[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike

助咩叫渠躝牙

屌你地牙

吊佢牙

躝啦

#407我愛山齊士5 小時前
鳩白5分鐘入黎覆,我自認係弱智

咪再講ok?

Reports: Why Barca Want Ronaldo To Stay At Real

http://www.soccerladuma.co.za/news/articles/international/categories/international-transfers/reports-why-fc-barcelona-want-cristiano-ronaldo-to-stay-at-real-madrid/271559

同我睇法差唔多,如果比賤種買到丹比利/大巴奶,咁巴塞未來可以選擇嘅接班人更少同面對威脅更大

Agger 其他人點睇?

you見me拍手就知咩樹

拍爛手啦你

但係唔走Cr7繼續carry Rm屌打其他隊

暫時有級數較適合巴塞都是呢兩位仁兄既
同埋c7 係度係刺激d

冇左牙朗人地一定dum錢入佢兩個 錢方面我地仲要買中場 邊夠人鬥

咁就仆街
Cr7留多幾年好

拍爛手啦你

同埋c7 係度係刺激d

冇左牙朗人地一定dum錢入佢兩個 錢方面我地仲要買中場 邊夠人鬥

咁就仆街
Cr7留多幾年好

仲要人地牙朗走左擺明空左個正選位 而我地仲有msn三個霸住個位 黎到最多輪換下 俾你係球員都識揀啦
上次utt然

https://youtu.be/-HwGHNJfvdU

疤啲後衛
但中場
少睇祖記, 比真歷其實係咪都算技術幼細+跑動多既中場?
如果係既話唔太貴買黎輪換都還可以
上次utt然

https://youtu.be/-HwGHNJfvdU

疤啲後衛
但中場

今次除左馬斯都係青訓 馬斯本身中場黎 係細佬差少少咁 小明睇落係屈速但佢腳下工夫係好好
上次個幾個好似係ag dso個幾個新人? 佢地係短傳都唔及青訓呢班練開咁好都正常嘅
但utt然又好似代表住要短傳好先可以融入到隊波

拍爛手啦你

同埋c7 係度係刺激d

咁就仆街
Cr7留多幾年好

仲要人地牙朗走左擺明空左個正選位 而我地仲有msn三個霸住個位 黎到最多輪換下 俾你係球員都識揀啦

蘇九踢埋下季可以後備或者賣
Reports: Why Barca Want Ronaldo To Stay At Real

http://www.soccerladuma.co.za/news/articles/international/categories/international-transfers/reports-why-fc-barcelona-want-cristiano-ronaldo-to-stay-at-real-madrid/271559

同我睇法差唔多,如果比賤種買到丹比利/大巴奶,咁巴塞未來可以選擇嘅接班人更少同面對威脅更大

拍爛手啦你

皇馬carryC7多過C7carry皇啦

拍爛手啦你

皇馬carryC7多過C7carry皇啦

No Cr7球王喎
By Rm迷

比真歷勁過巴所有中場(影白除外)

中兩年買咪好,依家都唔喺後生喇,如果要50M真喺買唔落。

兩年買咪好,依家都唔喺後生喇,如果要50M真喺買唔落。

兩年買咪好,依家都唔喺後生喇,如果要50M真喺買唔落。

上年可以40m買
結果買AG
so9呢d技術球商兼備ge前鋒,踢到34-35歲都會keep到一定實力,要賣的話我只會覺得係人工太高
so9呢d技術球商兼備ge前鋒,踢到34-35歲都會keep到一定實力,要賣的話我只會覺得係人工太高

但體能問題先係最嚴重,尤其安歷基時佢要頂住對面中堅,好哂體力
唔明你地點得出30歲後會急劇變廢呢個概念

但體能問題先係最嚴重,尤其安歷基時佢要頂住對面中堅,好哂體力

呢個年代個個都係高強度訓練,體能差極有譜,我朗再大多兩年添,咪一樣咁踢

講到30歲後體力會少一倍咁,打機咩

咁今季佢做乜鳩
唔計傷患,沙維,小白呢d一樣踢得多

講返前鋒,阿杜列斯,魯賓卡斯度咪一樣踢得多,後者今季踢左35場添

根本巴塞其中一個買人限制就係人工

咁今季佢做乜鳩

所謂ge鳩都入左幾十球

咁今季佢做乜鳩

所謂ge鳩都入左幾十球

係有stat 但係場上啲表現不堪入目

咁今季佢做乜鳩

所謂ge鳩都入左幾十球

咁蘇9本身最主要作用就係入波同牽制
我覺得佢要做既係減少上腳

咁今季佢做乜鳩

所謂ge鳩都入左幾十球

咁蘇9本身最主要作用就係入波同牽制
我覺得佢要做既係減少上腳

真 佢上腳越來越多失誤
不過入波方面 今季佢miss golden chances情況特別嚴重
走位 牽制依樣冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞