[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
鳩白買左智能電話未牙

似mp3多過電話,長期用spotify聽歌

小白聽開咩歌

古典,呢排聽卡拉鍚果兩隻60同70年代嘅精選,覺得60年代好啲,更加細緻。馬勒呢年聽得最好,港樂呢年都玩緊。仲有Indie,Local Indie都有聽,David Boring果隻覺得唔錯。

Local Indie有咩推薦

粉紅A//elf fatima//AMK//Huh//荔枝王//怒人//米奇老味

呢啲我算成日聽
聽馬勒嘅話聽abbado好過卡拉揚
不用再嘈了,ag宇宙第一

屌 講錯左,ag宇宙第二,第一係某位智利藉球員

冇錯,包禾真係勁

冇錯,包禾真係勁

雞胸黃大仙

冇錯,包禾真係勁

巴我

冇錯,包禾真係勁

巴我

巴禾
屌佢老母,更新完個連登app, 個介面肉酸到
個post 好睇過垃圾巴啲波
決定日日追post睇土方vs小白
下個po名
土方vs鳩白
有9白是唔同d
鳩白買左智能電話未牙

小白聽開咩歌

古典,呢排聽卡拉鍚果兩隻60同70年代嘅精選,覺得60年代好啲,更加細緻。馬勒呢年聽得最好,港樂呢年都玩緊。仲有Indie,Local Indie都有聽,David Boring果隻覺得唔錯。

喂古典有咩indie啲嘅推薦
下個po名
土方vs鳩白

鳩白擺先ok?

冇錯,包禾真係勁

巴我

巴禾

巴我
鳩白買左智能電話未牙

小白聽開咩歌

聽親都最出名嗰啲
下個po名
土方vs鳩白

世界大戰抹黑宇宙了……
決定日日追post睇土方vs小白

有呢啲大戰先精彩
小白兄會唔會用電話上forum定堅持自我只用電腦上

出街睇書多。

出街睇書多。

地鐵睇書嘅男人好型
鳩白買左智能電話未牙

小白聽開咩歌

聽親都最出名嗰啲

古典梗係聽出名啦,因為經典化左,傳世之作肯定有佢嘅獨到之處。你聽晒貝一至貝九,馬一至馬九,柴五柴六,安魂曲(莫扎特果首)先,再繼續落去可以試下歌劇(華格納、威爾第)。

出街睇書多。

地鐵睇書嘅男人好型

無乜特別,好多阿叔都拎撚住啲風水書睇,仲有啲老港女睇愛情小說。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞