[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
高登巴狗個個追住小白條撚黎含
黎到連登咁多人夠疆同佢嘈
反了反了

U肯定好少mon post

我記得高登個個都好拜佢架喎

平行時空

me
反了反了

平行時空

me

真係平行時空
我偶像鳩白是咪返左來?

ben simmons
我偶像鳩白是咪返左來?

ben simmons

黎緊mvp都係禾地76人既人
我偶像鳩白是咪返左來?

ben simmons

黎緊mvp都係禾地76人既人

富, ben, embid,J到一地血
成班小朋友係度講睇得波多,咩升班資格賽希有睇好似好巴閉,呢d基本野架啦
仲話吹奏小白,吹奏個連路都唔識行既有咩意義?我吹奏紅字美斯啦不如

今時今日科技發達個個睇波都多,不過個個變晒專家又話無青訓出色,真係笑死人

一個球員有料無料有時唔駛專家已經睇得出
而且話人小朋友唔會顯得你有道理
你係一個討論區有幾資深同呢個世界發生緊既事實無關係
我睇波睇得耐睇得多我自己知,所以我先可以理直氣壯,唔駛理你地係邊個
我仍然相信拉馬西亞會有好青訓。
不過,第一:邊個可以保證?
第二:無人有魔法可以令你死J爛J果個一定變下一個小白美斯沙維泰亞高基馬度等等....

講每個球員就最好實事求事根據返佢個人表現
唔好將所有後生仔撈埋一碟
佢有咩突出既比實表現,大家可以講下等我見識下(其實我真係睇左好多,真係無)
可惜有啲球員連J片都唔覺突出

戇鳩,如果一個球員有無料係唔包潛質,更係好多普通人都睇得出,問題係要睇出一個球員既潛質就唔係你呢d普通人睇得出,用下腦諗下啦,唔係洗撚有球探呢個職業咩
,唔係睇咁耐波,知道呢個世界咁多事,但咁簡單既事都唔明?唔想認係小朋友?咁咪俾d智慧再講野囉

仲有,你理唔理直氣壯就唔關睇波多唔多或你講野岩唔岩事,你睇你講一個球員有幾多料唔洗專家去睇都知,一樣理直氣壯,不過唔係完全正確之嘛

另外,咩球員上場都唔會有保證,美斯都有低潮既日子,現實世界唔係打機,唔係你班小朋友鳩up兩句就係岩,現實係講數據,專業既分析同判斷

你覺得無咪無,我亦唔需要同你講,邊個球員得邊個球員唔得係要夾戰術等等好多野,一個大家以為唔得既球員係唔同既體系都可以變左得既球員每
反了反了

出去撚狗咪撐囉
平時鳩up都冇人理
高登最識波vs連登最識波

好睇過波
反了反了

出去撚狗咪撐囉
平時鳩up都冇人理

拜佢
人唔笑狗都吠河
反了反了

出去撚狗咪撐囉
平時鳩up都冇人理

拜佢
人唔笑狗都吠啦

好睇過波

矛盾對決

好睇過波

矛盾對決

睇黎下年可以係連登開小白洗唔洗又重考DSE既POST
真係救撚命 一個dso都可以嘈咁撚奈
依加講乜都冇用 有冇料同啱唔啱隊波用 下個月熱身賽華維迪自己會知
到時佢可以汰弱留強咪好 好似安蛇死攬垃圾先再屌過OK?
反了反了

出去撚狗咪撐囉
平時鳩up都冇人理

拜佢
人唔笑狗都吠啦

只講拜佢呢單嘢,唔通我之前上緊老番高登
我偶像鳩白是咪返左來?

老鼠你又入黎食花生
依加講乜都冇用 有冇料同啱唔啱隊波用 下個月熱身賽華維迪自己會知

以前伊巴嘈左幾個1001你見過未?有無問題?討論區就係拎嚟討論架啦。

以前伊巴嘈左幾個1001你見過未?有乜問題?討論區就係拎嚟討論架啦。
土方不如答左我恩尼斯達踢歐聯決賽正選最後生嗰次係幾時
同埋Verratti踢過邊屆歐國盃先啦

仲有留意下鏝城就知
佢地對班年青球員向來都係啱價就放唔阻人搵食架啦
仲有早幾年無乜幾何升人上去
有幾戇鳩先講得出鏝城當Denis係垃圾唔要先賣比巴塞呀

好睇過波

鳩白買左智能電話未牙

似mp3多過電話,長期用spotify聽歌
鳩白買左智能電話未牙

小白聽開咩歌
鳩白買左智能電話未牙

小白聽開咩歌

古典,呢排聽卡拉鍚果兩隻60同70年代嘅精選,覺得60年代好啲,更加細緻。馬勒呢年聽得最好,港樂呢年都玩緊。仲有Indie,Local Indie都有聽,David Boring果隻覺得唔錯。
鳩白買左智能電話未牙

小白聽開咩歌

古典,呢排聽卡拉鍚果兩隻60同70年代嘅精選,覺得60年代好啲,更加細緻。馬勒呢年聽得最好,港樂呢年都玩緊。仲有Indie,Local Indie都有聽,David Boring果隻覺得唔錯。

Local Indie有咩推薦
鳩白買左智能電話未牙

小白聽開咩歌

Local Indie有咩推薦

其實香港好細
建議你上BANDCAMP跟Genre鳩㩒又好
都唔好咁強調要香港野

David Boring一路以來都唔錯嘅又
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞