[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
OFFICIAL: Mathieu renews his contract until 2020

咁你簽馬龍把撚咩
千其唔好放走牙朗
佢地一放肯定買星,以佩狗性格肯定買新人
市面上符合有包皮,丹比利,大巴奶同世三(拖舟要求)
其中兩個仲要巴塞長期mon實目標
所以一個唔留神比人搶左我地就GG

牙朗留隊同包皮留隊應該最好
咁我地可以下年搶丹比利都冇咁難

買唔到華拉堤就今年搶丹比利啦

如果佢地今年買包皮,下年買多個星唔係冇可能
當然如果包皮今年唔去賤種,下年佩狗都有可能發癲買2個

睇今日新聞華拉提好大機會買唔到
希望高層當機立斷,買丹比利同siri

呀朗走佩狗一定買大巴或者世三
千其唔好放走牙朗
佢地一放肯定買星,以佩狗性格肯定買新人
市面上符合有包皮,丹比利,大巴奶同世三(拖舟要求)
其中兩個仲要巴塞長期mon實目標
所以一個唔留神比人搶左我地就GG

牙朗留隊同包皮留隊應該最好
咁我地可以下年搶丹比利都冇咁難

買唔到華拉堤就今年搶丹比利啦

如果佢地今年買包皮,下年買多個星唔係冇可能
當然如果包皮今年唔去賤種,下年佩狗都有可能發癲買2個

睇今日新聞華拉提好大機會買唔到
希望高層當機立斷,買丹比利同siri

呀朗走佩狗一定買大巴或者世三

包皮同丹比利都有可能
我希望戴巴拿同丹比利可以黎
OFFICIAL: Mathieu renews his contract until 2020

咁你簽馬龍把撚咩

Fake
Messi's restaurant bill in Ibiza.

30萬
Messi's restaurant bill in Ibiza.

30萬

一日人工姐

咁你簽馬龍把撚咩

唔係賣咩

咁你簽馬龍把撚咩

唔係賣咩

係巴塞掛靴喎

咁你簽馬龍把撚咩

唔係賣咩

係巴塞掛靴喎

咁你簽馬龍把撚咩

唔係賣咩

係巴塞掛靴喎

突發

突發瞓咗

咁你簽馬龍把撚咩

唔係賣咩

咁你簽馬龍把撚咩

唔係賣咩

個撚屌得番一年唔肯走
但鳩層on9到續埋約
下季繼續J煙產
下季繼續J煙產

又可以迷煙 <3
近3季煙神出場時間

再對翻每季冠軍數

我煙

咁你簽馬龍把撚咩

唔係賣咩

個撚屌得番一年唔肯走
但鳩層on9到續埋約

點解ig fb 冇news
Rivaldo and Kluivert will be back at Camp Nou with the Barça Legends!
突發

突發瞓咗

psg 真係好小氣

聽朝10點機
家陣重未訓

聽朝10點機
家陣重未訓

我22號都飛
其他人唔plan行程,塞哂比我整
突發

突發瞓咗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞