(勸世) 溝緊女既你地唔好再chur人

1001 回覆
889 Like 29 Dislike
飲酒識咗個女仔 一開頭傾得好地地 有講有笑。
但係無啦啦有一日佢隔咗好耐都冇覆。之後開始愈覆愈hea 愈黎愈隔得耐先覆 想知點解 求絲打解答
但係無啦啦有一日佢隔咗好耐都冇覆。之後開始愈覆愈hea 愈黎愈隔得耐先覆 想知點解 求絲打解答

飲酒識既就算數啦
其實約女仔出街同普通fd出街有乜分別/應該做乜先加到好感 冇乜經驗...

be gentleman 2個人出街就會好易留意到另一半既言行舉止 依啲都係重要因素影響到另一半點睇你

但相處上當佢係普通fd咁就得? 姐係咩都傾下 玩下咁?定要岩時機要做d曖昧野

如果係第一次,就唔好做咁多野啦
普通傾下計先
第二,三次先好flirt下
同埋千祈唔好一味討好對方
你認同佢既睇法
做佢鍾意做既野
佢唔會因為咁而覺得你同佢係夾

如果你係男方就更加要比知道你立場 唔係一尾附和
之前有留過言話約唔到個男仔出來
然後我發現佢好奇怪 我fb打親status
佢永遠都會隔兩三日先至like
永遠都係最後一個like 唔只一次係咁
但佢wtsapp又唔會搵我
令我好好奇 係咪忙先會兩三日後click like?
佢成功係我想放棄個陣又引起我注意力

唔好ff咁多啦

完了吧 如無意外

唔好嘗試係啲minor位搵假希望
男仔對你有興趣既自然會主動出手

順便學下野 如果男仔對女仔有興趣會點

經常做主動搵你 會好留意你啲野
間唔中又flirt下你串下你咁

男神 無啦

等下個囉唔駛急

難得有一個中晒我理想型條件

神女有心呀唯有等下啦

等到天荒地老

主動去馬

女追男一點也不容易

有無比過啲暗示佢呀?

例如呢

唔知點講
所以你係約唔到佢出去?

自從月頭佢話返工忙要睇下時間……
我就無再約了
但下星期有緊要活動佢一定會出現
其實約女仔出街同普通fd出街有乜分別/應該做乜先加到好感 冇乜經驗...

be gentleman 2個人出街就會好易留意到另一半既言行舉止 依啲都係重要因素影響到另一半點睇你

但相處上當佢係普通fd咁就得? 姐係咩都傾下 玩下咁?定要岩時機要做d曖昧野

當係普通朋友咁啦 你下下當佢係對象就好做作 不過就可以為佢做多啲野 等佢feel到你對佢特別唔同啲
曖昧既野 你自己feel到有位就入嫁啦
例如睇戲問佢好唔好睇 佢話好睇 咁你咪食住上 咁我之後都拉埋你陪我睇嫁啦
食飯也是 問佢想食咩/你決定 之後再睇情況講 我重有好多野想食喎 不過唔緊要 黎緊你陪我慢慢食
如果再約多一次都唔得就放棄了

人地厭左 完
呢個post學到唔少嘢
希望有post 2繼續討論

你約佢 佢唔得閒 如果佢有心同你出 佢會反約你 因為佢先知邊日得閒

你約佢多

淨係約過一次都失敗

你約佢 佢唔得閒 如果佢有心同你出 佢會反約你 因為佢先知邊日得閒

求hi醒 其實我覺得暑假已經係最free
咁都約唔到 話一至日都返工
呢個post學到唔少嘢

開2囉

求hi醒 其實我覺得暑假已經係最free
咁都約唔到 話一至日都返工

所以你應該知道咩一回事啦
呢個post學到唔少嘢

開2囉

開dd
其實大家都係唔甘心
先會chur人
係咪應該搵啲片令人變返平常心呢?
其實大家都係唔甘心
先會chur人

拉咩片
其實大家都係唔甘心
先會chur人

搵咩片
其實大家都係唔甘心
先會chur人

搵咩片

未搵
要人唔好咁上心
唔洗片
文章都得
我收尾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞