交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
成餐飯對方講咗好多難聽說話踩我,不能盡錄

讀city係例子係exact7ly佢之後講嘅
入唔到三大垃圾係佢原句
(問返佢讀咩佢係台灣讀,唔記得邊間了唔知勁唔勁)

我慣咗講自己嘢自嘲咗先
樣呀學歷呀都係,本身冇乜自信
但唔覺得咁就應該要俾第一次見嘅人咁踩法
我都會講後者
我都試過
仆你個街我著到乾乾淨淨咁 佢就頭都唔梳仲要著埋啲柒到喊既人字拖出黎 好似乞衣
邊位巴打,認咗佢啦
呢架d男仔越黎越多係咁 成班傻閪咁
點解呢度d扣分位全部都咁基本......感覺係撞到唔正常嘅人
定其實無家教無manner先係正常
咁整體上我覺得條友係真心仆街嘅
又八婆之後又踩你
可能係你整體觀感判斷上就拎左第一句自嘲樣做例子,所以大家先就住嗰句話覺得無問題

不過都係嗰句啦,無咩自信都唔洗自嘲嘅。因為世上仆街太多,又或者連正常玩笑都會trigger到你時,咁樣只會令你更無自信
話唔洗你就唔比?咁你唔想有下場唔比返錢人做乜野阿
前面嗰句安全牌,後面嗰句有啲女會受,有啲女就會覺得好厹
知邊間了
笑你p圖果度
其實係咪你對自己無咩自信?
如果相信自己係靚基本上唔會比呢d濕鳩陌生人影響
自己仲有好多優點呢條友都唔知

不過最終都係his face his fate
宗像屋
都係 如果承受唔到人踩你 就唔好用呢個方式同人講野
講起食糖水代替aa
試過有次 我覺得條友唔得 我已經拎定錢出黎準備aa
條友係咁唔俾我aa 話我請返佢食糖水或者飲野就得
我嗰陣飽到仆街 同佢講我食唔落架啦 不如而家aa咗佢就算
佢堅持呢餐佢俾之後再去食糖水之後我差d想跪喺度同佢講 唔好再逼我食糖水 我就飽到嘔

如果男士本身一心諗住aa或者一人一餐 女方拎錢嗰下唔該唔好阻止人 人地對你有興趣實會提議食甜品/下次再約
你咁講我反而覺得好平常,睇你句嘢點表達啫,交叉手,個身微微靠前微笑望住對方咁講,對方會有少少心動感覺,之後隔半秒就轉話題問想食咩之類就得
女?
圖文不符
最多都係照騙
女同相可以差好遠
跪係到
其實糖水/下餐呢樣已經大概睇到對方想唔想繼續
應該話有事走先嘛
自問
頭個幾分鐘已經知對方對你有無興趣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞