[引戰PO]反苗撚入黎

677 回覆
271 Like 108 Dislike
香港唔係接種率超過左8成咩?尤其後生仲高D,仲乜咁多人精神分裂,日日都幾個post反苗

苗撚最撚叻
就係鳩吹當秘笈
你地仲要打第三針,遲啲可能又會推第四針
每次都係選擇嘅機會
身體係自己嘅
打唔打自己諗啦
收毒苗撚皮
呢條友個腦真係有問題

BTW佢到底想點先
大家都唔戴罩?
打第一針過左8成啦
好威好威
啱啱突破八成就要周圍唱
你個數據有個盲點,佢用左750萬人做分母,唔係所有人都打得,仲有你應該用返連登主要年齡層去睇先睇到幾多人係精神分裂,依家講緊係連登日日有幾個反苗post

咁過左八成又點呢?
多人做嘅事唔代表啱
理唔理解到?

支針研發期短,呢個係最大嘅隱憂
加上病毒致死率低,有乜理由要打針?

你唔理解件事就走黎話我精神分裂?
開幾個PO
一人開一個都係幾個人啫?

更何況開PO反苗
點樣得出精神分裂嘅結論?
你不如詳細講吓?
有哂數據支持去話比你聽
點解唔建議打針

然後你只講第一針超過80%人打左
咁你唔足以證明反打針係精神分裂OK?
有乜嘢理由吸引到人打針先?
除左符合公司要求政府要求

支針幫到幾多手
#1就計左比你睇
你唔肯面對現實就真係無辦法
唔止開post,連留言都係一面倒反苗,但奇怪既係超過8成人起碼打左一針,即係好多打左針既人出post同留言都係反苗,思想行動不一致,咁唔係精神分裂咩?
仲要拉埋連登年齡層黎講
你想搵個死亡率0.65%嘅都唔容易啦
極大部份連登用家,中omicron死亡率都係0.2%以下
你同我講開反苗PO係精神分裂
條友正宗冇腦羊群嗰類
人做乜佢做乜
然後以跟大圍做同一樣野而覺得自豪
但其實知唔知自己做緊咩? 唔係呢啲人關心嘅問題
其實一直都想知 認真問
香港政府公佈個疫苗接種人數係邊個統計出黎
可信性高唔高?
因為大家都知香港政府不嬲都講開大話同靠嚇…
你講得啱
的確有人思想行動唔一致
但係咪只有精神分裂呢個原因?

係仆街政府針呀!!!!
大佬人地為左兩餐無得揀焗撚住打
你就當人地好撚想打咁
再響連登反苗就標籤人地精神分裂

人地根本就唔想打!!
明唔明個矛盾位喺邊度呀?
有十三億人覺得台灣應該係中國台灣省添
咁係咪等於呢件事就係事實?
無批判能力
無辦法

多人做一件事,通常都代表啱
但唔係必然
但枝針無效而且有毒,會死,有長期副作用,係咪咁易迫到呀,人工幾高呀,要用命博,明唔明個矛盾位喺邊度呀?
政府初期疫苗宣傳又完全唔講副作用
剩係一味話安全 一味話保護自己保護他人
有D傻仔以為真係又安全又有效走去打完兩針先發覺有咁勁副作用
或者身邊有家人/朋友奶左嚴重副作用
咁呢種人就自然打左針都會變反苗
而家你明唔明點解連登咁撚多反苗撚因為真係好多人打完奶野

我諗係呢個部門負責
唔太確定,但搵唔到更詳細嘅資料

同場加映

質量屌佢老母
即係話其實香港政府想作到個接種數字幾大都得
都冇人知個數係咪真係事實
佢鍾意話九百萬人接種左三針都得
好例子

不過支那人口係14億
起碼支那自己係咁講
有幾多水份就得佢自己知

樓上係咪講緊14億人都精神分裂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞