[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
巴塞Alevin A決賽3:1打敗黃潛
https://www.youtube.com/watch?v=Md3t1MTZG4A
最尾嗰球

叻仔
利華度咁樣
我地個𡃁仔龍門好似幾撲得
幾歲?
https://www.youtube.com/watch?v=Md3t1MTZG4A
最尾嗰球

呢個年紀已經好勁!
幾歲?

無硏究幼齒

應該未去到u19 a,b team 咁大

可能academy level
約14-16我估

我改做Cristiano

C朗慘戴綠帽狠飛伊蓮娜
剛奪足球界最高殊榮「金球獎」的皇馬球星C朗拿度(C朗)在球場呼風喚雨,可是近日卻跟拍拖五年的俄羅斯索模女友伊蓮娜(Irina Shayk)分手收場,伊蓮娜更被爆去年與荷里活「蠍子王」影星狄維莊遜(Dwayne Johnson)拍戲時撻着,C朗不甘戴綠帽怒飛伊蓮娜,他還快過自己招牌插花腳,光速搭上皇馬電視台索女主持Lucia Villalon!

巧波

屌笑到停唔到

唔係幾年前嘅新聞咩

笑緊綠帽仔改名都離唔kai綠帽

屌 Cr7嗰單流料下話

堅牙
幾歲?

無硏究幼齒

約14-16我估

U12,12碎
幾歲?

無硏究幼齒

約14-16我估

U12,12碎

In exactly 2 hours, Barcelona B will play the first leg of their third play-off tie, away against Racing Santander #fcbblive
In exactly 2 hours, Barcelona B will play the first leg of their third play-off tie, away against Racing Santander #fcbblive

Link? 好想睇

Link? 好想睇

風雲直播可能有
我見電視無既就睇呢個
L'Equipe: Barcelona will go all out for Ousmane Dembele
AG正選出場,反而Semedo冇正選

Link? 好想睇

風雲直播可能有
我見電視無既就睇呢個

Check check sin

最無厘頭唔出
唔駛比佢抬高價

最好無厘頭唔出
唔駛比佢抬高價
最尾嗰球

呢個年紀已經好勁!

三球都靚,個龍都勁
Re土方一點 有時對青訓唔好太大期望呢點真 但去到samper alena呢d同齡最有potential嘅青訓 都唔抱多d期望嘅 不如唔好理青訓 呢d球員係要俾機會成長 唔係而家就要求佢地有即時好大嘅作用
覺唔覺羅白ig個fd好似reus

麻麻地喳wo

踢過巴B

踢過巴B

BTW,我覺得佢地果屆真心FD,明明個個分開哂去唔同國家發展,有人正選有人後備,但都仲會定期出黎食飯同玩,其他唔覺會咁
有無人睇緊AG表演

踢過巴B

BTW,我覺得佢地果屆真心FD,明明個個分開哂去唔同國家發展,有人正選有人後備,但都仲會定期出黎食飯同玩,其他唔覺會咁

成日見到佢同蒙尼沙好fd
蒙尼沙冇大傷宜家好大機會做到正選
有無人睇緊AG表演

見到即討比人屌緊
同我地平時一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞