 過
同佢識左冇耐,佢撩我先嘅
咁我冇乜所謂,未大家了解下先lo
咁啱個期我忙緊,跟住佢有時會發我脾氣
咁我心諗,大家識得個兩星期,見過面幾日姐,憑咩chur 我
之後因爲一d意外,佢chur 我攤牌,就收左皮,而家變左普通朋友(佢同左另一個人一起)
我之後都承認我自己處理感情事都幾差,我都有同個個女仔道歉

我只係想講,你chur 人都要睇timing,我個排真係忙都冇辦法,反而你如果真係愛佢,係咪應該有d耐性,我本身就諗住比d時間大家,如果你等唔切,咁我都冇辦法,只可以講個timing 錯左

屌你 一句講晒 你唔鍾意個女仔
忙真係最on9既藉口
幾忙都應該私底下約佢啦 除非你唔鍾意
想問之前all in 過一個女仔,佢唔accept

之後開始無乜搵佢,但過一排佢又會約返我出街,究竟係乜嘢玩法?

乜你媾緊拜金臭西洋

乜你媾緊拜金臭西咩

之後開始無乜搵佢,但過一排佢又會約返我出街,究竟係乜嘢玩法?

退而求其次

乜你媾緊拜金臭西咩

想媾個條咁岩係,就冇計啦,男人外表至上

退而求其次

你即係覺得first priority 唔理佢,我係 second priority ???
諗起未對女朋友有野同一齊之前 有男仔想溝佢 明明我女朋友wts答佢野既語氣完全係同對佢無野既fd 但個男仔都可以覆 知啦傻妹 真係頂唔順 又瘋狂約佢 但果時女朋友已經reject曬

乜你媾緊拜金臭西咩

想媾個條咁岩係,就冇計啦,男人外表至上

送都唔要啦依啲女 除非你可以長期supprt到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞