[引戰PO]反苗撚入黎

677 回覆
271 Like 108 Dislike

John Hopkins case-mortality ratio

https://coronavirus.jhu.edu/data/mortality

全球數據咁睇都係1-2%之間

每日06:06 AM EST 時間更新, 呢個數據係尋日數據
你咁講人係咪都會死架啦
你睇清楚我講啲乜先啦屌
戇撚鳩鳩衝入黎屌屌屌
我真係屌你老母呀
就憑你一句

有無抗體從來都唔重要已經係低智

唔關苗唔苗撚事
言下之意係呢份英國報告無參考價值?
你老母因為打針打左40年所以仲好健康

抗體只係好係身體既副產品

低能
你都戇撚鳩
有冇抗體唔重要係講緊政府立場呀你老味
唔係點解係咁迫針呀
點解唔比人驗抗體做唔打針證明呀
智商低驗腦啦屌你
英國有報, AZ有78單case, 5200萬人打左最少一針

呢個風險相對未打針expose個風險係低d
唔好左拉右扯
睇返#1 OK?
係見呢類post通常會有反苗講打針死仲多人 我先打定擺定係到

至於10年20年後先顯現成果更加代表 呢d反苗係無data又鳩up

至於打唔打的確係自己決定,但人地講打針就
d反苗就肯定撲出黎屌人
呢個post係weekly report, john hopkins係accumulated

兩邊timeframe唔一樣, 兩邊都有參考價值

英國果份都證明左40歲以上就應該要打針, 40以下可以自己選擇
咁跟英國最新個weekly report咪即係40歲以上應該要打針囉

adverse event無論total number定係ratio都係低過omicron死亡率同總數, 打唔打自己決定
你都低能

政府理撚得有無抗體有無抗針咩

日日零宗 佢理撚得你有無抗體有無抗針咩

唔比人做唔抗針證明

你自己都答撚左啦
因為有抗體都會中囉
迫針只係因為政府諗唔到點清零

前言不對後語

中大護腦計劃
https://neurology.mect.cuhk.edu.hk/bcp/
十年廿年後會點
講到比你知嘅梗係鳩嗡

始終呢度係連登
唔係個個都講道理講數據
人地上網輕鬆吓姐無得強求

60歲以下甘願冒不明風險打針
我會祝佢自求多福
唔多想同你討論
40歲呢個界線到底點定出黎
你個source包左好多國家,其他國家omicron case既比重唔一定同英國一樣,而家討論緊omicron,而英國係omicron主流
都唔知你做乜撚嘢
我咪講左唔理有冇抗體係政府立場
同你講嘅嘢邊一忽有衝突呀?
到底邊個個腦有問題呀?
睇你都唔會認柒左架啦
咁你就深潛啦屌你老母
回回回又唔知回乜鳩
你睇清楚自己講乜啦
2019美國流感既死亡率大約係0.1%

你用just a flu畫條線去到咩水平可以恢復日常生活, 40歲以上仲係0.1% 以上, 你用unadjusted個數計0.17%, 咁就畫條線咁就係50歲以上要打針
https://lih.kg/2874535

有冇數據撚解答下小妹疑問

份疫苗報告唔知有冇野睇錯

40歲以上都少於1%喎大佬,點推論出?
針我就一定唔打 打左有後遺症係自己受 政府話知你
nononono
就算你拎60-69嘅3%出黎

打唔打針都係個人決定
我願意冒3%感染後死亡率
我就可以唔打

你只可以話「建議」幾多歲人群打
我就唔強迫人打既, 只係俾曬數據你睇, 打唔打自己決定
絲打你嗰份咁專業
我唔識睇

其實不嬲都關心疫苗
只係見PR洗地睇唔過眼
先至又開PO講吓
完全無醫學底
我有個朋友日日屌人打針
佢話佢死都唔會打
寧願無咗份工都唔會打
但重點係... 佢有人養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞