[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
如果迷仔唔係咁on9 今年會係幾歲?

如果澳洲仔無比醉酒佬打,比肥婆老強,比烏鷹嬲 今年會後生幾歲?

收嗲啦弱智

如果澳洲仔無比醉酒佬打,比肥婆老強,比烏鷹嬲 今年會後生幾歲?

收嗲啦弱智

好耐冇見過呢句

收嗲啦弱智

收嗲啦弱智

好耐冇見過呢句

收嗲啦弱智

上次you先俾人講然
牙迷有冇小氣PSG主席相

me funson精泉先有

6比1

收嗲啦弱智

係咪好好玩呀?

收嗲啦弱智

係咪好好玩呀?

貼埋其他啦
DONE DEAL: Everton have completed the signing of Sandro Ramirez player completed medical last week should be announced soon. #EFC

Sandro
DONE DEAL: Everton have completed the signing of Sandro Ramirez player completed medical last week should be announced soon. #EFC

Sandro

祝福佢
千其唔好放走牙朗
佢地一放肯定買星,以佩狗性格肯定買新人
市面上符合有包皮,丹比利,大巴奶同世三(拖舟要求)
其中兩個仲要巴塞長期mon實目標
所以一個唔留神比人搶左我地就GG

牙朗留隊同包皮留隊應該最好
咁我地可以下年搶丹比利都冇咁難

買唔到華拉堤就今年搶丹比利啦
千其唔好放走牙朗
佢地一放肯定買星,以佩狗性格肯定買新人
市面上符合有包皮,丹比利,大巴奶同世三(拖舟要求)
其中兩個仲要巴塞長期mon實目標
所以一個唔留神比人搶左我地就GG

牙朗留隊同包皮留隊應該最好
咁我地可以下年搶丹比利都冇咁難

買唔到華拉堤就今年搶丹比利啦

如果佢地今年買包皮,下年買多個星唔係冇可能
當然如果包皮今年唔去賤種,下年佩狗都有可能發癲買2個

睇今日新聞華拉提好大機會買唔到
希望高層當機立斷,買丹比利同siri
突發
突發

突發瞓咗
突發

突發瞓咗

Real ?
突發

突發瞓咗

Real ?

ig冇喎
突發

突發瞓咗

Real ?

ig冇喎

係咪fans圖
突發

突發瞓咗

Real ?

ig冇喎

官網都冇
突發

突發瞓咗

Real ?

ig冇喎

官網都冇

PSG are willing to sell Verratti to any club except from FC Barcelona.

人地報仇呀
睇下個紋身
OFFICIAL: Mathieu renews his contract until 2020

OFFICIAL: Mathieu renews his contract until 2020

屌佢老母
突發

等比人鞭屍啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞