[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike

Ai 仆街啦 dklm

高層死全家

好撚灰

綠帽仔

真係痴撚線 賣撚哂啲有potential啦 dklm
如果佢喺part of包皮轉會,各位可以接受?

我要Lemar/ mendy
包皮不了,人地丙朗風扇

包皮不了,人地丙朗風扇

勁咪得lor

包皮不了,人地丙朗風扇

勁咪得lor

Easy go夠喺巴狗風扇啦

包皮不了,人地丙朗風扇

勁咪得lor

唉 咪再提
包皮都好
三個位都打得
買左有撚派玩

包皮不了,人地丙朗風扇

勁咪得lor

問題係當年巴冇意欲買isco
而宜家賤種想反包皮
R. Fernandez: "We are very happy with the players that we signed last summer because they have all make big steps forward in their careers."

包皮不了,人地丙朗風扇

勁咪得lor

而宜家賤種想反包皮

搶啊疤狗

包皮不了,人地丙朗風扇

勁咪得lor

而宜家賤種想反包皮

搶啊疤狗

買左中場右閘啦咩
慳d啦買前鋒,你地數果d全部可以係大球會做必然正選,點解要黎坐?
慳d啦買前鋒,你地數果d全部可以係大球會做必然正選,點解要黎坐?

有paco仲唔夠?
Ag係國家隊都咁on9

FC Barcelona has rejected a €35m offer for Andre Gomes from an English club. [CatRadio]
Ag係國家隊都咁on9

FC Barcelona has rejected a €35m offer for Andre Gomes from an English club. [CatRadio]

Ag係國家隊都咁on9

35m想買我地ag
屌那星講到dso係巴塞個環境咁委屈咪走囉
留黎托咩

巴塞就係一隊連伊巴都適應唔到既隊,唔得就過主,得就留低
巴塞唔撚係開善堂呀豬呀狗都要俾機會

咁華拉提都好撚大機會變水貨喎,咪撚日J夜J啦
又唔係踢開西甲又唔係巴黎頭牌連歐聯四強都未入過以佢為中心嘅中場線連法甲都拎唔到

華拉堤打歐聯打歐國盃都證明過能力
點撚同
正如點睇我一開頭已經睇好伊斯高
因為佢除左可以屈廢隊機,幫馬拉加打歐聯都表現出色
DSO連穩定地屈廢隊機既能力都睇唔出

伊巴唔適合巴踢法,但佢都起碼果季入20+,國家打毗入賤種波
因為佢係唔岩踢法,但有個人能力
成班中場炒粉根本係安蛇設計到個戰術有問題,分工唔清唔楚,又成日踢完A位置又擺去B位置,D蘇//AG//細佬個個如是,踢得好就有鬼啦。阿辛斯奧//Saul踢呢隊疤咪又係含撚,講完

你不如話奧利古亞廢係因為教練,講完。
反ag果班應該係冇乜頭髮又樣柒

仲要矮,妒忌AG高大
屌那星講到dso係巴塞個環境咁委屈咪走囉
留黎托咩

巴塞就係一隊連伊巴都適應唔到既隊,唔得就過主,得就留低
巴塞唔撚係開善堂呀豬呀狗都要俾機會

咁華拉提都好撚大機會變水貨喎,咪撚日J夜J啦
又唔係踢開西甲又唔係巴黎頭牌連歐聯四強都未入過以佢為中心嘅中場線連法甲都拎唔到

華拉堤打歐聯打歐國盃都證明過能力
點撚同
正如點睇我一開頭已經睇好伊斯高
因為佢除左可以屈廢隊機,幫馬拉加打歐聯都表現出色
DSO連穩定地屈廢隊機既能力都睇唔出

伊巴唔適合巴踢法,但佢都起碼果季入20+,國家打毗入賤種波
因為佢係唔岩踢法,但有個人能力

嘩阿哥當年ISCO身邊乜人華拉提依家身邊果堆乜人?唔講名講身價都差天共地啦,帶隊能力屎呢樣無需討論啦。阿伊巴當年咪打歐聯碌柒咁囉,結果嚟到巴塞依然碌柒,我實在唔能夠可以好似呢度大部份手畜咁當佢係解決一切問題嘅救主囉。
成班中場炒粉根本係安蛇設計到個戰術有問題,分工唔清唔楚,又成日踢完A位置又擺去B位置,D蘇//AG//細佬個個如是,踢得好就有鬼啦。阿辛斯奧//Saul踢呢隊疤咪又係含撚,講完

你無限極端化托柒咩,奧利古亞打簡路迪、迪亞高卡普呢啲都比人雞姦,去阿積士又碌柒咁,由頭到尾未撚證明過任何野。你搵例子類比都好少少啦。係疤踢到碌鳩咁出去踢又正正常常嘅例子又唔係無。
真心 如果買左verratti番嚟 佢適應唔到咁點?

如果香港有普選但新特首係仆街咁點?

任何新人事物都一定會有機會fail架啦
無人保證到任何野,但唔代表因為咁就唔尋求改變

而且華拉堤係大賽證明過自己
真心 如果買左verratti番嚟 佢適應唔到咁點?

如果香港有普選但新特首係仆街咁點?

任何新人事物都一定會有機會fail架啦
無人保證到任何野,但唔代表因為咁就唔尋求改變

而且華拉堤係大賽證明過自己

喂阿哥佢之前歐國盃傷左世界盃分組賽出局歐聯穩定八強至十六強收皮點係大賽證明自己?連踢個聯賽都唔係頂級嘅。

你無限極端化托柒咩,奧利古亞打簡路迪、迪亞高卡普呢啲都比人雞姦,去阿積士又碌柒咁,由頭到尾未撚證明過任何野。你搵例子類比都好少少啦。係疤踢到碌鳩咁出去踢又正正常常嘅例子又唔係無。

你柒夠未,係疤踢到碌鳩本身已經唔值得留啦
呢個根本係重點,而DSO就係疤鳩,咁仲死攬佢做咩?
大把勁人例如伊巴都無機會等多一季,講真佢憑咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞