[引戰PO]反苗撚入黎

677 回覆
271 Like 108 Dislike
有冇統計埋因為打完針死嘅人?
咁又係呀一定乜野副作用,死亡都係唔關支針事
唔迫人打就無問題
如果唔打針係100%中,你先講得通。

再講,副作用方面政府採取數據方面本身就有問題,大把人打完出疹氣喘係連記錄都唔記錄,即係連sample採集都有bias。
求養埋我
識自己去廁所
打針死亡率再低幾百倍, 一樣有人驚
呢個係誤導講法
打針當刻嘅死亡率
一拮就死梗係低

計你一年內死都可能唔高得去邊
但幾多死唔去又手尾長
你完全無視

將來十年廿年會唔會有後遺症
你又無視

撐打針無問題
你講得通先得架
將0.65%再乘感染率,又要再低唔知幾多倍, 真係好驚
以色列打完第4 針,感染率 死亡率仲高左
打1針 2 針都話, 係咁谷啲打第3 針(之後第4)
會唔會破壞晒人體本身既免疫力……
尋日見到PO講呢件事
真係O撚左咀
等過多排睇吓詳細報導同分析
猶太人真係多災多難
唔知當地人點諗上帝
白血球同抗體都未識分
抗體係對應特定一種病毒先有用
Omicron變左種
之前啲疫苗個抗體認唔到omicron所以先會減唔到感染
蠢都係物競天擇嘅一種
一個kown risk 一個unknown risk。
已知個know risk係低過1% (講緊我一定被感染),點解我仲要take 個unknown risk? 有冇苗撚可以說服到我 , 你地係點說服自己?

樓主英國人?
你夠膽講猶太人蠢
係咪愛恩斯坦轉世

天真同蠢係兩回事

未知風險先係最得人驚
樓豬同反苗撚:deepstate人為壓低數字,呢份報告信唔過
唔係呀
見佢份報告好似好堅
咪引用返同一份報告黎反駁佢
佢又唔肯PIN我喎
即係擺到明有立場洗地啦
咪自己開PO唔PIN我就得架啦?

講真葵涌邨嘅資料量
對於統計黎講太少數據
只可以見到好多人一齊堅持緊一針不打
感動
我指原po樓主
佢講緊香港谷緊第三針
我係答緊佢有部分香港人蠢
你講架咋,我無咁講
你可唔可以引用返想我地睇嘅內容出黎?
唔通你扔一份報告出黎我就睇一份報告?
扔十份我就睇十份?
I SEE
誤會左SOR
係我誤會左
希望多啲蠢人覺醒
睇清楚自己承擔緊乜嘢風險

確診10宗,中国人全面封城;港豬嚴陣以待
確診50宗,台灣人戴口罩;港豬埋怨國泰空少播疫
確診100宗,日本人保持社交距離;港豬在巴士斥責別人不戴口罩
確診300宗,芬蘭人去泡芬蘭浴;港豬對圍封讚好,但認為運送物資要改善
確診500宗,泰國人慶祝潑水節;港豬每天檢測祈求盡快清零
確診1000宗,英國人談笑風生;港豬被迫停止上班,等待疫情高峰到來
確診10000宗,印度人坐到火車頂上班;港豬開始察覺原來染病不會死亡、甚至沒有病徵
確診100000宗,美國人開派對慶祝;香港變死城,港豬終於說:「不要再搞清零了!」

X共:動態清零符合香港廣大市民利益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞