[Plan A or Plan B?] 巴塞隆拿球迷討論區 (201)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
📰 | Barcelona have contacted Juventus over the possible transfer of Juventus midfielder Miralem Pjanić. [sportitalia]
so9呢d技術球商兼備ge前鋒,踢到34-35歲都會keep到一定實力,要賣的話我只會覺得係人工太高

咁今季佢做乜鳩

所謂ge鳩都入左幾十球

係有stat 但係場上啲表現不堪入目

咁蘇9本身最主要作用就係入波同牽制
我覺得佢要做既係減少上腳

真 佢上腳越來越多失誤
不過入波方面 今季佢miss golden chances情況特別嚴重
走位 牽制依樣冇問題

吹下水
減少上腳係啱
佢本身係一個好全面既人
如果球隊全部波圍繞佢來比會仲好
但是係巴塞入面不可能
佢呢三季已經算係好好咁配合巴塞既角色

出年如果真是能夠踢到迫搶既波
在大家係場上睇到球員們發揮既畫面
就會流暢好多,合理好多
so9呢d技術球商兼備ge前鋒,踢到34-35歲都會keep到一定實力,要賣的話我只會覺得係人工太高

咁今季佢做乜鳩

所謂ge鳩都入左幾十球

真 佢上腳越來越多失誤
不過入波方面 今季佢miss golden chances情況特別嚴重
走位 牽制依樣冇問題

吹下水
減少上腳係啱
佢本身係一個好全面既人
但是係巴塞入面不可能

就會流暢好多,合理好多

佢用球既合理性相比美斯小白差太遠
斷纜太多

咁今季佢做乜鳩

所謂ge鳩都入左幾十球

真 佢上腳越來越多失誤
走位 牽制依樣冇問題

吹下水
減少上腳係啱
佢本身係一個好全面既人
但是係巴塞入面不可能

就會流暢好多,合理好多

佢用球既合理性相比美斯小白差太遠
斷纜太多

當然
佢係體系以外既人
但佢已經好犀利
有好多膠嚼狀態下
佢都可以出現係可以攻門既地方
呢d 係佢class

咁當然有d 做就比佢既miss 係底打。
斷得多都唔見得當今有中鋒勁過so9
Suarez好鍾意接應傳球用背脊頂住後衛,pump走佢,變相個傳球唔洗停頓再去爆直接攻門,不過成功率較低。(https://youtu.be/Xu1_k5vBD0M 第一球。)

同埋,佢今季真係機會失咗好多黃金機會。

希望佢下季繼續進步!

Suarez好鍾意接應傳球用背脊頂住後衛,pump走佢,變相個傳球唔洗停頓再去爆直接攻門,不過成功率較低。(https://youtu.be/Xu1_k5vBD0M 第一球。)

同埋,佢今季真係機會失咗好多黃金機會。

希望佢下季繼續進步!

今季有好多場波都睇得好炆

好大情度係打造隊波既方向錯左
買返來既人又唔可以幫到手

等到季中後段paco 搵到感覺,先叫放心可以換下做替補
但前鋒位Msn 已經磨到好蝕

我地既球員係場上好似好有決定性咁,但都要有個人砌一個合適既舞台比佢地~
Barça will sign Palmeiras player Yerry Mina in the summer of 2018 after the World Cup. They have an option to sign Mina for 9M [sport]

出年先來
睇球皇片佢好硬淨,速度唔慢
比到波中場(巴西聯賽)

踢迫搶
後面需要有全面,甚至係快既中堅先可以減輕風險,最好儲備充足後衛(當然唔係馬菲奧水平)
咁前面先放心壓迫。
First contact between Dembele (20) and Barcelona has been made. R. Fernandez met player's agent. Dortmund demand 90m for the forward. [bild]
First contact between Dembele (20) and Barcelona has been made. R. Fernandez met player's agent. Dortmund demand 90m for the forward. [bild]

多仔收夠錢就肯放人
巴黎最惡

多仔收夠錢就肯放人
巴黎最惡

Except barca

多仔收夠錢就肯放人
巴黎最惡

Psg 完全無心放
https://m.youtube.com/watch?v=vt_wfT6USOA

Eto'o 26 goals with red hot chili peppers
[2/2] To make him stay put, PSG offer Verratti a new contract & assure him they'd sign new players who can help him win trophies. [sport]

Psg 仲增兵留veratti

多仔收夠錢就肯放人
巴黎最惡

90m買真係on9

多仔收夠錢就肯放人
巴黎最惡

90m買真係on9

貴到離譜

唔通要靠迪路菲奧
斷得多都唔見得當今有中鋒勁過so9

又勤力 又肯逼搶
The Barça is interested in Aaron Martin
the azulgrana club has been put in contact with the Espanyol to ask openly for the left lateral young person

Md
左閘
唔知有咩用
同埋對愛斯賓奴d 人無好感
左閘
唔知有咩用

甸尼講左唔走啦
唔會買
左閘
唔知有咩用

甸尼講左唔走啦
唔會買

甸尼艾巴
好夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞