召集所有精神病情緒病患者(7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
覆完診, 咁就三千蚊兩個月藥

我都係啱啱覆完

你又覆左幾錢

3-6個星期藥
轉緊藥

我食緊兩隻藥, 咁就三千

我仲平過你

你一日食幾多粒藥?參考下個價, 真係想睇個平d
好想消失。。。
如果自己冇出現過就好

千萬不要自殺

唔會。。因為有屋企

仲有我地
唉我都好想消失
邊有咁容易
覆完診, 咁就三千蚊兩個月藥

我都係啱啱覆完

你又覆左幾錢

3-6個星期藥
轉緊藥

我仲平過你

啲藥有冇得街買
有啲唔洗紙都買到
有無巴絲食zopiclone?
食完會點? 係咪真係work會訓到?

有,放鬆,瞓到

你又覆左幾錢

3-6個星期藥
轉緊藥

我仲平過你

我食三隻藥
有一隻偏貴
都係三千

每日兩隻
另外兩個月30粒鎮仔到

咁可能都係差少少, 我血清因為食緊粒半, 又貴D, 同埋佢都開左兩排鎮仔, 都可以話三隻藥, 不過一隻備用, 再睇多個月再算, 頂唔順返定庭醫生到睇, 而家呢幾隻藥家庭醫生有

我都係啱啱覆完

你又覆左幾錢

3-6個星期藥
轉緊藥

我仲平過你

啲藥有冇得街買
有啲唔洗紙都買到

精神科藥濫用其實係毒品, 應該好難無紙買到

有,放鬆,瞓到

thanks

3-6個星期藥
轉緊藥

我仲平過你

我食三隻藥
有一隻偏貴
都係三千

每日兩隻
另外兩個月30粒鎮仔到

咁可能都係差少少, 我血清因為食緊粒半, 又貴D, 同埋佢都開左兩排鎮仔, 都可以話三隻藥, 不過一隻備用, 再睇多個月再算, 頂唔順返定庭醫生到睇, 而家呢幾隻藥家庭醫生有

應該真係差唔多
你平時有無焦慮/眼訓既情況

今日先同醫生傾緊加唔加多粒DEANXIT食, 我講返佢知食完有FEEL到似食左藥, 但你話去到食完好似感冒藥咁又未至於, 之後大家商量完唔加多粒住, 佢話係會比血清0既副作用大少少, 但佢話呢隻已經係長效型0既藥, 唔係話一食完反應大到會呆左咁, 始終點都係食多一次藥就一定只會差左DD, 唔想食咁多藥, 希望今次生生性性唔好再我加藥啦

我都係啱啱覆完

你又覆左幾錢

3-6個星期藥
轉緊藥

我仲平過你

啲藥有冇得街買
有啲唔洗紙都買到

其他唔知
我醫生比我個隻話有得街買

我仲平過你

我食三隻藥
有一隻偏貴
都係三千

每日兩隻
另外兩個月30粒鎮仔到

應該真係差唔多

今日先同醫生傾緊加唔加多粒DEANXIT食, 我講返佢知食完有FEEL到似食左藥, 但你話去到食完好似感冒藥咁又未至於, 之後大家商量完唔加多粒住, 佢話係會比血清0既副作用大少少, 但佢話呢隻已經係長效型0既藥, 唔係話一食完反應大到會呆左咁, 始終點都係食多一次藥就一定只會差左DD, 唔想食咁多藥, 希望今次生生性性唔好再我加藥啦

我有時一訓醒好焦慮

我加左藥呢排無事, 岩岩加左一個月, 如果咁快又黎料我就嚴重左好多

我都係啱啱覆完

你又覆左幾錢

3-6個星期藥
轉緊藥

我仲平過你

啲藥有冇得街買
有啲唔洗紙都買到

其他唔知

你個隻咩藥黎?
其實你而家食緊咩藥, 見你睇1100, 又唔貴喎

3-6個星期藥
轉緊藥

我仲平過你

我食三隻藥
有一隻偏貴
都係三千

每日兩隻
另外兩個月30粒鎮仔到

應該真係差唔多

deanxit 之前食到個人感冒咁
pushup由30下做到得返10下

我都係啱啱覆完

你又覆左幾錢

3-6個星期藥
轉緊藥

我仲平過你

啲藥有冇得街買
有啲唔洗紙都買到

其他唔知

你個隻咩藥黎?

之前食deanxit
依家mix 埋notriptyline
希望減藥+少啲副作用

我食三隻藥
有一隻偏貴
都係三千

每日兩隻
另外兩個月30粒鎮仔到

應該真係差唔多

deanxit 之前食到個人感冒咁
pushup由30下做到得返10下

咁你而家食咩
咩藥影響最少

依家食deanxit + notriptyline
梅花間竹咁食
聽日開始試
我都係今日覆診同醫生講副作用勁先轉
應該會好啲
但notriptyline 有機會唔夠藥力

我都係啱啱覆完

你又覆左幾錢

3-6個星期藥
轉緊藥

我仲平過你

啲藥有冇得街買
有啲唔洗紙都買到

其他唔知

你個隻咩藥黎?

之前食deanxit
依家mix 埋notriptyline
希望減藥+少啲副作用

deanxit 可以開紙配?好想出面配, 平0的藥費
唉,好辛苦
唉,好辛苦

做咩呀🌸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞