交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
行路太快 又唔等埋我
有時條街太多人穿穿插插
俾人逼咗去後面佢哋可以完全唔為意
要我追佢成條街
冇禮貌 以為笑人=幽默

自嘲幾句:幾驚P太勁你唔認得我呀,點呀有冇失望?
點解對方真係答:真係俾你呃咗呀,係咪應該請我食飯補數先?

食飯嗰陣又懶熟嗌我八婆
AA完行陣街我就扮攰走咗

返去佢又WhatsApp想約下之,仲約飲酒
我問:你唔係好不滿我個樣咩?講到咁難聽你仲想再約?
佢先話 講笑搞下氣氛咋唔係咁諗 俾多次機會

我話不了,仲係咁chur 隔幾日就dm say sorry直到被block
因為廢事啲女覺得老奉男人俾哂,又想以地位平等方式相處,唔係次次男人俾咪一人俾一次。同埋咁講可以當係約下次見面,返到去咪問下你下次想食咩做話題之類

講出聲其實真係好common,個個知你同人相處係點咩,一陣下次出嚟食嘢又要自己俾點算學你話濟一餐半餐錢唔係問題,都想知你對AA咩態度,你冇興趣識kam友,亦都唔代表對方想識公主病港女。其實你對條友冇好感就咩都講經
自嘲唔係想搞下氣氛咩 又唔比人應

覺得似係地人假膠 你就真心膠
唔識應人囉,識講一定係話p樣衰咗真人仲靚之類,話人八婆得兩個結果,一係反感一人frd zone,結論係傻仔一個
關巴黎咩事
唔玩得又要自嘲
戇鳩
點解自問正常相處既我 反而拍唔到拖?
所以話啲女人真係好撚麻煩
唔收你錢又覺得無啦啦請你係咪有咩目的 怕欠左人
叫你下次請番 等你唔好覺得欠左我 又話人計住
又唔係我請平野 下次你請就食貴
飲個野都要怕蝕底 點飲都平過請你餐飯啦
咁唔鍾意咪強硬啲塞番你果份俾條仔無拖無欠番去block人囉 又要講兩句就收番埋啲錢 然後番黎嫌三嫌四
可以,你可以嫌我真人樣衰
我都仲會禮貌同你AA完餐飯講byebye,
但你都講都咁,就唔好再約我
如果諗住再約/有下文,但又講嘢咁難聽,邊個膠?
未知人底線就要識控制力度嘅,不過對方咁答我覺得冇乜嘢又唔係話佢出到嚟成隻豬咁,咁答好閒啫
係呀,朋友招呼你去屋企,同你講屋企立立亂寒酸咗d,唔好介意

你答人 嘩你屋企真係好肉酸喎,成個狗竇咁

想像到個污糟頹毒撚話自己係貓嘅畫面
咁埋單嗰陣講咪可以
我攞銀包嗰陣佢話唔洗我請 但之後真係俾完錢又話咩啱啱我俾依家你俾 唔係有少少奇怪咩
咁都有得賴女人可以揀唔用
Match 都點約
哈哈哈哈哈。。。。。好撚好笑呀
有講其他難聽說話,不能盡錄
佢真心嫌棄我個樣冇問題,講到出面都冇問題
但講得咁難聽,正常預咗散水以後冇聯絡啦

佢又想再約 仲約飲酒
如果覺得豬扒都係肉,好心一開始有禮貌d
好多仔都係咁
懶係幽默,其實口臭到不得了
笑人踩人換取優越感
到掂到人條底線
又會話 唔係講下笑都唔得呀嘛 sorry囉
ching係咪好少飲酒
~$70飲咩酒
其實講明aa咪可以 但明明冇講實要飲酒都冇話要下場 點解要用呢句好似情緒勒索咁「啱啱請咗你」咁我就要同你飲埋酒?明明同你相處麻麻
btw
點解冇資格嫌三嫌四sls
我搵藉口走之前有俾返哂我嗰份錢佢 真係冇拖冇欠㗎
本人唔喺香港
之前發生過類似事件都有即刻payme返
事後都有俾返錢對方
只係唔滿意佢處理aa嘅手法冇話唔想aa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞