[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike

用左幾年嘅杯唔小心跌爛左
果時連埋波衫係官網訂 又要再訂過

抵撚死

25仔鳩白

都醒唔起渠係9白

垃圾會然一眼就認得

典牙老婆奴

渠是辣殺busi,唔是

抵撚死

25仔鳩白

都醒唔起渠係9白

垃圾會然一眼就認得

典牙老婆奴

渠是辣殺busi,唔是

都好貴下

我有2011個隻杯 個年啲冠軍盃嘅形狀刻哂係個杯上面

都好貴下

差唔多$100

都好貴下

差唔多$100

想奶你個鍵盤啲塵
始終後生仔就係太唔穩定 好多隊嘅b team都見到成日爆冷輸好多
希望second leg醒醒定定啦

Yes 始終桑坦德場面73波
鳩白5分鐘入黎覆,我自認係弱智

弱智仔

弱智仔

回錯Sor9,大家唔好推

弱智仔

抵撚死

25仔鳩白

都醒唔起渠係9白

諗左好耐佢冰個
再碌落啲見busi呢句先記得
好似買Dembele大機會啲
22號去半個月旅行,番黎等睇一個都買唔到

本身就最已陣喇屌

Where?

弱智仔

弱智仔

我屌你牙
好似買Dembele大機會啲

點解
黑沙維比羅馬買左?
Arda Turan (30) is poised to leave for Arsenal. Barça don't count on him. He will be sold in the region of 30m to the English side. [amk]
Marco Verratti might not be present when PSG start their preseason training on July 4th to force PSG to sell him to Barça [lequipe]
印左華拉堤波衫了
仆你個街鳩白唔係話唔記得密碼咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞