召集所有精神病情緒病患者(7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實FB 都有呢D group, 不過有人打殘體字, 見到唔想上

FB 埋身好多, 呢到大家淨係一個網名, 可以自在d 咁呻下
Suicide isn't an option,it's an answer.
Suicide isn't an option,it's an answer.

死後世界可能仲恐怖
寫左遺書

世界好美好架絲打,仲有好多野未經歷就咁死左好唔抵架。終有日會好翻,同埋你并唔孤獨架,呢度有好多巴絲一齊奮戰緊
好彩仲有依個post可以呻
現實生活根本冇人明白
仲要日日扮冇野

我係朋友同同事面前幾辛苦都會扮無野, 屋企人有D 疏D 都會, 我阿哥都唔明我, 屋企得阿媽一個明

你都好至少有呀媽明
但會唔會搞到心靈上好依賴呀媽?

你講中左, 我個病就係依賴阿媽而起, 佢cancer 個時就係我痴線個時
其實FB 都有呢D group, 不過有人打殘體字, 見到唔想上

FB 埋身好多, 呢到大家淨係一個網名, 可以自在d 咁呻下

我咩都驚擔心一餐
有時係到講都驚有意無意講左咩比人認到

我成日驚自己有咩大病, 但得個驚字, 又無勇氣去檢查, 同埋醫生都話無咩懷疑需要做

我咩都驚擔心一餐

我覺得如果我啲fd有mon po一定知係我
同我男友好似都有睇個po

死後世界可能仲恐怖

但而家既痛令到我好想搏一次

我咩都驚擔心一餐

食左幾日雪糕又肥左, 頂

我咩都驚擔心一餐

食左幾日雪糕又肥左, 頂

啲藥可能真係發揮
呢幾日食慾正常返又重返
現實生活根本冇人明白
仲要日日扮冇野

我係朋友同同事面前幾辛苦都會扮無野, 屋企人有D 疏D 都會, 我阿哥都唔明我, 屋企得阿媽一個明

你都好至少有呀媽明

你講中左, 我個病就係依賴阿媽而起, 佢cancer 個時就係我痴線個時

I feel sorry for you

其實我知道自己咩問題, 點解會搞到自己咁, 只不過發作左知道左都改唔到個思維, 但因為知道左咩原因, 而家連CP都唔使見, 話減藥怕辛苦先再去搵佢傾下計 唔開心0既野仲要過去曬己經....
現實生活根本冇人明白
仲要日日扮冇野

你都好至少有呀媽明

I feel sorry for you

Sorry勾起你傷心事

無傷心, 而家阿媽過左5年個覆發期, 其實過去曬, 所以我都唔知點解我未好返
寫左遺書

世界好美好架絲打,仲有好多野未經歷就咁死左好唔抵架。終有日會好翻,同埋你并唔孤獨架,呢度有好多巴絲一齊奮戰緊

多謝你
無數次尋求幫助
最後都係得自己一個知道自己
唔好麻煩人好了

我地都唔覺麻煩, 因為本身自己都係咁, 我地明你的

死後世界可能仲恐怖

但而家既痛令到我好想搏一次

咩事咁痛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞