[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
出年fifa 會唔會有巴b用

未升班

Manchester City boss Pep Guardiola is considering a bid for Brazil full-back Dani Alves.

Full story ➡ bbc.in/2tCc5Pi #ManCity

巴b係邊個來??

未升班

仲有一場,下星期日,主場對桑坦德,桑坦德起碼要追0-4,如果唔係b隊升班

未升班

仲有一場,下星期日,主場對桑坦德,桑坦德起碼要追0-4,如果唔係b隊升班

有4粒作客應該算安全既

未升班

有4粒作客應該算安全既

Gerard Lopez
According to Bild, Borussia Dortmund could make a move for Lee Seung-woo.

未升班

有4粒作客應該算安全既

note: it's not over yet - in the previous play-off round, racing eliminated villanovense by winning the second leg 4-0 :-) #fcbblive

未升班

有4粒作客應該算安全既

note: it's not over yet - in the previous play-off round, racing eliminated villanovense by winning the second leg 4-0 :-) #fcbblive

巴塞係 We did it again!

未升班

有4粒作客應該算安全既

巴塞係 We did it again!

最驚班仔真係輕敵 以為掂左 之後狂失
始終後生仔就係太唔穩定 好多隊嘅b team都見到成日爆冷輸好多
希望second leg醒醒定定啦

未升班

有4粒作客應該算安全既

個時好似是人地主場
Barça won't exercise Mina option until summer 2018 | @joaquimpiera

世界杯前呢個中堅都不會來到

用左幾年嘅杯唔小心跌爛左
果時連埋波衫係官網訂 又要再訂過

抵撚死

抵撚死

25仔鳩白

抵撚死

25仔鳩白

都醒唔起渠係9白

抵撚死

25仔鳩白

都醒唔起渠係9白

垃圾會然一眼就認得

有冇老婆奴icon

抵撚死

25仔鳩白

都醒唔起渠係9白

垃圾會然一眼就認得

典牙老婆奴

抵撚死

25仔鳩白

都醒唔起渠係9白

垃圾會然一眼就認得

典牙老婆奴

渠是辣殺busi,唔是

都好貴下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞