召集所有精神病情緒病患者(7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Suicide isn't an option,it's an answer.

死後世界可能仲恐怖

但而家既痛令到我好想搏一次

咩事咁痛?

冇 我知我咁講好仆街 但真係乜事都冇 有事都係因為我depressed先搞到咁 但偏偏我冇一秒可以開心 冇一秒唔想死 對唔住叫下春
Suicide isn't an option,it's an answer.

死後世界可能仲恐怖

咩事咁痛?

冇 我知我咁講好仆街 但真係乜事都冇 有事都係因為我depressed先搞到咁 但偏偏我冇一秒可以開心 冇一秒唔想死 對唔住叫下春

捱下去 連上帝亦也許沒法攙扶

死後世界可能仲恐怖

咩事咁痛?

失戀?
好彩仲有依個post可以呻
現實生活根本冇人明白
仲要日日扮冇野

我係朋友同同事面前幾辛苦都會扮無野, 屋企人有D 疏D 都會, 我阿哥都唔明我, 屋企得阿媽一個明

你都好至少有呀媽明
但會唔會搞到心靈上好依賴呀媽?

你講中左, 我個病就係依賴阿媽而起, 佢cancer 個時就係我痴線個時

I feel sorry for you

Sorry勾起你傷心事

無傷心, 而家阿媽過左5年個覆發期, 其實過去曬, 所以我都唔知點解我未好返

你係得返IBS未好定仲有抑鬱焦慮?

兩樣都仲有, 發左出黎收唔返
唔知點解見到個po會有親切感
有種開心係感覺可以同人分享咁
夜晚晚晚發作 好撚sad呀屌

死後世界可能仲恐怖

咩事咁痛?

失戀?

唔係 真係冇野發生過呢下先得人驚 不過我仲捱得住既 唔得先算 發作就發作啦 都要識放過自己 大家共勉之 有咩都要出聲啦 大家唔知大家係邊個 未知真係幫到手 但至少你講既野真係會有人聽先 仆街又訓唔到

死後世界可能仲恐怖

咩事咁痛?

捱下去 連上帝亦也許沒法攙扶

新鮮白粥,啱啱煲好

夜晚瞓唔着覺又好depress,煲完一煲靚白粥心情好好多

新鮮白粥,啱啱煲好

夜晚瞓唔着覺又好depress,煲完一煲靚白粥心情好好多

睇你第一幅圖真係完全唔知咩黎 睇到第二張先 ->
早晨呀 我都訓唔着心情會好又有得食 正呀喂 揾到個心情會好d又唔駛太用力既野就好啦 做運動嗰d 真係出街都冇動力
各位巴絲早晨,想請教下沙田區睇精神科有冇好介紹

仁安醫院應該係你唯一選擇

我都住沙田

排政府吧

我見康健有位精神科醫生叫吳江漫, 唔知佢好唔好

排政府吧

政府又有排等

排政府吧

政府又有排等

可以一路排一路睇住私家先
我睇過仁安一個女醫生 幾有心既 不過唔係好啱我咁解 但千幾蚊走唔甩架啦

我見康健有位精神科醫生叫吳江漫, 唔知佢好唔好

其實精神科有時都人夾人, 如果負擔到咪睇一次, 近你又方便D
又就快爆POST
改左黃昏食藥好似好D
改左黃昏食藥好似好D

訓前食
無乜點攰但個胃又開始黎料
改左黃昏食藥好似好D

訓前食

我怕會失眠, 琴日唔知心理作用定咩, 無平時咁快訓著
就昏低 好辛苦 食唔到野 好頭痛
兩日無出過街
啱啱落樓下買個餸
行左一個鐘已經攰到想訓低
改左黃昏食藥好似好D

訓前食

無論朝早食定訓前食個人都勁攰
就昏低 好辛苦 食唔到野 好頭痛

食粒糖增加下血糖
其實我都係9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞